Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, ви чули про добродія на імя Рік Перрі? Я також не чув до сьогодні. А коментатори кажуть, що він може стати наступним президентом США.
    Тай і інші кандидати крім Обами і Палін зовсім нерозкручені.
    Так чому в Україні треба 30 лєт і 3 года щоб розкрутити кандидата?
    Народ дурний? То може пора вчити розуму...

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Італія висловить послу України стурбованість щодо Тимошенко
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/13/6488691/
    У Дніпропетровську суд вирішив, що "Батьківщина" загрожує національним інтересам
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/13/6488144/

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

30 не треба але рокв з 3-4 треба, або має здійснити чудо або подвиг, інакше не буде-повірте.Колись на УТ робили опитування, ходили і питали в простих людей за кого будуть голосувати, на Сході і на Заході. Так от на Сході всі говорили за Януковича.Але повірте відсотків з 10 правильно називали прізвище. Інші казали Янукевич, Янкович, Янушкевич-тобто дуже багато людей не читає програми, не цікавится політикою, вони від цього взагалі далекі.Їм десь по тєлєку сказало місцеве телебачення що він бореться проти "махровой бендеровщини" от він і голосує.А Ви думаєте, що на Ураїні всі освідчені і думають хоча б на рівні вчителя або ліаря. На жаль таких меншість. А ще є люди котрі зі зміною еліт можуть втратити роботу-вони теж свищуть на реформи і думають тільки за себе-щоб вижити. Так що проблем багато. і не так легко донести д кожного виборця чому той ліпше а той гірше.

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тоді я перед Вами вибачаюсь:)...

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Психологи выяснили, что к власти приходят не самые эффективные, а самые эгоцентричные люди

• Подобається Подобається x 1
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви втрачаєте почуття реальності і небезпеки. Україна, як територія, не зникне нікуди, і під землю не провалиться. Вона просто стане дуже середньою "середньоазіатською бєларуссю", чи "'вропейським" туркменістаном. Можливо, ви, чи хтось із ваших назве це "сильною Україною", де "сильний президент"...

Але тоді точно вже жодної альтернативи ви не матимете.

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Тобто - це Тимошенко заважає Яценюку чи Ющенку протестувати проти абсолютно ницої і цинічної влади!?

Отже, демократія непотрібна, бо вона взагалі не діє. Потрібні психологи, які відберуть кандидатів, що сподобаються противсіхам.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:))):))):))):good::good::good:

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Схоже на те, що на Заході зрозуміли - до ригіонів дипломатія, і все інше, доходить вкрай туго. Тому пояснили чітко, і прямим текстом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно, такі класні умови для Росії - як тут бути проти?

Друге, законність угоди і кабальність угоди - це речі, які не є взаємовиключаючі.
    Угода може бути і кабальною і законною.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Тому що Тимошенко лідер опозиції, був би лідером хто інший, США би підтримувала кого іншого.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Ви дійсно так думаєте?

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тепер точно розстріляють...

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну для східного правлячого маргінесу (рівня містечкових адміністрацій) і Василь Стус - фашист, який "стрєлял в савєццкіх солдат".
    Отакі "согражданє".

11. levandivka

Юля, на жаль, не допомагає розповісти їм правду. Вся інфа - "галасуйте за БЮТ".

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху в котрій угоді більше кабальності? В Юліній чи в Харківській? Тільки правду.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Душа співає?
    Зрозумів би, якщо була би душа риги-анала. "Ми здєлалі єйо!"
    Приблизно в такому ключі бовкає (в запису) Калашніков та його зграя на Хрещатику (а 3-4 статисти смикають по черзі знамена за ширмою. Як у ляльковому театрі).

А чому співає душа противсіха - ото незрозуміло?
    Давайте за аналогією радіти кожній катастрофі на шахтах Сходу - це ж електората Януковича стало менше?

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так ото ж. А я про що? Тут я - з США. :)

Все інше - просто не хочеться "дискутувати". Вірите?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну це неправильно
    купа людей сидять через свавілля міліції, через зізнання під тортурами, і це наше духовенство не хвилює
    а Філарет не перший раз лізе в політику.
    Коли садили чиновників Нафтогазу він також влазив туди
    явно не за просто так

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. Це така гра. Називається "добрий президент і поганий сусід". Росії вкрай вигідно залишити Януковича, бо він - НА ГАЧКУ. А все, що відбувається зараз - я особисто вважаю грою. "Звичайною" кремлівською грою. Росія грає в "поганого сусіда". ТОму скоро Янукович взагалі перевдягнеться у вишиванку, і поставить в Межигір"ї погруддя Бандери, запросивши журналістів на відкриття...

Азаров при цьому прочитає віршика:

Увезите в Украину,
    когда смерть застанет,
    и в степи похороните
    меня на кургане.
    Чтоб поля широко стлались,
    чтобы Днепр и кручи
    мог я видеть, мог я слышать
    его рев тягучий.
    Понесет он с Украины
    в синее море
    вражью кровь - тогда покину
    и поля и горы
    и отправлюсь прямо к Богу
    и молиться стану.
    А до этого мне Бога
    видеть рано.

І противсіхи та націоналісти всіх мастей, тихо пустивши сльозу, тихо скажуть "ми й раніше відчували..., ми знали... а що ми казали!?"

17. levandivka

О! Нарешті тверезі слова.
    Не знаю, чи тільки "кремльовською", але не сумніваюся у театральності постановки.
    І Европа має свою роль, і Москва. І нам з вами розписано сценарієм(/-ями), що робити.

Плануєте зірвати виставу? Яким чином? Галасом "Ганьба!"?

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Хотите чувствовать себя только чуть чуть беременными?;)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

До чого тут я, я про дії дох політиків.А взагалі нам би всім повчитись у них:
    http://www.youtube.com/watch?v=WLOaDrD65Z4&feature=player_embedded

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Та ні, вони скажуть: "Такі вже реалії" і підуть в гримерку перевдягатися до наступної дії...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)