Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Ящо Свобода буде дотримуватися своїх принципів і обіцянок і поміняє кількох лідерів, то мабуть і я.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І вже добре!:good:

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я був в Україні 2 роки тому. Йшла передвиборна кампанія. Дивився по ТБ багатьох кандидатів. Хай мені прихильники Юлі пробачають, але неозброєним оком видно що це порожня тарахкалка. Ну не політик вона!
    Хто сподобався то це Гриценко, який говорив як дійсно знаюча людина.
    Без совкізмів і без намагання пропіаритись.
    Але що ж як він зі своєю мікропартією сидить і коли не коли щось скаже.
    Більшість населення про нього і не чуло.
    Щодо Тягнибока і Свободи то я б не був таким категоричним. Потрібно найняти добрих радників в тому числі і економічних і справа піде.
    Правда треба перестати "воювати" зі всіма і копнути в зад кількох горлопанів, які не знають про що говорять.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. прошу вичитати заголовок і перейти у належну тему
    2. прошу для фантастики обрати інший розділ

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

вИжити можна, а жИти?:)

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Я вважаю, що корупція не може бути з сторони простого смертного апріорі. Корупцію можуть робити лише чиновники. Нема чиновника - нема корупції.

У нашому законі, правда, карають обидві сторони. Не для того, щоб побороти корупцію, а для того, щоб той, хто дає так само мовчав, як той, що бере. Хабар можливий лтише у випадку, коли чиновник створює відповідні умови, вимагаючи відкат. Якби чиновник не створював умов, жодних хабарів би не було.

У нас, у тому числі при Юлі ніхто ніяк не боровся з хабарництвом. Зараз, якщо кого піймають, то хіба комусь на тому розходиться.

• Подобається Подобається x 5
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, в нас в Львові треба розрізняти корупцію і традиційне "віддячитися".
    А це заведено хто знає коли. А як з цим боротися? І чи треба боротися?

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

чи Вам тре розповісти про місце вічного життя?

• Подобається Подобається x 1
  8. Yurko NOTOCO

Пойняв!Ви і продовжуй(є)те!:)
    Якась ненза мі сі чіплєє з самого рана,то їдна,то друга!(с) :)))
    Видать не доросли ми ще до нових виборів і президентів! Видать забагато задолжали багіням і божкам! :scratch_one-s_head:

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

10. Yurko NOTOCO

11. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 3
  12. levandivka

Даремно. Чудеса трапляються і в реалі, якщо не шукати "кому всунути в лапу"

13. kym

kym Well-Known Member

Всюди є люди і людиська. І часом ми самі провокуємо на хабарництво пробуючи "віддячитись", Але собака зарита в законах- вже це обговорювали.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гарне запитання.

Я маю право кожному віддячитися і того ніхто не заборонить, мало того, я вважаю, що коли людина віддячується - це дуже позитивно.
    Коли людина дає заробити іншій людині - це великий алюс, але не плутати з хабарем.

15. Calm

Calm Member

Давно не заходил на форум (как и на все остальные форумы), но такое впечатление, что почти ничего не изменилось. Все так же млавим кумиров, все так же боремся с их "врагами". Как ни пытаюсь, но особых отличий между ними не вижу. Лт перемены сест проходимцев и авантюристов, сумма не меняется :) Все они заботятся только о своем месте у корыта, а интересы Украины у них занимают место за горизонтом. И это вне зависимости от окраса. Потому что это не политики и никогда ими не станут.

Останнє редагування модератором: 28 сер 2011
  16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Оце найжахливіше! В мене тесть захворів раком...Але лікарі, діагностувавши рак четвертого ступіня, замість того, щоб полегшити останні місяці життя, призначили хіміо- і радіотерапію, яка вже була даремною...Взагалі-то, Донецька онкологічна лікарня, ще той вертеп розбійників, сподіваюсь, що колись в Україні переможуть справжні державники, то розберуться і з цим кублом...
    Якась дуже розмита межа...Не знаходите?;)

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хто такий Дмитро Видрін?
    Тобто, це всього лише продажний політолог. Що він може писати крім голубих агіток?

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ні.........

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Ні, я просто так живу. Так мене виховав мій батько, який теж так живе.
    Реалії - це лише виправдання. Я вже суто на цьому форумі наводив з десяток ситуацій, коли мені казали, що в тій чи іншій установі без хабаря не буває.
    А я йшов - не робив нічого спеціального, просто не давав - і все робилося.
    І ваша заява - це лише підтвердження того, що ви не пробували жити чесно.
    Можливо, вам це просто не потрібно. А в мене це життєва потреба.
    І ваш оцей пост мені читати просто гидко.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Особисто я вважаю, що давати хабар не є настільки гидко, як брати. Так, хабар можна не давати. Я в одну інстанцію не давав хабар - півроку ходив туди, як по свячену воду. Втратив через це немалі кошти (розмір щомісячної середньої зарплати помножити на 6 місяців). І чого я добився? Добився, але ціна того безхабарного варіанту була чимала і в разів 20 перевищувала мої втрати, бо втрати - втратами, а я ще мав би заробляти....
    Ясне діло, якщо сидіти домати і закатувать огірочки в слоїки, то можна говорити про безхабарний спосіб життя.

Бамбук, я б не наїжджав на Олю. Вона живе в США, хабарів там не дає. А приїхавши сюди - мусить давати. Хто винуватий?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)