Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Доволі цікава, хоча й суперечлива і часто піднатягнута стаття Дмитра Видріна в британській Open Democracy.

Повністю - тут:

http://korrespondent.net/worldabus/1254561-open-democracy-delo-timoshenko-kak-apofeoz-postmodernizma

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А куди ще Ви мені запропонуєте з"їздити? Скілької інвалідів накажете відвідати, дітей-ситріт, хворих та немічних...?
    Вам не здається дивним, що підпалили будинок заступника спілки, а не її голови?

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

:scratch_one-s_head:
    :mocking:
    о_О
    :good:

• Подобається Подобається x 2
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А може так...Яценюк-Ющенко (ті ж гроші) + Тягнихвіст якийсь!:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Yurko NOTOCO

:good:
    Шо сподобалось? Починайте!
    Ми,Противсіхи...підтримаємо!
    Тільки чур,без обману!
    (Ой знаємо Ми вас!) :)))
    Тіко так: Яценюк-Ющенко-Тягнибок!

[​IMG][​IMG][​IMG]

VS

[​IMG] i [​IMG]

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нема з кого вибирати :sad:

• Подобається Подобається x 7
  8. Yurko NOTOCO

Так народжуються Противсіхи! :)))

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

А може такі кандидати породжують Противсіх.:mocking:

10. Yurko NOTOCO

Проти котрих Противсіх? Юля і Ко.?
    Ви напевно жіночий консультант!:)))

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Прем'єр-міністр(з дипльомом)................Президент(з досвідом)...............СБУ(з національним характером)

До речі,тут виставлена одна кандидатура з групами підтримки...від грошей і від українства! Це обов'язкове і невід'ємне!:hi:

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Ви не жартуйте, пацани обєщают-пацани зроблять. І ми точно всі через кілька років будемо в Європі при цій владі. Зуб даю! Але будемо там нелегалами мити дупи їхнім лежачим хворим, працювати на плантаціях, жіночки хіба ще можуть заробляти при трасах. Бо з таким покращенням життя вже сьогодні нам нічого більше не світить. Зараз цим займаються від 6 до 7 мільйонів українців, а скоро певно будуть всі.

12. Yurko NOTOCO

Во,во...Обіцяльщики а ля засекречених Ю. засрали мозги народу:вам Європа,а нам з європейцями ...гроші!
    А свободівець Т. має програму з люстрацією!!
    Страшно?
    От і вибирайте!:hi:

13. Yarema

Та всі ці троє кандидатів і є очільниками противсіхів...;) Додати ще Костенко з Матвієнко і буде повний комплект;)...
    Та нехай він вийде в другий тур в 2015 році і я його підтримаю...Тільки боюся, що дехто здрисне в Польщу і звідти буде споглядати, до чого ми дійдемо з цим паном...;)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Хабар. Але, коли Ви пишете, що зовсім не даєте хабарів, то мені здаються, що Ви, або рахуєте нас за дурнів і думаєте, що ми не знайомі з українськими реаліями, або що Ви проживаєте в США. Але так, як в США проживаю я і то знаю, що в Україні зовсім без дачі хабаря вижити не можна, то видно таки Ви рахуєте нас дурнями.:wacko:

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Я - противник і малих, і великих хабарів. І в Америці за 19 років їх нікому не давала. Хоча і тут наші вже привчили американів на цю справу. Але в Україні зовсім без дачі хабаря вижити неможливо. І не стройте тут зі себе таких чесних. Я три роки тому поїхала в Трускавець. Купила дорогу путівку, заплатила все, як вимагали, щоби до мене відносилися по-людськи, ан нєт! Сиджу мало не тиждень, а мені крім незначних процедур ніхто нічого не робить. Тоді в їдальні за столом дізнаюся, що і ніхто нічого і не робитиме. Бо навіть пенсіонери найменше по 100 гривень дають лікуючому лікарю, щоби щось почав назначати! :ireful: І я мусіла дати. Бо і решти часу би просиділа, і нічого би не робили. А ще кожній бабі на процедурах треба було всунути... Чи може мені треба було зробитися "мудрій" і почати вчити їх, як треба все робити без хабаря? Уявляю, щоби мене чекало!:crazy: Та всі ви , чи ваші родичі на своїй роботі, як не хабаря берете, то вдаєте зі себе царька, від якого все залежить. Від того і вся корупція. Тільки свого під носом не видно. Видно чуже під лісом. "Юлька - варовка!" Бо вона накрала багато, а ми но тільки так, потрошки. :crazy:

15. Locke

Мабуть все ж таки добре жити в такій чесній Америці, але ми не маємо такої змоги і мусимо тут варитися в гі...ні. Безумовно, що є випадки, коли без хабарів просто неможливо, наприклад під загрозою життя чи здоров"я людини, і коли не даш - можеш багато втратити, якщо не все. Тут дійсно не до боротьби за чесність. Але в переважній більшості випадків люди самі звикли давати хабарі, бо "так принято". А коли самі дають, то тому хто бере важко відмовитися.

Не знаю, не знаю. Може десь і так. Проте я вже кілька років їжджу в санаторій по путівці і жодного разу з таким не стикався, може просто повезло. Хоча коли їхав додому то подарував лікарці коробку цукерок, але вже після всього і через вдячність за її чуйне і уважне відношення до мене. Майже всі санаторії знаходяться в сільській місцевості і працівники там дуже шанують і бережуть свою роботу, бо там важко влаштуватися на будь-яку роботу. Так що при найменшій скарзі головному лікарю опиняться на вулиці. А за воротами на їхнє робоче місце чекає десяток людей.

• Подобається Подобається x 3
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не знаю, розчарую, чи потішу, але... можливо вижити. :)

• Подобається Подобається x 4
  17. Yurko NOTOCO

Не закручуйте халамана!...про 2-й тур,і Ваші якісь польскі страхи від назначеного вибраним Україною новим Президентом(?) на посаду СБУ Олега Тягнибока! І не більше!
    А вас (і Вас) вже трусить!:)))
    Кращої реклями Їм 3-м і не потрібно!

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Прем'єр-міністр(з дипльомом)................Президент(з досвідом)...............СБУ(з національним характером)

18. Locke

Не в образу сказано (прихильникам Тягнибока), але я за нього не голосуватиму ні в першому турі, ні в останньому, бо він мені ніяк не виглядає на адекватну людину. Звичайно, окремі пункти його програми я сприймаю і вітаю.
    Хоча назвіть мені будь-кого з наших "лідерів", в кого погана програма. - політологи явно постаралися написати власне те, що плебес захаває на "Ура".
    Так от, на загальнонаціонального лідера всієї України, який об"єднає схід, захід та інші регіони він не тягне, через свої часом екстрамістські погляди. Хіба якщо ставити за мету створення нової держави на базі кількох радикально налаштованих частин західного регіону. А такого допустити не можна, Україна повинна бути єдиною державою з єдиним народом. Я б на місці Тягнибока не тратив сил на такий піар по всій Україні, а працював лише на місцевому рівні в західних областях. Не дозрів ще весь народ до його ідей. А може то і добре.

19. Yarema

А я йому не довіряю, то навіщо ж його робити "сірим кардиналом"? Давайте краще призначимо його міністром охорони здоров'я...;)
    Від кого!? Від кролика-фронтовика? Від базікали і нездари, без совісті і принципів? Чи від горлодера-провокатора? Та не смішіть мої тапочки:haha:...
    Хабарі можна розподілити, так би мовити, на дві категорії:

1) ті, які даються, щоб домогтися того, що тобі належить за законом, але на шляху отримання цього, вам ставляться всілякі перепони;

2) ті, які даються для того, щоб отримати те, що тобі не належить мати за законом...

От другі хабарі я, особисто, вважаю набагато небезпечнішими...

20. Yurko NOTOCO

І я моживо не буду голосувати за Тягнибока президента,бо...
    Бо він не виставлятиметься на виборах!
    А йтиме в команді одного з вибраних свободівцями кандидатів!
    І я піду за цим вибором галичан!
    Не бути ж постійним противсіхом!
    А Ви?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)