Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

До чого тут ютуби-самі подивіться і взагалі мені надоїло всім доказуати що вони не верблюди. Один баклажан вже дістав сьогодні яйцями .http://blog.tymoshenko.ua/uk/article/my-boss
    Вона сьогодні була вище того експрезидента:
    "Всі пояснення я дам суду. А зараз я не буду ставити запитання свідку, тому що не хочу, щоб в цьому суді судили помаранчеву революцію, не хочу, щоб тут були склоки і з'ясування стосунків між президентом і прем’єр-міністром. Все, що сказав Віктор Андрійович, хай залишиться на його совісті. Я не буду ставити питання, бо не хочу тішити Банкову", - Юлія Тимошенко

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-а... ВОНА не така... ВОНА -БІГАЄ :)))

Правда цікаво, Сміте? :)))

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Іще це називають по понятіям, і бачу всім дуже комфортно по цих законах бо аж розпинаються, захищаючи ці понятія.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Так хотіли мене звинуватити в тому, що я фотк взяв з ютубу, але коли я показав де я їх взяв, Ви почали шукати компру. Нема компри ніякої, вона дйсно бігала, а фотограф на місці стояв, от і фоткав на фоні одного кущика.()Не розумію, чому Вас кущики так цікавлять? Ви ж не лабрадор?Що тут такого. Ви ліпше покажіть ролик свого гаранта як він кожного дня пропливає по 5 км. Тут цікаво буде подивитись і буйків одинакових напевне там не буде, так:?

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Сміте... Я просто набрав в гуглі "тимошенко бігає" і в очі впала дивна річ. Вона все своє життя бігає взимку в тій красивій шапочці навколо одного кущика... :))) Покажіть іншу фотку... Я в той самий момент піду записуватись в БЮТ...

• Подобається Подобається x 1
  5. Corleone

Corleone розівчився програвати

Красиві слова. Ось тільки судова справа зайшла занадто далеко, щоб жаліти Ющенка чи помаранчеву революцію.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

так то вона по колу бігає
    і коли пробігає повз фотографа він фотографує
    очевидно же

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

До суду. В "докази"! Або створіть що одну партію, під назвою "ригіони військові". І розслідуйте, чого це раптом вона бігає, куди бігає і від кого. І що то за кущик, що вона пробігає біля нього. То якийсь антиригіональний кущик.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Правильніше казати глибоко...

• Подобається Подобається x 3
  8. Corleone

Corleone розівчився програвати

+100. При цьому цей вираз можуть сміливо використовувати як фани Юлі так і її опоненти

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

;)Менору напоминает!

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

о_О
    Как на меня... очень даже - наоборот!

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Депутати Луцької міської ради підтримали рішення про перейменування 27 вулиць міста, зокрема, вулиці Лазо на вулицю імені Юлії Тимошенко.

Як передає кореспондент УНІАН, питання перейменування вулиці Лазо на вулицю імені Юлії Тимошенко викликало найбільшу суперечку серед депутатів.

Відповідну пропозицію оголосив голова фракції «Фронт Змін», член депутатської групи «Місто майбутнього» Олександр ПИЗА «у зв’язку зі складною політичною ситуацією і утисками демократії».

Після перерви у засіданні сесії міський голова Микола РОМАНЮК зачитав витяг зі статуту територіальної громади міста Луцька, де йдеться, що називати вулиці прізвищами людей можна лише після їхньої смерті з метою увічнення. «Не штовхайте мене на порушення статуту», - зазначив мер.

Розробник статуту, представник «Нашої України» Андрій КОЗЮРА також висловив думку, що не можна поспішно приймати такі рішення, адже всі вони повинні відповідати статуту.

Проте депутат від «БЮТ-Батьківщини» Андрій ОСІПОВ запропонував внести зміни до статуту, щоб зробити рішення легітимним, а екс-мер Богдан ШИБА зауважив, що у статуті також немає заборони на те, щоб називати вулиці іменами живих людей.

У результаті спочатку окремим голосуванням депутати підтримали внесення зміни у проект рішення з перейменування вулиці Лазо не на вулицю імені Георгія Гонгадзе, як планувалося спочатку, а на імені Юлії Тимошенко.

Після цього депутати підтримали проект з окремими змінами в цілому.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Да ладно, пусть называют.
    Противоречий - нет.
    Юлька - политический труп (можно называть).

А вот откедова они деньги найдут на:
    Переименоваеие всех домов, (таблички, и т.д.)
    Паспортный стол ?

Не говоря уже об главном архитекторе города...

Короче - ПУК в воду, лишь-бы услышали.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Бедный "богатый" фотограф.
    Неправильно высказался: - "богатый фотограф для "очень бедных"".

Останнє редагування: 17 сер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О
    Нда... ну что же и такое бывает!:dntknw:
    И эти люди, запрещают нам в носу ковыряться ? (С):mocking:

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

То читаємо, а це невигідно прочитати?
    http://www.sueddeutsche.de/politik/...n-haerte-timoschenko-bleibt-in-haft-1.1129206

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Не треба.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Шанує КК ;) Та, виявляється, цього замало проти тих, що судять "по понятіям".

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Я теж ;) :good:

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ющенко рассказал, как Тимошенко всадила ему нож в спину

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та мало йому в спину, йому я..я треба відкрутити і псам кинути, за те що Україну пр...ав.

16. аксакал

Ющенка можна судити вже за брехню під присягой
    http://korrespondent.net/ukraine/politics/1251716-vlasenko-yushchenko-solgal-pod-prisyagoj

А це
    "Депутат также обратил внимание на показания Ющенко, в которых он сказал, что считал RosUkrEnergo дочерней компанией Газпрома"
    взагалі ПЕРЛ! Якого дідька він тоді сидів у креслі Президента?!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ті бютівці агресивні! Жах!

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

добре, що хоть не його судять, а Юльку...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це, звичайно, дурість. Впевнений, що Тимошенко буде дуже проти, коли взнає про цю "радісну" новину. Бо "богинею" її обзивають ті, хто не має популярності в народі. Але не вона себе сама.

19. аксакал

А за справедливістю мало би бути навпаки. Але не таким балаганом, а справжнім судом.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дурня. Ющенко просто тупо мстить:

Насправді, Законодавство України визначає, що "якщо міжнародним договором України встановлені інші правила, ніж ті, що визначені дійсним Законом, то застосовуються правила міжнародного договору." Це "застосовується до всіх міжнародних договорів України — міждержавних, міжурядових і міжвідомчих, регульованих нормами міжнародного права, незалежно від їхньої форми і найменування (договір, угода, конвенція, пакт, протокол, обмін листами або нотами, інші форми і найменування міжнародних договорів)."

Отже, якщо "газовим контрактом", який, безперечно, є міжнародним договором, було встановлено, що його текст є секретним, то це правило (дотримання секретності) має пріоритет над діючим законодавством України, бо воно торкається інтересів іншої сторони також.

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Хай його Бог судить. А люди вже сказали своє слово. На виборах, оцінивши його вдесятеро гірше, ніж на початку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)