Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви ж сказали, що ви ТО не дивились!
    Ну хоч порядок кількості вбитих ЮВТ, чи за її роспорядженням людей? Якою ОЗУ керувала?

Це не діалог. Хоч назву привести можете?

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вам, шановна, вказують на те, що, в порівнянні з "даунєцкімі", гріхи Юлі то є маленькими пустощами...А у цих людей руки по вуха в крові...Ци Ви здатні побачити різницю між Остапом Бендером в спідниці і груповим Аль Капоне:sad: ?

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Яремо, не здатні. Бо європейці. Навіть уявити, що таке можливе, не можуть. І не хочуть. Лвів'яни.

4. majolika

majolika Well-Known Member

а якщо не вбивати, а лише красти - то норма?
    наразі не можу. давно це було. і чомусь навіть бажання немає шукати.
    І головне - а треба?

абажаю це слово :)

мені, дурненькій, вказують на те

ага, вони вже визнають, що гріхи таки водяться ! Прогрес...

Та не нервуйтесь ви так. Люди все бачать і розуміють, але зрозумійте і ви -
    ваша ЮВТ прокакала свій шанс і свій народ. Але ніхто, крім неї, їй у цьому не винен.

І Україна вийде з кризи, але аж ніяк не завдяки ЮВТ

• Подобається Подобається x 3
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ваша позиція (і таких як ви) зрозуміла. Вона дуже зручна для вас, і навіть дає можливість демонструвати, які ви роздратовані, що цю зручність мало хто оцінює.
    Насолоджуйтесь своєю роздратованістю і очікуванням змін. Ви їх, власне, вже дочекались. От тільки чи будуть зміни на хороше - від вас вже не залежатиме. Треба надіятись - це вас також влаштовує.

6. majolika

Ви дуже помиляєтесь!

Можете скільки завгодно дерти горло за ЮВТ, але її час вже минув.
    Чи є зміст скакати на дохлому коні?

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чому?
    Це ж офіційна версія БЮТ: від вас нічого не залежить. Тільки ВОНА працює\сидить\воює з суддею\...
    Вона роздає Ощадбанківську "тисячу", взамін трьох.
    А всі решта - "погулять вишлі", ніц не значать.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Але ж так солодко більше ніхто не обіцяє...
    І патріотічнєнько... :)))

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, ліпше пристрелити живого, який "не знаю як, але чомусь не так" їде, і йти між вовками пішки, болотом, вночі, без ліхтаря, деручи горло голосними криками "противсіх!!!, противсіх!!!"... Або кричати "патріотичненько" "Я титульна нація, не сміти мене чіпати! Дайте мені кричати рідною мовою!". І надіятись, що зграя вовків не наздожене і не знайде, і не зачепить. І дасть покричати солов"їною...

Оце "зміст"!?

Знаєте, що буде в результаті? Коли оточить зграя - завиєте по-вовчому. І це всеодно не врятує.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Как страшно жить! (с)

10. majolika

Для вас він живий і дієвий? Вітаю, можете далі сподіватись, що він вивезе вас від вовків.

А як на мене, ця конячка може тільки голосно іржати і скакати по колу.
    Але такі коні потрібні хіба в цирку.

ЮВТ мала достатньо часу, щоб переконати в своїй дієвості. Але результат нам відомий.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дідьо, на жаль і від Тимошенко це не залежатиме. Ви вірите що вона може самотужки витягнути Україну з лайна? Блаженний хто вірить...
    Але таких як ви небагато. Більшість тих хто її підтримує підтримують бо вона покаже ПР де раки зимують. І оце, я рахую, найбільше зло жителів України. Чому в 1991 році 90% проголосувало за Кравчука? Дабі нє дапустіть праклятих бєндьоравцев к власті. З цієї причини Схід голосував за комуністів і раптово гамузом перейшов до голосування на ПР.
    І на цьому фоні "противсіхи" виглядають як крок вперед, бо чесно не голосують за порожнє місце.
    І ось коли зявиться громадянське суспільство (хоча б як в сусідній Польщі), зявиться перша справжня партія (а не вождь), яка продемонструє свою програму, то можна буде вести розмову.
    А поки що? Нема про що говорити. Україна мала досить вождів і гетьманів, які змагалися між собою, хто її глибше зажене в дупу.
    Пора і припинити дискусії про вождизм, бо це шлях в нікуди...

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Вона (Тимошенко )вже ніц не зможе,хіба що завагітніти(забеременєть від Путіна наприклад :)) )...і таким чином уникнути відповідальності!
    А Галичину (не знаю як цілу Україну ) врятує Народне Віче...яке поставить все на свої місця і з Партією і з Лідерами!!!
    Не сумнівайтесь! В нас це Люблять і Знають,як робити!

13. Pedro

Пане Юрку, на мою думку, пора згадати таку назву як Збруч. А далі првести ду-у-же прискіпливий вибір. Я маю на увазі, хто з нами, а хто проти нас. Тільки це може врятувати Україну, бо без цього Україна в повному обсязі попаде під владу північносхідного фюрера-людоїда.

14. Yurko NOTOCO

:good:
    Краще й не повіш!

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вже ввели закони проти протестів проти поїдання північносхіднім фюрером-людоїдом?

17. Yurko NOTOCO

Він в окулярах...а вони в нього запотіли!Панікує хлопець-московин!
    Віче - вищий орган Народного зібрання,а Рада - депутатського!
    Нарід знає,як боронити себе!
    На Віче і помотлошити можуть провокаторів!:)

Останнє редагування: 20 сер 2011
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Цирк возвращается, Юлю отравили

19. Pedro

Думаю більше... Привичка москаля пхати рило не в свої справи. Поки хтось добре не дасть по тому рилу.

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А вже отменили ст.110 УК Украины?

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)