Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж можна повісити плакат для довірливих: послуги робляться безкоштовно, за хабар - тюрма. Думаю, легковірний народ задумається.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Можно.
    Можно и привлечь...
    Но, если система работает с верху вниз, как у нас, результата не будет.:dntknw:

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Саме тюрма, а не слова. Точніше, за вимагання хабара. Пряме чи не пряме. А для тих хто бере, повинні бути умови, що вигідніше не брати.
    А методи Бамбука - це те саме, якби я в Англії почав їхати по правій стороні дороги.

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Давати таку зарплату, щоб йому було впадло брати?

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

На плакаті дати телефон, де приймаються скарги анонімно. Пару дзвінків і копен дупен.

Було б бажання!!!!!!!!

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. І розвалити державу, яка була побудована саме так, щоб треба було давати хабара скрізь!?

Країна корумпована на 99 відсотків, включно з судами, церквами, ВУЗами, стоматологами та всіма іншими.

==============================================================

В деле Тимошенко исчезли 13 томов доследственной проверки СБУ, - адвокат
    РБК-Украина, 29.08.2011, Киев, 20:52

Останнє редагування: 29 сер 2011
    • Подобається Подобається x 7
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто тут почав вірити Ющенку?

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не смішіть. В кожній київській маршрутці є такий номер. В кожній київській поліклініці є такий номер. Номер "гарячої лінії" Київської міськради транслюють багато разів на день по київському телеканалу. Такий номер є в кожному кафе та ресторані Києва. Він є на заправках та в ЖЕКах.

І що!?

Можете дзвонити, доки не посинієте. Можливо, вас вислухають, і навіть запишуть на папірець. Чи занесуть в комп"ютер. А потім тим папірцем... Ну, ви зрозуміли...

Чи ні!?

Хто буде робити "копен дупен"!? Чиновник? Прокурор? Суддя? Інспектор? Податківець? Партійний функціонер? Депутат? Міліціонер? Вони всі знають один одного. Вони покривають один одного. Вони захищають одне одного від дії закону. І закони вони пишуть так, щоб для вас він був сталевою булавою, яка б"є по голові, а для НИХ - лопатою, яка гребе грошики...

Де взяти СТІЛЬКИ чесних людей в Україні? Можливо, там, де взяв Президент Грузії Саакашвілі?

Але для цього потрібен саме ТАКИЙ Президент. А такого в Україні не було і немає.

• Подобається Подобається x 6
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Президент-проізводітєль чесних громадян?
    Я плакав (с)

---------- Додано в 07:56 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ----------

ВОНА того не робитиме точно.
    То на холєру ВОНА нам потрібна?

• Подобається Подобається x 2
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

Нелогічність самому не помітна?
    У грудні 2003 року в Грузії не було стільки чесних людей, а протягом 2004-2010 Саакашвілі їх зачав, народив і виховав? :)
    Чесних людей не беруть. Вони берутьСЯ...

До речі, пане Дідю, скажіть, коли ви розповідали, що жодного разу в житті не давали хабаря, ви були представником влади чи може, ви просто маєте всіх за дурнів?
    Цікаво, чому тільки мене в цьому звинувачують, а вас ні, хоча ви підтверджуєте мої слова про те, що без хабарів жити можна?
    Чи не тому, що ви прихильник Тимошенко, вам таке розповідати можна, а мені ні? ;)

11. Gron

Gron тафгай

Не було.
    Навіть зараз не всі чесні, але умови таки створені, що мусять бути, а от наступні, народжені серед чесних чи змушених, навіть розмірковувати над хабарницьтвом не стануть.

Тільки виховав.
    Тих хто "в законі" закрив, ментів з прокурорами та суддями всіх розігнав, податки зробив таки, що дешевше сплачувати ніж відповідати,спростив і податки, і реестрування підприємств, і звітність, тендери на продаж всього прозорі як гірська вода, тут тільки москаль неперевихується.
    Я не стверджую що ЮВТ спроможна була зробити теж саме, але чекати, що ми самі змінемось так, що оберемо кращого - невірю.

Останнє редагування: 30 сер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отут собака порився! Тимошенко на дуже високій посаді мало брала (чи не брала зовсим?). І на Юлю звалилася "вся міць репресивної частини Системи". Йой не в пошані в нас той, хто шанує Карний кодекс, таку "дрібненьку" різницю від Януковича багато хто не бачить, і пішли у "противсіхи", ба навіть у "голубі". Навіть з дописувачів цього форуму.

• Подобається Подобається x 5
  13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Або людина, в компетентності якої можна не сумніватись...
    Коли виникло питання про отримання паспортів моїми дітьми, що народились в м.Чєхов Московської обл, при російському громадянстві їх матері - моєї дружини, чуваки довго мені парили мозги. Поки не застосував законне право на отримання відповіді в письмовому вигляді. Ще й пригрозив їм судом... І вирішилось. І з паспортами і з громадянством... А до того моцк парили, та намьйоки намьйокували...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

По кому дзвонив дзвін?
    Перевірили реакцію суспільства на беззаконня у суді над Тимошенко. Нічого, прокатіло. Тепер можна саджати кого заманеться - громадян, які вийшли на День Незалежності, бабцю, яка відрізала стрічку від янекового вінку, вболівальників "Динамо" тягають по мєнтовкам всього за кілька слів.

• Подобається Подобається x 4
  16. levandivka

А вже посадили?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це політика зі світовим ім'ям важче закрити в буцегарні, а маловідомих пересаджають по одному "бєз шума і пилі". Для цього це судилище і було потрібне, щоби перевірити чи згуртувалися люди, чи кожен сам по собі.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

По кожному. По противсіхам теж.

Ось:
    "Пенсіонерку Галину Швидку заарештували на 10 діб за те, що вона відрізала ім'я президента Віктора Януковича від стрічки на його вінку Тарасу Шевченку."
    http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2011/08/30/250052

А незабаром саджатимуть і за спротив, коли круті донецькі прийдуть по Ваш магазин/майстерню/дім.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=mK8LWYPUsCs

20. levandivka

http://www.youtube.com/watch?v=6QySxXF3KoY

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)