Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А нам з того кокий позитив? :)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А нас тепер і в Європартіях знають.

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

За європейські гроші нам з вами готують міцний і надійний хомут в русской тройкє. Тимошенко плутає владі упряж, поки ми зіщулились з залізом, яке нам вже вставляють в писки і чекаємо батога. Правда, багато хто навіть радий новенькому бубєнцу в носі. :haha:

4. levandivka

Це ВОНА вміє...:)):)):))
    А позитивного що?

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На даному етапі - навіть це - позитив.

Іншого елементарно немає. Де младосєрп Яценюк? Де душелюб і людовєд Ющенко? Оц-тоц-пєрєвєртоц: кушают компот.

6. levandivka

А мають як ВОНА гастролі в Європі влаштовувати?

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, мають мовчки пити компот, як Ющенко, поки Україну гнуздають. До речі, запропонуйте в кінці-кінців альтернативу. Може, я підтримаю?

8. VasMT

Йулькін бенефіс - прощальна гастроль.
    Спеклась Люляша. Її нарцисизм не дав їй можливості (і не дає) розгледіти свою ж кончину. Від невеликого запального процесу незначного нерозуміння людьми її дій в 2005-му, до гангрени народного нехтування і презирства 2010.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все одно мені Тимошенчиха подобається.:dntknw:
    Вона красівша за Ющенка.:preved:
    І за Януковича.:preved:
    Ну ніц з собою не зроблю...подобаються жінки...не годен під старість орієнтацію міняти...:nea:

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

:)))
    А знаєте, Романе, чого серед українців так мало геїв?
    Бо українці не люблять один одного (с)
    А мені подобаються жінки іншої конституції.

• Подобається Подобається x 2
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Наталя Вітренко? :) Ото жінка :)

• Подобається Подобається x 3
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто, різниця на виборах з Януковичем аж в 3,5% - це "гангрена і презирство"? Ваші поетичні метафори віддають запахом гангрени і краще підходять до фільму жахів, який треба буде знімати тоді, коли знімуть Януковича. :haha:

• Подобається Подобається x 2
  13. Gron

Gron тафгай

Не знімуть, а- повісять.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я дуже не хотів би, щоб так сталося. Це не методи 21 століття. Влада повинна змінюватися в результаті відкритих, чесних, прозорих виборів. Або - відставки або імпічменту. В Конституції ж записано. Нада спалнять. :sorry:

15. VasMT

А спробуйте в абсолютних цифрах. Впевнений, Вам буде не так смішно...

16. Gron

Gron тафгай

-НадА Фєдя DIDIO, надА!
    Ще у 2004- треба було.

Це в країнах з "устоявшейся" демократи-є-ю.;)
    Якщо у нас станемо чекати, коли як монголи, стрибок з одної формації в другу, минуючи ту, що посередені, зробимо, то і в 22 столітті недочекаємось.

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Давайте в міліграмах на сантиметр квадратний за секунду.

18. VasMT

Ваша іронія не до місця.
    Відкиньте своє лібідо до неї і співставте кількість Йулькіних прихильників в громадянах (виборцях, головах, душах...) по роках з 2004 до 2010. На відміну від Президента, вона, та що отримала різницю
    не при владі. І теперішні її 10 відсотків, що складають раптом три з половиною мільйони шанувальників гарної попки, це мізерна купка в порівнянні з тою армією, з якою вона прийшла на вибори і яку розгубила в дорозі.

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Моє лібідо не відкидається ні до кого, воно при мені, і має відношення виключно до моєї дружини. З вашим лібідо до Янукєвича, з яким ви носитесь - скористайтесь досвідом Гідо Вестервеллє.

Щоб ваші сексуальні фантазії не заносили вас дуже далеко, нагадайте собі:

http://ura-inform.com/elections_region2/

І запевняю вас - щодня до голосів Тимошенко приєднується десятки тисяч тисяч голосіввиборців, які повірили Януковичу, і який їх кинув.

20. VasMT

А крім одностатевого досвіду, щось конкретне буде? Чи як завжди - патякання? Бо тим плакатиком а-ля вибори-2010 давно підтертись можна.
    А крім Вашого слова, ще якісь докази будуть?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)