Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мінє возьмут на порукі!

2. Gron

Gron тафгай

З такимиою грошима харизмою і я візьму;)

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Бит не было, но и их никто не бил

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вас не дадут на парукі, начньом с етого. Потом вибросят із дєла страніци, які вас оправдивают. А нашо оні нада!? Оні мєшают виполніть задачу.
    А вот про любов до Європи кричать - ніхто не заважає. Крім самої Європи... Вона відповідає чітко і недвозначно.

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та ви що.. вони обіцяють Україні європу вже в наступні кілька років. Кажуть ми будемо там, он тільки що це там то ніхто не знає.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Бачте, а в нас в радії брехали що сам праффєсар помахав пальчиком на кірюшу, бо той нас не випускає. От брехуни :sad:

• Подобається Подобається x 4
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви їхали і вважали, що ті самі чорно-червоні прапори ви побачите скрізь і на Вінниччині, і на Київщині, і на Полтавщині, і на Слобожанщині, і в Запоріжжі, і на Луганщині, і на Сумщині, і на Донеччині, і на Дніпропетровщині, і на Миколаївщині, Херсонщині, Одещині тощо?

Чи Україна обмежилася для вас карпатськими селами?

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Так, брехуни.

Вчора весь центр Києва було оточено "важкими силами" міліції. Всі вулички були забиті їхніми автобусами. Автобусів були сотні. Міліції - багато тисяч. Не знаю, чому "махання пальчиком" не сталося... Судячи з усього - було заплановане.

• Подобається Подобається x 3
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто вам таку дурнЮ сказав?
    Плюньте йому в очі.
    Я "їхав і вважав", що попри байки про всенародну підтримку ЮВТ, люди збираються під знаменами України та українських ідей, а на прапорцями "батьківщин".

ЗІ: у Сколе привернув увагу скромний особнячок у самісінькому центрі...

Останнє редагування: 26 сер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

Bambook Persona non grata

Яремо, Миху, Олю - ви справді також вважаєте, що дрібний хабар - то не хабар?
    Загалом корупція - погано, але якщо трохи і для себе - то можна?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

10. Bambook

Борисе, а я вам питань не задавав. З вами все остаточно зрозуміло :sad:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря!...
    Ви знову як і Ваша бАгіня, м"яко кажучи, говорите неправду?
    Ваш, оспіваний в піснях Отруєний, до набагато круглішої дати, 17-тої річниці Незалежності, присвоїв їх аж 22-ом...
    Зрештою, чого я дивуюсь... :)))
    Це ж основна риса...

ЗІ. Для нормальних людей.
    Мінус Борі я вліпив за брехню про кількість генералів, а не за щось інше.

12. Locke

Locke невиправний реаліст

:good:
    Бути противником великих хабарів і прихильниеом малих (бо мені так вигідно в даний момент по даній справі) - це так само, як бути трошки вагітному. Для когось 100 грн - то малий хабар, а для когось 1 000 000 - також малий хабар. Це залежить з якого боку подивитися: хто дає, кому дає і за що дає. . Якщо хочемо нормальної держави, то ні про які хабарі не може бути і мови. А якщо хтось в цих питаннях починає викручуватися так, як йому вигідно, то далі нема про що говорити: ні про патріотизм, ні про державність.

13. Boris_Kiev

Васю, дістаньте аудіозапис мітингу - про кількість зірок казали і Гриценко, і Кармазін.
    І про те, що менти не вдягли парадної форми.
    Тепер в Україні є тільки ДВІ політсили - ВОНИ та МИ.

Тре було, Васю, не "ляльководити" за ширмою Калашникова, а прийти до парку. Злякалися?

До речі (стосується киян і гостей столиці):
    Беріть участь у новій акції: проходячи (проїжджаючи) Хрещатиком, киньте жменю п"ятаків за ширму Калашникова.
    Вони їм дуже потрібні.

Тепер в Україні є лише ДВІ партії - ВОНИ і МИ.

14. Bambook

Я теж бачу тільки дві партії: чесних людей, яким остогидли ці двобої павуків у банці, і політиканів-корупціонерів під різноманітними прапорами...

15. Boris_Kiev

Коли балотуватиметеся, назвете своє прізвище?

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Упс...
    Я в партії не поспішаю...
    Якщо й інших заочно у партії не "записувати", виходить, жи партія занову (?) одна...
    Ніц не змінилося.

17. VasMT

Злякався, Боря... Злякався... :sorry:

Нас було троє: Я, кум Петро і граната... :)))
    Не дуріть людей. Ви вже показали, на що здатне, точніше не здатне, ваше біле блатство. Ви навіть зібратись до купи не можете...
    Де відповідь?.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Для тих, хто не бачить різниці - так.

Ось і Азаров вас підтримує. Також каже, що завжди і в усьому винна одна Тимошенко, і буде винна і в 2012 році також.

Тому покращення життя відбудеться десь приблизно між 2013 і 2078 роках. Вже не "сьогодні"? Ай-яй-яй...

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

Бо тут не використовують ножі, бейсбольні бити, а то і бензин та запальничку, щоб збирати мітинги "на підтримку", чи щоб "забєзпєзчіть бєзпєку гаранта".

Та шо тут трудного...

19. VasMT

:)))
    - Может потанцуем?
    - Нет, не могу...
    - Почему?
    - Показать? :)))

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Поїдьте в Донецьк, і там посмійтеся з однорукого шахтаря-інваліда, одного з організаторів протесту шахтарів-"регресників", будинок якого підпалили ваші "братки"... Поїдьте туди і посмійтеся. Після цього ні "танцювати на згарищі" не захочеться, та й заважати танцям нічого не буде.

До речі... Першими палити почали не шахтарі... Але підпалений братками "вогник" уже "загорівся". Курчат рахують восени... Коли вони стають "великими червоними півнями".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)