Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Борисе, вже краще. Спробуйте ще зовсім, навіть без краплі жовчі, а потім ще й домовтеся зі своїми соратниками, щоб вони не пропагували корупцію, зокрема купівлю місць у списках, і, може, не буде вам здаватися, що хтось вам кудись плює? ;)

Ми тут, до речі, у волошках не валяємося.
    Тут от зі стажерками попрацювали щойно над темою крадіжок лісу в Карпатах - от все керівництво районного лісгоспу і зняли, проти начальника кримінальну справу відкрили. Той, який зараз в. о., за відгуками екологів (не формальних, а справжніх) - порівняно з тією бандою нормальний чоловік.
    А ви чого останнім часом домоглися позитивного?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Я плакаль..." Зайці не постраждали?

Побачите в "ящику". І не тільки по українських каналах.

3. Bambook

Я так розумію, що для вас незаконне вирубування лісу - таке ж нормальне, як для Сміта - продаж місць у списку вбивцям?
    Чи ваша жовч має іншу мотивацію?

Тобто не маєте що сказати? Бо це не відповідь, а так - невідомо що...

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Яким чином це стосується теми?

5. Bambook

Це напряму стосується теми. Тому що зайшла мова про те, чи можуть обєднатися зрештою ті, хто голосував проти всіх і ті, хто голосував проти Тимошенко. Більше того, я б говорив і про тих, хто голосував за Януковича - теж. Не всіх, як і не всіх, з першої та другої категорій.
    І тут питання - довкола чого обєднуватися?
    Я висловлюю суто своє побажання - якщо вже перейматися політикою, то метою має бути Україна без корупції і суспільство, в якому б крадіжки сприймалися як щось ненормальне. Те, що зі Смітом ми на цьому не зійшлися, я вже зрозумів. У нього на це завжди знайдеться відповідь про те, що "такі реалії".
    Мені цікаво, чи ви також вважаєте, що варто будувати Україну, в якій хабарництво й крадіжки будуть вважатися нормальною річчю, тільки б президентом була симпатичніша трохи вам особа, чи все ж ми можемо порозумітися?

• Подобається Подобається x 2
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://grani.ru/opinion/novodvorskaya/m.190748.html

• Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Bambook
    Klibern випередив мене і (сподіваюся) відповів на Ваші запитання.
    Перечитайте ще раз останні пости Олі.

8. Bambook

Ви б перечитали спочатку її пости. Кажете: о, Оля права, і відразу робите навпаки - починаєте плюватися жовчю і розкидатися образами.
    А на конкретне і НАЙВАЖЛИВІШЕ питання відповісти не хочете:

Це - принципи, це важливо. А ви - мовчите...

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Свідка, яка свідчила ЗА Тимошенко, звільнено з роботи... І знову "темники" - розслідування Української Правди.

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Пане Бамбук,
    Хабарництво і крадіжки несимпатичної Вам особи суд не може довести. Поки що.
    Якщо мали місце помилки чи укладання неоптимального контракту (про який багато хто кричить) - це не є злочин. Якщо помилки та/або "неоптимальність" будуть доведені, це називається "неповна службова відповідність".
    Вам хочеться бачити Грузинський варіант без хабарництва і корупції? Давайте уклінно запросимо Михо-батоно балотуватися на президента України. І мову українську він знає. Я не проти.
    В надії на це я пропоную перейменувати ЛФ (Львівський Форум) на ЛФФ (Львівський Форум Фантастів).
    З повагою.
    Б.

11. Bambook

Борисе, ви можете просто відповісти на питання: чи ви підтримуєте хабарництво і крадижки, чи ні?
    Чому ви ухиляєтеся від такого простого питання?

12. Boris_Kiev

Я НЕ підтримую будь-які крадіжки.
    Я НЕ підтримую хабарництво держчиновників.

Але пропозицію зробити техогляд за дрібний хабар або узаконити перепланування житла вважаю фактором, який суттєво полегшує життя платників податків.

Ви задоволені моєю відповіддю? Ви подібним ніколи не грішили?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Борисе, шо я вам поганого зробив? І чого ви мене обзиваєте, Га?

14. Boris_Kiev

Гамардожба, Михо-батоно!
    Лапаракобт картвелулад?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо-шо?...............

16. Bambook

Ніколи не грішив.
    Саме тому моя твоя не панімай.
    Не розумію я, як можна казати, що треба брати в список убивць, лиш би вони правильній партії за офіс і телефон платили...
    Не буде в цій країні нічого доброго, доки в нас буде вважатися нормальним вкрасти (хай навіть у держави) і дати чи взяти хабар (хай навіть дрібний).
    З такою позицією можна збудувати трохи більш чи менш успішну бананову республіку.
    Нормальної країни так не збудуєш.
    Ви просто не розумієте, що то таке.
    І президентом можна з таким народом ставити хоч Вітю, хоч Юлю, хоч Махатму Ганді.
    Не допоможе.
    Сумно...

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Перекладаю...
    Любії етнічні українці!
    Ми(?)...Ми вас обєднаємо!:)

18. Boris_Kiev

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ЮВТ якраз і є символом відсутності правил. Лише політична (економічна) доцільність. А як воно смердить - не турбує.
    Тому й говорити про принципи юлефанам не пасує. Ім би тільки багіню на трон, бо красівий символ Майдану, бо вона об'єднає...
    Навколо лайна об'єднуються лише мухи.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Я і Вас, і пана Но-То-Цо і Левандівку і інших стараюся переконати, що не йде зараз мова про Юльку. Йде зараз мова про УКРАЇНУ. Це не судилище зараз Юльки, це негласне судилище над всім тим, за що і проти чого люди стояли на Майдані. Майдан переміг тому, що люди об"єдналися і навіть рудий Кучма злякався щось робити проти, бо була би громадянська війна. А зараз посадять Юльку - рахуйте, що ви Україну втратили в черговий раз, бо вони не Юльці хребет зламають, а всім вам. От гляньте, що в цій темі навіть таваріщі і не дискутують. Тільки стоять осторонь і потирають руки. Бо хохли в черговий раз перегризли одні одним глотки ;)

п.с. Якщо Ви таким чином хочете боротися з корупцією ( а вони всі в тому, як в гі.ні), то починайте звідти, де Ви мешкаєте. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)