Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте. давно ми її втратили. І Майдан prospaly.
    Судилище - невідворотний наслідок і добра наука горлодерам. Бо не горлянку треба дерти, а справу робити.

Не раз і не 2 писано, що невиборена Незалежність знецінена. Мусить або "німець" із Заходу, або москаль зі Сходу трасьнути, щоб почали РОБИТИ.
    Юлька у тому процесі - слабоє звєно.

Є речі, які необхідно пережити, хвороби, якими необхідно перехворіти і набути імунітет.

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я - не прихильник Тимошенко.

Як і не прихильник нинішньої неукраїнської влади, не прихильник Свободи.

І я не противсіх. Не визнаю того.

Дивлюсь досить відособлено, в силу причин. Не бачу нікого, хто б міг вести націю, нікого, хто б зумів її об’єднати, бачу, що сам народ цим не переймається.

Може тому, що занадто переймається тим, що веде навпаки до розбрату, усі ці останні події в країні відбуваються саме для того, аби народ розділився і пересварився.

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Вау, Левандівко! Я - не юлефан. Мені не в голові, чи вона буде на троні. Мені боляче, що ви зараз з"їдаєте одні одних на радість москалям. Ще раз всім, хто не хоче чути. Це суд не над Юлькою. Це показовий плювок всій вашій демократії, всім вам в лице. А ви гигочете, бо "судять воровку і так їй треба!" Та вони всі злодії в українській владі! Хто менший, хто більший. Тільки по такому сценарію обарзєвші сильні злодії зараз судять малу злодійку. І судять для того, щоби всім показати, що так буде з івсіми.

4. majolika

majolika Well-Known Member

чергова нісенітниця.
    нову ні. Юлька не є ніяким символом демократії чи боротьби із свавіллям влади

5. levandivka

Тю...
    Я їм з тарілки інші страви. :)
    Тут тільки бавлюся, слиною не бризкаю.

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Не було у нас демократії. Нема попиту. Янукович працює над його появою.

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

І не стверджував подібного

6. majolika

погоджуюсь.
    Зараз усілякі радєтєлі лякають нас прийдешнім рабстом - а може то вихід для наших літеплих співвітчизників, може дійсно спочатку треба стати справжнім рабом, щоб зрозуміти цінність свободи?

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Хто нас зомбує? Особливо тих, хто дивиться на весь цей цирк в Україні із-за меж України?

А я десь таке говорила, що вона символ демократії? Я талдичу вже котрий допис, що ви, представники проукраїнського напрямку, одні захищаєте Юльку, інші нападаєте на неї, замість того, щоби просто не допустити неправових розправ. Бо проти тих, хто розправляються, Юлька - невинна овечка.

• Подобається Подобається x 1
  8. majolika

ваші пропозиції?
    щодня в Україні відбуваються правові розправи над рядовими громадянами. Їх хто і як захистить? Бо їхня доля цікавить мене набагато більше

9. Оля

Оля Старожилка форуму

"Усіляким рядєтілям" просто боляче на те все дивитися. Але може ви маєте рацію. Чи то мені треба вам щось радити? Що собі зробите, то буде на ваші голови. То як радити закоханій дівчині не виходити заміж за вар"ята. Всі навкруги бачать, що він вар"ят, а вона чути не хоче.

Скільки ще століть вам треба? До другого приходу Христа встигнете? ;)

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

Сама перша: перестаньте жертися між собою, якщо хочете і надалі бачити Україну суверенною державою, а не рабою Москви.

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так Вы предлагаете её оставить в покое?

11. majolika

особисто мені - ні скільки. Моя свобода не залежить від зовнішніх факторів.
    порада слушна, і ніби усім зрозуміла (я сама просила юлєфілів перестати обпльовувати і звинувачувати усіх навколо в своїй поразці).
    Однак, це малоімовірно. Чи є ще версії?

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні. Постійте в стороні і подивіться, як матьорий вовк доїсть вівцю. Тільки не забудьте, що вівцею він довго ситий не буде. ;)

• Подобається Подобається x 4
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Юля - овца?:haha::haha:
    Неа... она очень даже не овца, вон как переплела своё с интересами Украины, фиг простыми мозгами распутаешь.
    А почему Вы не видите позитива в этом, сегодня её напугают, завтра другой прийдет и этих ребят по "закону военного времени" - тоже пуганет, а как иначе?
    Они сами себе копают яму этим судом-по полной!

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви то порад просите, то версій. Будуть наслідки. І ви їх самі побачите.

Я аж тут в Америці почула, що навіть в еміграції наші щирі післявоєнні патріоти -українці ділилися на бандерівців, мельниківців ще якихось -івців. А польська діаспора, російська гуртувалися просто за національними ознаками. Так що в парканайдцятий раз повторюю: історія нічого українців не навчила!
    А на цьому слові - бувайте здорові! Працювати треба, бо політиканством хіба є час в Україні займатися.

• Подобається Подобається x 6
  15. majolika

так нас жеруть вже давно, і все ніяк не подавляться.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шановна Землячко! Трошки інакше...
    Усі ці останні події в країні намагаються розкрутити саме для того, аби народ розділився і пересварився. А Народу на це начхакати... Не беручи до уваги всяких радиКальних індивідуумів...

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

1) Всій опозиції об'єднатися навколо програми мінімум : - відсторонення від влади узурпаторів;

- притягнення всіх винних в фальсифікаціях і узурпації до суду (починаючі з 2004 року);

- прийняття справді демократичного виборчого законодавства;

- прийняття поправок до Конституції, які б запобігали в подальшому навіть спробі узурпації влади;

- провести судову реформу і вичищення всього судійського корпусу;

- і нарешті провести дострокові вибори в ВР на основі нового виборчого законодавства...

А вже після цього можна буде створювати більшість і призначати прем'єра...Тут вже буде чесне суперництво між лідерами і політичними силами...А ми можемо спокійно голосувати за тих, кого вважаємо достойними...Головне, що система недопущення узурпації влади буде діяти;)...

18. levandivka

Юля для цього ніц не зробила за обидва пришестя. То матиме стимул на майбутнє.

• Подобається Подобається x 2
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, Боря... :)))
    Ану напряжіть м"язи голови і спробуйте відповісти на парочку простеньких питань...
    - Чому на Йульчиному Шанхаї тільки зо десять громадськиї приймалень чуваків із білого бл..., ой, братства із ста?
    - Де вся Йульчина челядь? Помдупутати, зРадники, охрєнєльці... всі хто з заплямованим простирадлом дорвався до корита?
    - Де шумная толпа бєздєльніков - штаби, осерадки, активісти, пропа(цвірінь)и?
    - Де дванадцять мільйонів людей, проголосувавших за Йльку?
    І Київляни там, як і у китайців на рядах, за гривні "тримають"...
    ДЕ?
    Сказати?
    Зітріть свої кутні зуби хоч у порох... Брехнею світ обійдеш...
    Пережувала країна вас і виблювала. Як і отруєного... Другий раз це їсти можуть тільки падальщики...

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    Мальовничо,направду!Гратулюю!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)