Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Видать таки, достигли...
    "вершин лондонского дна"(С) раз уже такая рубка пошла.
    А мы ещё нет!

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

3. Un.Known

Равіне, я - за.

Тільки для страйку потрібна єдність. А в українців її нема.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

5. Un.Known

Я не бачу бажання домовитись.

Навіть тут у всіх темах розборки "Кто виноват?" замість "Что делать?"

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Значит будем ждать.
    Уже столько говорено переговорено:
    - надо что-бы родилась ситуация сама, а не искуственно её нагнетать.
    От искуственных вариантов имеем только Каськивых и им подобных!

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Суддя Родіон Кірєєв ухвалив рішення повторно викликати Віктора Ющенка для дачі свідчень у справі Тимошенко

Суддя ухвалив рішення про зміну порядку дослідження доказів після розгляду заяв свідків Ірини Михальської, Віктора Пинзеника та Віктора Ющенка про неможливість прибуття на судове засідання.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/16/6496510/

І чого шифруються ?

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Совок так просто не проходит.
    Если сняли одну одежку и одели костюмы - ещё не значит, что стали думать о народе!
    Вот и некому думать "Что делать"!

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Человек занят мозгами о том куда потратить, а тут крики из прошлого!!!!
    Оно ему надо?

9. VasMT

Домовлятись за що?
    За мову? Два з половиною радиКала погоду не роблять?
    За героїв? Двом-трьом цікаво...
    За владу, свободу, демократію...?
    За що домовлятись? З ким?
    Домовлятись потрібно тим, хто щось вирішують. Сенс домовлятись з сантехніком про відключення світла? Форумні горлопани тому і рвуть задниці на форумах, бо в реалі їхня думка нікому не цікава... Он, показовий випадок з Йулькою.
    Один Боря проїжджає повз них, і то не зупиняється...
    А решта? Де Ярема? Вступив в фронт опору диктатурі? Ні. Сміт підписав зверненя до уряду США? Чи може палатку поставив? Ні...
    Але тєльнік подерти на ЛФ вони перші...

10. Un.Known

Відповідь моя буде в цей момент, мабуть, святотатська - за гроші.

От що би Ви запропонували, Михайловичу?

(Уявімо, що не існує усіх цих "Україна без...")

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Взявши під увагу рівень української влади - їй ЗНОВУ І ЗНОВУ кажуть чітко і недвозначно про її перспективи:

Все це слід розуміти абсолютно однозначно - Україна З ТАКОЮ ВЛАДОЮ жодних європерспектив не матиме. За кордоном не дурні, там все бачать і все знають. В інформаційну епоху заховатись від світу неможливо.

А кільце стискається.

Не допоможе навіть Євро-2012. Тому що ця подія мала б бути не стільки спортивною, скільки політичною, відкривши Україні двері до Європи, тобто - шляхом ПРАКТИЧНОЇ інтеграції законодавства, інфраструктури, економіки до європейських структур - РЕАЛЬНО ЗМЕНШИТИ РІВЕНЬ КОРУПЦІЇ, ТІНЬОВОЇ ЕКОНОМІКИ, ПОКРАЩИТИ РІВЕНЬ ЕКСПОРТУ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ, РІЗКО ЗБІЛЬШИТИ ТУРИЗМ.

Саме так діяли країни ЄС одна по відношенню до іншої. В часи кризи чи часи розквіту вони намагаються допомогти одна одній фінансово, морально, матеріально. Зниклі кордони зробили людей вільнішими, і хоч проблеми важкі, і ще не вирішені - вони ліквідовують їх разом!

Навіщо українцям та Європа?

Все просто. Це багато нових робочих місць, це покращення конкурентоздатності і якості виробів на полицях наших магазинів, це підвищення рівня життя до європейських стандартів, це впровадження енергозбереження, яке зараз відстає від європейського в КІЛЬКА РАЗІВ!

Оскільки у відношеннях з Євросоюзом і по відношенню до власного народу ДОНБАСС ГОНІТ ПОРОЖНЯК - нічого цього не буде.

Останнє редагування: 16 сер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

То что рвут... с этим согласен.
    А вот что надо говорить на форумах и хоть слышать друг друга от этого нельзя отказываться. Только общаться, а не рвать на себе рубахи и клеить ярлыки, тому кто имеет другую точку зрения.
    Вон "Левандовка" - молодец, постоянно с "хи-хи" в обнимку пишет!
    А где ещё говорить?
    На работе?
    Сам присекаю подобное, мне ещё на работе не хватало скандалов между опонентами!
    После работы - хоть заоритесь!

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Но прекратить суд - никто не призывает!:nea:
    Так, что вперед.
    Пусть ставят все точки...
    А Юща туда затянуть, так - дело просто народоугодное, как на меня, и не выпустить.:mocking:

13. VasMT

За гроші - це сильно! І що показово - вірно... Я би сказав - ЄДИНОВІРНО!
    Мені нічого запропонувати. Мені чомусь нічого не заважає. Ні n-мовність, ні Бандера з Альошою, ні пенсійна реформа тощо. А що обурює, так це хамство та бикуватісь, суцільний обман та бажання надути ближнього, заздрість та нещирість... Чи мені Вам про це розповідати? Ви ж не гірше за мене знаєте про наш люд... Дарма, що до церкви щонеділі, та образи на кожнім куті...
    А Вам?
    PS
    Хоча переважна більшість - достойні люди. Але на те вони і достойні, що їх не помітно. А бико-рагулі і наце-свідоміти вип"ячують свою "винятковість-виключність", як жебраки на паперті свіої "срамные раны"...
    Спасибо, Равин...

Останнє редагування: 16 сер 2011
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якщо Ваша половина електорату розумна, на відміну від нашої, то чому Вам зараз сумно? Не потрапили до "людей"? Одразу було видно (справді розумній половині електорату), що кількість місць дуже обмежена. :tongue:

• Подобається Подобається x 3
  15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так за Вас же и переживаем!
    Ваше дело сыпется, а не хотелось бы, что-бы Вы аж так расстраивались!:pardon:

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сипєтца якраз "ваше дєло". Сипєтца на всіх напрямках. Наслідки ви особисто відчуєте у найближчий час. Ще більш важкі наслідки. І відчуєте разом з кожним громадянином України.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Будут погромы?о_О
    Вы обещаете?
    Ой...

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не дочекаєтесь. Я таки впевнений, що той, кого ІНША ПОЛОВИНА ЕЛЕКТОРАТУ через БЕЗГЛУЗДУ ненавість до опонента протягла у Президенти, ще бігтиме до свого гелікоптера, по дорозі застібуючи ґудзики. Моя половина електорату голосувала ПРОТИ того, що зараз коїться. Невже Ви думаєте, що за Президента Тимошенко Януковича судили таким протиправним чином? Нажаль (НАЖАЛЬ!!!) кращого варіанту, крім вказаних двох, не було.

• Подобається Подобається x 2
  19. Ravin

Ravin Well-Known Member

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ви уже сидіть, з повчаннями своїми як Грицько з конопель. Я якраз не сидів би, мені держава почесну пенсію не платить, і казенного майна в дворі не видно, втрачати нічого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)