Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А шо...:)
    Ліпша,як в Януковича.
    І ліпша,як в Ющенка.
    І ліпша,як в Кучми.
    І ліпша,як Кравчука.
    Но...на вкус і цвєт карандаши разниє...:sorry:
    Але,як президент...:scratch_one-s_head:
    По суті різниці ніякої.
    Бо суть її така ж,як і у вищеупом"янутих.
    Лише попа ліпша.:preved:

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Будуть. Чекайте.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це не відповідь. Бо з часом здохнуть всі: осли, ходжи і еміри...

• Подобається Подобається x 2
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є підстави так важати? Тимошенко давила свободу, як попередник і наступник? Політичну, економічну, ЗМІ тощо? А я якось не помітив... Навпаки. А свобода - це головне. Вибір - це основа. А ось в Києві його ВЖЕ забирають.Тимошенко ненавиділа Черновецького, як врешті, майже всі кияни. І що? Вона його нищила!? Ні.

Що роблять "нові" в Києві? Пряме президентське правління, без врахування думки і голосів киян.

Що буде далі? Буде пряме правління по всій Україні. Без врахування думки українців. Роль рад буде абсолютно формальна - підкорятися. Та роль і раніше була формальна. Але Тимошенко не хотіла прямого правління. Вона пропонувала самоуправління, починаючи з сільських рад. Вона пропонувала розподіл бюджету в сторону місцевих громад, де депутати не дерибанили б землю, а мали гроші і відповідали б з те, що зроблено.

Ющенко, який "демократично" мріяв про власні "вертикалі влади", назвав пропозиції Тимошенко "передвиборчим підкупом". Як завжди - удар в спину. "Чим гірше, тим краще." А Тимошенко пропонувала "всього-навсього" розвиток самоврядування європейського типу. Вона надзвичайно розумно пропонувала почати з сільських рад, бо там всі депутати "на виду" у людей - це не місто! Депутатам давалась можливість залишати в бюджеті місцеві податки і збори! Більше того - планувався розвиток самоврядування з низів і вище... Тимошенко не боялася дати владу людям. Вірніше, повернути її...

Чи робить таке сьогоднішня влада? НІ. Вона забиває власну, безконтрольну перед народом "вертикаль".

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Ні...вона просто займалась тим,що довершує зараз її коллега Янукович.
    Продажем України.
    Росії.
    Російському капіталу.
    А те,що Бог їй дарував певні артистичні таланти і гарну зовнішність - це,безперечно її плюс.
    Ти ж розумний чоловік...
    Вся ота гризня - напоказ,для елєкторату....
    А,насправді...

Пастухи без особых хлопот
    Над баранами ставят опыт.
    Не спросившись про их желания,
    Ставят опыт на выживание.
    Вечерами за шашлыками
    Громко цокают языками.
    Удивляясь на стадо с кручи -
    Ох, живучи ! Ну и живучи !

(с) Макаревич

6. VasMT

Ви прослухали неповний перелік хотілок і пропонувалок великорозумної Йулі Прокоповни...
    От якби прослухати перелік зробилок і досягнулок, булоб добре.
    Хоча це вже історія. Прошити, пронумерувати, зареєструвати і здати в архів...

• Подобається Подобається x 5
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Краще б нищила. :sad:

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Навіть цього не зробила... [​IMG]

Доречі, ВОНА, просто землю київську дуже любить!

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А що продано? Огласітє, пожалуйста, вєсь спісок. До речі - аудит діяльності Кабміну Тимошенко продовжено до грудня. А чому, хто-небудь здогадався?

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Як? А як же Конституція? Закон? Блок Тимошенко приймав участь у виборах. Ющенко РАЗОМ з регіоналами "допоміг" - і блок Тимошенко більшості не одержав. Одержав Черновєцкій. Результат знаєте? Бачите?

Зараз схожа ситуація. Результат побачите. І він буде схожий, тільки в масштабах України, і набагато гірший за наслідками.

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

Слухайте перелік зробилок і досягнулок своїх "голубих" і тіштеся. Перелік ростиме, і це, сподіваюсь, дасть вам ще більшу насолоду.

10. Romko

Задовгий список вийде.:nea:

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так давате продовжимо "гріхи Тимошенко".

І це "гріхи Тимошенко":

І ось це. То це Тимошенко - бувша банкірша? То це її друг, чи не її? І хто його призначив до Нацбанку України, регулювати діяльність в тому числі і закордонних банків в Україні?

Чи не забагато "гріхів" навішали на Тимошенко?

Останнє редагування: 19 вер 2010
  12. Romko

Гріхів в неї не більше,як і в інших членів камАнди.
    Попередника і наступника в прем"єрському кріслі Ющенка і Януковича.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Думаю, що Тимошенко мала нормальні умови для роботи лише протягом половини 2005 року. Тоді бюджет України виріс на 70% (!!!) в порівнянні з 2004 роком. Потім Ющенко відправив її у відставку. Пригадуєте, чи вже ні? А як було потім? Потім, після того, як Тимошенко виграла вибори в ВР, працювати їй довелося в умові ворожого оточення - Ющенка з Балогою і регіонами. Це пригадуєте? Був і третій ворог - криза, якої не чекав ніхто в світі, в тому числі і потужні США, не те, що Тимошенко. І ось в умовах кризи і постійних ударів у спину їй вдалося втримати країну від дефолту, піти на вибори і набрати 11 593 357 голосів виборців. Віктор Янукович отримав 12 481 266 голосів.

Думаю, своїми діями регіони вже відкрили очі значній частині свого електорату. Вірніше - надіюсь.

14. levandivka

А БЮТ ще не відкрив очі значній частині свого електорату...
    І причина відома: дій не було, тільки слова.

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Пригадується інша комедія:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZBijI3OF4Do

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я навів цифру дописом вище. Я можу навести ще - але ви не побачите. Хоча - форум читають і інші. Я знайшов список (як на мене, неповний) дій Тимошенко тут:

http://www.tymoshenko.ua/uk/page/achievements

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

Мені зосім не смішно, друже. Я можу продати свою київську квартиру, частки в бізнесі і спокійно виїхати за кордон. Україна стрімко повзе туди, де лежать мої вбиті родичі - в неволю. І будь-які надії просто тануть. А жити в неволі і пропонувати жити так своїм дітям я вже не зможу. Звичайно, якась маленька надія є, що в когось тут залишився розум... Але дуже слабка, особливо після того, що зробив Ющенко, і до якого "порядку" котиться країна...

16. levandivka

DIDIO.
    Україна постійно скаче "з вогню в полум'я", від одного вождя до другого.

Може я зле знаю Історію, але не пригадую прецеденту, крім біблійного, щоб хоч один Вождь вивів своє плем'я.

Як тільки фани Юлі почнуть пропонувати (і втілювати) НАРОДОВІ КОНКРЕТНУ ДІЮ, а не передачу свого гаманця - я піду з ними, і дітей прихоплю.

А пока-пока-по камушкам
    А пока-пока-по камушкам
    По круглым камушкам река бежит...
    http://www.youtube.com/watch?v=VNWIgxljVDo

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Та сама "Свобода" - хоч і провокаційно, конфліктно, але ЩОСЬ РОБИТЬ: патріотичні інсталяції, фінансує (не кишеньковим видавництвам, а авторам) видання патріотичної літератури, виводить людей на пікети з конкретними вимогами.

Той самий "Табачник і К"... почне проводити діяльність (хай совєцькі "Зірниці", а не списувати бюджетні гроші "повітряні замки/мости", чи як Юля - у свої видавництва) - люди за ними підуть.

Нагадаю, що совєцькі ідеологи вміло ставили перед народом "Плани" і вели до виконання конкретних дій.

А що Юля з Турчиновим пропонують?
    http://www.youtube.com/watch?v=7dH_CFKcIB4

• Подобається Подобається x 4
  17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага, то ви за "Свободу". А я думав, ви жид. У мене на роботі є кілька - ми дружимо. :sorry: І сусіди моєї бабці були жиди. І жінки по-сусідськи носили одна одній свої смаколики... Бабця Мария - польські, бабця Сара - жидівські.
    Я не жид. Але все-одно я також недостойний бути з вами... Бо у вас же "Україна für українців"... А в мене не вийшло народитись українцем. Я старався - але вийшов поляк. Та ще й 100%-вий. Правда, я потім старався виправитись - моя дружина українка!! В мене є шанс!!??
    Але ж все одно - чистота раси моїх дітей вже зіпсована... Значить, немає... Я не патріот... Я плачу скупими чоловічими сльозами по ночам, бо я не козацького роду... Знаю - "громадянин України" - то фігня... :sad:

Я знаю, що ви також розстроїлися... Не сумуйте. Ось вам віршик, який я тільки-що знайшов в Інтернеті. Це не ваш? Але когось з ваших, точно. Надіюсь, він надасть вам наснаги у боротьбі проти Тимошенко. Бо зараз (як і на початку року) не Україна важлива, а боротьба проти Тимошенко. Дивіться ж, не сплутайте, як минулого разу!

То ось віршик. Пише якийсь Петя.

Передате Петі привіт.

:haha:
    :bye2:

Ой, я забув - Ви кіно любите... То ось вам ше одна Буратіна.

http://www.youtube.com/watch?v=bnz6s4LKQwY

18. levandivka

http://www.youtube.com/watch?v=ksYpviw8L6c

Коли на минулих виборах Смііта клинило - не дивувався: штабна робота.
    Здивували, Дідьо...

Зі Свідками ніколи в дискусії не вступав, часу шкода. З Вами припиняю.

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Раніше вважав вас розважливішим. Короткі репліки тощо.

...Завжди треба трішки інтерактивної інформації, щоб робити правильні висновки.

20. VasMT

Тимошенко вважає, що їй погрожували за наказом Хорошковського
    СБУ попередила Тимошенко, що не може розслідувати її самопіар і фантазії

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)