Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Угу, а у Януковича меньше дерьма было за плечами?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я вже сто раз казав. Не стане Тимошенко у політиці - появиться інший лідер.
    Якщо Тимошенко залишиться - переливатимемо з пустого - в порожнє.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну зачем так голословно?
    А я вижу у себя в окружении, что далеко не все.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо вони докажуть, що Юля перевищила повноваження і уклала злочинну угоду(погодьтеся між невигідною і злочинною має бути різниця, бо за невигідну не судять, а за злочинну судять ), вони мають її посадити і подати в міжнародний суд, на опротестування угоди, оскільки один з підписантів уклав угоду злочинно, за що був засуджений.Тут все однозначно.Тільки знаєте, що я Вам скажу-Юлю вони засудять, а договір переписувати не будуть. Оскільки угода злочинна-мав місце зговір двох сторін, тож і Путін виходить злочинець, а це ні один український чиновник не озвучить.

• Подобається Подобається x 5
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:
    Подпишусь под каждой буквой!
    Ну как они этого не видят?
    Просто удивляюсь!:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є катеорія людей, які люблять з політичного підера робити кумира. Згадайте оди Леніну, Сталіну і т.д.
    Ті ж люди з Ющенка зробили собі ікону у 2004 році, але розчарування в Ющенку зробили з "ікони-Ющенка" - "юду-Ющенка", а за ікону тепер - Тимошенко.(бо без ікони важко жити)
    Хто оцінював Ющенка, як звичайну людину, той не разчарувався у пляцок, бо реально бачив у ньому звичайну людину з звичайними недоліками ще напочатку і ставив наперед ідею, а не ікону. Боротьба за вождя - це совок.

Нажаль, люди у нас ще не привикли боротися за демократію, а за вождя. Тому так живемо... ще недозріли...

• Подобається Подобається x 4
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Неа,вроде бы сначала не мешало бы обосновать незаконность договора,а затем уже судить за полписание.ИМХО

---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ----------

Что-то перед выборами дерьмо лилось в-основном со стороны её сторонников.Про неё одно и было слышно :"Вона працюе"!
    У вас завышенная самооценка,извините.России вы на хрен не здались:bad:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не згоден.

Як ви не розумієте однієї простої речі.

У міжнародному суді можуть визнати угоду чинною і нормальною, міжнародний суд ніколи не визнає угоду нечинною, через те, що для однієї сторони, чи іншої сторони, ця угода є кабальною, чи невигідною.

• Подобається Подобається x 1
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

То було чесно заслужене лайно;), а не наклепи...
    Нє, це дитсадочок якійсьо_О...А чому лише вона? Давайте всіх приберем і почнемо шукати нових лідерів...Запевняю, що на халяву багато бажаючих знайдеться;)...Самим їм вибороти в боротьбі вплив і відомість слабо, а на халяву кожен полізе в гетьмани...Та навіть і я не проти:)))...Вибачте, але Ви навіть не розумієте, яку дурню постите...Один сміх, та й годі...:haha:
    Хто з кого робить кумира?! Що Ви знову починаєте наклеювати ярлики?!:diablo:..Я Вам вже скільки разів писав, що якщо Ви знайдете мені достойну і впливову особу в політиці, яка має перспективу побороти регіоналів і зібрати більшість голосів, яка в популярності здатна випередити Юлю, то я не роздумуючі віддам за неї свій голос і залишу Юлю, як відпрацьований матеріал...Жодної пропозиції я не почув...Одне горлодранство;)...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже не раз вам казав, але ви чуєте лиш себе.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

Хто є опозиціонером №1?
    Юля.

Юля ніколи недопустить, щоб хто інший зайняв роль опозиціонера №1.

З іншої сторони, суспільство без опозиції не буває.

Значить хтось, та буде.:)

11. Yarema

Кого Ви мені персонально називали?
    А хто її призначив на цю посаду?о_О Може виборці?;) То нехай новий лідер і відбере в неї голоси виборців, як це робиться скрізь, де є політична конкуренція і вибори...Хоч в Україні такого вже, здається, не буде, бо не буде і виборів...Низький уклін за це противсіхам...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не падайте в паніку, Ярема. Все у нас буде. І лідер буде і Яників не буде.

13. Yarema

Саме так, бо Україна не перебувала б в такій дупі, як зараз...
    Я розриваю...Ви що, не помітили?:sad: Я думаю, що багато з тих, хто голосував тоді за Ющенка, жаліють, що віддали за нього голоси в першому турі... Могла б перемогти більш достойна людина...

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

Чого вже тут панікувати... Подивитесь на вибори в 2012 році, оттоді і запанікуєте:sad:...
    Колись, то так...Але я вже не такий молодий, щоб довго чекати...Через десять років мені буде 60... А такі, як Ви, подарували мені десять років безвиході і ганьби...

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1, не може.
    але ЮЛЯ тут коким боком?
    Демократія, правда, чесність, гідність - біля Юлії Володимирівни Тимошенко і близько не проходили.

---------- Додано в 06:00 ---------- Попередній допис був написаний в 05:55 ----------

От, і Равін цитує прописні істини:

---------- Додано в 06:05 ---------- Попередній допис був написаний в 06:00 ----------

Ви про "людство" СРСР? :)

"За Юлю" - це присунення до продовження проблем. :)))

Last edited: Aug 14, 2011
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

По-перше це значить дві речі-невідомо чи буде той новий краще і друга це значить довгі 5-7 років цієї влади і невідомо чи новий лідер зможе з"явитись.Чи йому дадуть таку можливість.

---------- Додано в 06:51 ---------- Попередній допис був написаний в 06:46 ----------

Польські експерти: звинувачення не надало доказів вини Тимошенко.
    http://www.unian.net/ukr/news/news-451200.html

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А зараз Україна є? За багатьма параметрами можна стверджувати, що є УРСР(о)

---------- Додано в 06:51 ---------- Попередній допис був написаний в 06:24 ----------

То кокої мари істерика у юліністів?
    Забракло "палок в колесах" для пояснення власних помилок?

Нагадує текст ще одного прем'єр-міністра:
    http://www.youtube.com/watch?v=qEf4tS988P8

---------- Додано в 06:57 ---------- Попередній допис був написаний в 06:51 ----------

Не факт, бо гіпотетична перемога на виборах Юлі - не гарантія вселенського щастя.
    А чим, як не зрадами і противсіхівством виправдовувалися б?

---------- Додано в 07:03 ---------- Попередній допис був написаний в 06:57 ----------

це означає, що Юля надто мало зробила для перемоги на виборах:
    "Мне ухаживать некогда. Вы привлекательны, я чертовски привлекателен. Чего зря время терять? В полночь жду." (Обыкновенное чудо)
    от і діждала...

---------- Додано в 07:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:03 ----------

Інерція партійна спрацьовує: "Ми гаварім Майдан - подразумєваєм Юлю..."

---------- Додано в 07:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

І шо? Що при тому змінитися повинно? Майдан не навчив, що віддати голос - мало. Голос потрібен щодня.

---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ----------

нє-нє...
    Фсі претензії до свого ідола. ВОНА ж працювала. Чому ТАК хріново!?

---------- Додано в 07:20 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

Ну, млін, Івасик-Телесик.
    Лідер не зробить за Вас Вам щастя. Куйте самостійно троха...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яким чином? У другому турі я голосував за Юлю, чим недогодив?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось цього я не розумію! Після першого туру дзвоню до Львова. Питаю, ну як там в вас? Як, мені відповідають, а ніяк. В фінал знову вийшли два найгірших гівна (перепрошую). Коли жителі України (східні і західні) дозріють до думки, що якби тому ж Яценюку чи тому ж Гриценку чи навіть Тигіпку дати повноваження, вони були б не гіршими ніж сумнозвісна пара. Зрештою, і тушки і Портнов і "сантехнік" здається грають не останні скрипки в уряді Януковича. І політика держави залежить не тільки від президента а від тої команди яку він підбере. А тут здається команда з дуже подібними обличчями.
    Хотілося б сказати кілька слів троллям. Я розумію і Равіна, і Левандівку і Миха коли вони наголошують, що, перефразовуючи біблійну фразу, не Юлею одною повинна жити Україна. Троллі "обільно" ставлять їм одобрямс. Таваріщі! Подивіться хто вами керує! Обер-кат!
    Ви так само за демократію в себе?

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Пане Ярема, вона з неї не вилазила. Бог пробував витягнути її двічі. Перший раз (я маю на увазі недавню історію) в 1991 році. Була можливість, яку майже всі нації використали. А ми, вибравши Кравчука, запхали себе ще глибше в дупу. Була можливість ще раз в 2004. І що?
    Зробили кіпіш на Майдані, вибрали самозакоханого ідіота і розійшлися додому пити каву (захід) чи горілку (схід).
    Бог милосердний, але чи ще дасть можливість Україні? Важко сказати...
    З таким народом...

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

В принципі так, погоджуюсь.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Та ні. Тут скоріше не це. Просто є люди, які не хочуть, щоб при владі було те що є тепер.І розуміють, що в загальноукраїнському масштабі найбільші реальні шанси перемогти діючу владу є у неї.А мені подобаються і інші лідери. З великою симпатією відношуся до Гриценка наприклад.З Того ж БЮТа Немиря,Томенко-але вони не розкручені.І розумію, що їм важко буде вийти на загальноукраїнський рівень.

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_О
    Председатель, что я слышу?!?!?!?!
    :mocking:
    А нам тогда заплатили по 500 баксов, что-бы мы вообще не голосовали...
    Даже из дому не выходили!
    Вы обманули?:mocking:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)