Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gustav

Gustav Well-Known Member

Якщо вас це не стосується, то чому так нервуєте?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви маєте гарне почуття гумору, Равіне! Ви ж чудово знаєте, що в Україні ще нема інституції, яка б могла визначити винність чи невинність особи.
    Чи може ви думаєте, що зграя рецидивістів при владі може це зробити? Чи те бидло яке привело їх до влади? Чи ті шавки (назвати їх суддями язик не повертається) яких гопота поставила "судити"?
    Так що про процес в україні, який би хоч віддалено нагадував суд, говорити не приходиться.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

• Подобається Подобається x 5
  3. Gustav

Gustav Well-Known Member

Лівійцям ще зарано радіти...А українцям я не бажаю тисяч загиблих як в Тріполі. До речі: як там в королівстві після погромів?:mocking:

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А може покажете хоч одного, який би підняв свою задницю, та поїхав підтримати шось/когось? Чого не товчутся в реалі? Ви і самі прекрасно знаєте відповідь... :) Котрась розумна людина казала в свому підписі. ;)

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

І засудити Януковича и Со на повну катушку. Нє...?

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  6. Gustav

Gustav Well-Known Member

Всі новини з Інтернету)

7. Gron

Gron тафгай

Нє.
    Якщо Юлю судити, то всіх теж, а президент, якщо д' Артаньян, нехай своїх здає, а у народа на колінах вимолює собі "програму по захісту свідків".
    А нє, то нє.

8. VasMT

Що, всі дванадцять мільйонів :)))

9. Gron

Gron тафгай

Нє, вистачить по півсотні.
    З обох сторін.
    Вам поіменно?

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Мені? о_О Нафіг вони мені...? Є Печерський суд, є прокуратура... Давайте їм...
    Ви ж не переймаєтесь даними скільки осудили пияків убивць? Отож...
    А на рахунок півсотні, то краєм вуха я чув, що ще когось там судять...

11. Gron

Gron тафгай

Відкрийте виборчий список двох-трьох найвпливовіших зграй партій.
    З першого по 50-тий включно, не помилитесь.

Тоді Вам в іншу гілку, ну хоча б про "противсіхів"

12. VasMT

Ні... Це якщо Вам цікаві ці "полтінніки", то тоді Вам туди треба... ;)

13. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович показав, як помаранчева влада мала діяти проти опозиції. Що ж... побачимо шо буде, як влада поміняється.

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Якщо доживемо...:sad:

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

1) Я не верю в объективность суда бандюганов.:nea: Юлю должен судить независимый суд.
    2) Юлей дело не закончится, дойдёт и Тягибока. Аппетиты у них большие.
    3) Я не верю что "не за горами и им отвечать":nea:, если сдать Юлю сейчас. С бандюганами нельзя идти на компромиссы. На голову они садятся моментально.
    Не наповну катушку, але відповідно до закону. Але для цього в Україні має бути незалежна юридчина система. Чекати ії від Януковича марна трата часу.:pardon:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ось саме це проблема №1 для України яку вже не можуть вирішити 20 років. А без цього ніякий проґрес не можливий.

18. Yarema

А його за що? Чесно виконав противсішну роботу, переполохав "совків" на сході і півдні...Йому премію повинні виписати, а Ви хочете, щоб його судили...о_О
    Для початку повинен бути суд присяжних, і вимагати його для себе повинна мати право люба особа, яку звинувачують в злочині (будь якому)...

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Знайдуть... "Хто не з нами, той проти нас"(с)

20. Yarema

А може він повинен в їхніх планах відігравати роль жупела націоналізму, щоб постійно тримати в тонусі совково-московитський лохторат?:) Бо реально набрати більшість голосів по Україні йому слабо, на мій погляд...Тому він для хамів є безпечним, більш за те, корисним;)...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)