Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:
    Так почему не даете возможность иметь мнение - против всех, а обязательно калькулятором машете?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Головна проблема людства, що воно хоче, щоб хтось вирішив за них всі їх проблеми. Мовляв - хтось є влада, хай хтось вирішує. Але саме слово демократія - означає участь КОЖНОГО у керуванні державою та суспільством. Якщо відмовлятись від цього - ЗАВЖДИ в умовах безконтрольності та байдужості суспільства знайдуться люди, які захочуть відірвати від суспільних ресурсів шматок у власну кишеню. Завжди.

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ага...
    Ваш выбор хорош, а вот наш уже не такой,значит - плох?
    Робяты, с Вас демократы ещё те"

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сміте... уявіть собі, що угода за змістом може здавати національні інтереси, тобто бути злочинною для України, але при тому відповідати всім міжнародним нормам.

Тобто, якщо я підпишуся під тим, що купляю газ по 1000 баксів за куб, то ніякий суд угоду ту через такі умови не розірве. Бо я ХОЧУ таку ціну платити. Суд розірве угоду тільки якщо вона буде неправильно складена, або наприклад, я замість бабок, отримуватиму наркотики, або ше там шо.

А так... підписався - виконуй. Азарав хоче розірвати її через суд, але яким чином - безпоняття, може юристи щось знайшли некоректне.

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Протів всєх" - це не "мнєніє". Це самоусунення від проблем. Пожинайте плоди. Скоро - подорожчання хліба. Знову. На 10-15%. І далеко не останнє. Бо за цим "підтягнеться" все інше.

Ви бізнесмен? Чекайте чергового падіння попиту на ваші товари та послуги.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не четвертому, а третьому.
    Такого не буде у найближчі роки. Може оголосимо війну Швеції і тут же капітулюємо?

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вот мы и против что-бы из каких-то сиюминутных калькуляторных вариантов, Юля решала.
    Завтра ситуация поменяется и нас будут с тем-же успехом другая часть обиженных гнобить, за нашу позицию.
    Вам это ничего не напоминает?

• Подобається Подобається x 1
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

У неї чоловік бізнесмен і, сподіваюсь, не дрібний, бо має навіть будівельну компанію в Канаді...І налоги сплачує чесно, бо інакше його вже також посадили б;)...

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это Вы так думаете, а вот мы думаем по другому.
    Почему нельзя?
    Мне плевать на коньюктуру которая между вашими сторонами развернулась, я хочу что-бы все знали, что есть люди которым ВЕСЬ "БОМОНД" не нравится!
    И они за него не голосуют.
    Когда нас будет 51%.
    Тогда Вы задумаетесь.
    Но это только начало!
    А сейчас спорить с Вами и ВАМ подобными уже считаю бесполезным, так как кроме как хождения по кругу уже нет других маневров.
    Аааа... есть ещё и просто оскорбления в прямом эфире!
    Блин ребята, задумайтесь, до чего Вы уже докатились в своей "любви" к Юле!

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

о_Оо_Оо_О:good::good::good:
    Поздравляю! :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Стоп. Якщо вони все-таки змінили угоду - то чому ця угода реально виявилася знов "не такою"?

Чому за попередню угоду криміналітет судить Тимошенко, але за останню угоду - ніхто нікого не судить?

Причина проста. Україна слабка. Слабка в першу чергу із-за ідіотів-президентів, і їх слабкої волі і позиції. Так вже сталося... Мабуть, тільки хитрим Кучмі та Кравчукові вдавалося якось вертітися в питаннях газу. І то - у свій час... Зараз це неможливо. Зараз потрібна реальна економічна та політична сила, а не слабкість...

І ось за цю власну слабкість судять Тимошенко. Не до лиця пацанам признатись... Ось і виходить, що ВОНА "дурна язиката баба", яка влізла посеред "умних пацанов", хитрозроблених нев"їденного "патріота України" і його наступника-"пахана".

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А у вас є вибір? Вам лиш Юлю подавай!

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Завтра не буде України. Ніякої. В тому числі демократичної. Можливо, вам такий варіант байдужий. Мені - ні. Бо тут здавна живуть мої родичі-поляки. А Україна межує з чудовою країною Польщею - демократичною країною, батьківщиною мого роду.

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Зараз мені "подавай" зелений борщ. З"їм півмиски і піду спати.

"Знаю, що не ВОНА взяла срібні виделки, але неприємний осад залишився." Ось ваша анекдотична позиція.

• Подобається Подобається x 4
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що, якщо криміналітет не посадить вчорашніх, то завтра вчорашні посадять нинішніх. Правда, простому хлопу від того не легше, ні так, ні сяк!:)

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой, только не надо аж так...
    Какой то засранец Янукович завалит страну, которую не удалось даже комунякам всего союза завалить?
    Вот как раз за это можно и не переживать.
    Да будет тяжело, очень тяжело...
    Но!
    Никакие продажные Ющи и Юныки страну точно не уничтожат!

16. Yarema

Якщо вона вважає угоду невигідною і неринковою, чому б і не розірвати? Інша сторона нехай подає до суду.;)... В 2006 році легко розірвали угоду... В 2007 також укладали нову...В 2009 знову угода...Чому б не укласти нову? Росія ціну на газ в 1000 доларів за 1000 кубів заломить, кого тоді буде влада звинувачувати в зраді державних інтересів?...Поки Україна не має альтернативних джерел постачання енергоносіїв, Росія з нею буде робити все, що тільки забажає...
    Звичайно, що не запросить Балогу і регіоналів:)))...А от з деякими з потенційних союзників буде домовлятись...Але справа в тому, що Юля не з тих, ким можна маніпулювати і навіть друзі не будуть здатні нею керувати, бо вона - лідер, на відміну від Рябка і Хама;)...
    Нічого Ви не показуєте, бо їм від цього байдуже...Ви ні на що не впливаєте, не несете жодної загрози...Ви, противсіхи, для влади просто є дарунком долі...Для політика небезпечним є той виборець, який віддає свій голос за його конкурента...

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Так тем более, пусть Юля и побеждает при отсутствии угроз!:scratch_one-s_head:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Yarema

Та майте цю можливість, на здоров'я, але усвідомлюйте, яку ціну за це платить суспільство:sad:...
    Ми що Вас силуємо голосувати!? Ми просто даємо свою оцінку Ваших дій...Хіба це протирічить демократії?!о_О
    Брехня! Я вже у двох противсіхів намагався допитатись про пристойну кандидатуру...Жоден не надав...Прошу і Вас;)...
    Її знищить Росія, коли Україна буде знесилена і розколота, перебуваючи в апатії до всіх політиків, вважаючі їх всіх однаковими...Саме таке бачення і намагаються нав'язати суспільству противсіхи...Але це не так...Ангелів дійсно нема в політиці, але політики далеко не однакові... Обрали найтупішого і наймерзенішого:diablo:...

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

Вона б і перемогла, якби на неї не виливали такої кількості брехні і перекручень...Особливо з боку бувших союзників... Ющенко - зрадник своїх друзів і виборців, Тягнибок - провокатор, Костенко - розкольник Руху. Оце - яскраві очільники "противсіхства"...Всі, хто хоч трошечки зберіг якусь відданість Майдану, підтримали Тимошенко...

• Подобається Подобається x 5
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я ещё за Юща не отсидел!

Ваша оценка, извините, завязана на калькуляторе и ситуации... а если бы Юля победила, Вам было бы глубоко плевать вообще на тех кто против всех.
    Ну, не так?

А перед этим?
    И что?
    Почему не рвем на себе одежды?
    Тоже ведь выбирали из двух!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)