Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нічого не міняє, але істина цінніше.Amicus Plato, sed magis arnica Veritas

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я безпартійний. Нє состоял, нє прівлєкался. Жодного разу не був в офісі жодного БЮТу, навіть найменшого. Але деколи в дечому участвовал. На Майдані. :))) То ви про які-такі "стратегії"?

А ругать вас ніхто не буде, особливо ПР. Я інтуїтивно впевнений. :)))

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

...Мнє кажется, оні нас дєржат за дураков. У ніх ні слова про бєспрєдєльний ПР... Єслі іх оно устраіваєт у вчорашній, сьогодняшній і майбутній обстановкє...

То о чьом рєчь і діскуссія!?

Немає про що говорити. Це люди, які мають кості зі столу пацанов, або мріють і надіються на ці кості. Або радіють, що їх біди не торкнулися.

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте...
    1. Тема не про ПР
    2. Це в БЮТу все зводиться до ПР, або НУ, або соце з хмар не виглянуло, тому діяльність не відбулася

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

А мали б сумувати і плакати "Юля, а ми нє с табой"
    Ми робимо усе, щоб біда нас не торкалася, і Юля - як одна з тих бід

Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=yvgCUZOXY-A

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не вступала з тих же причин, чому і я не вступав ні до якої партії: я за вдачею - партизан і "спонтанний імпровізатор".
    Не люблю обтяжувати себе додатковою дисципліною. І вона не дуже любить.

Нафіга писати маячню і шукати всюди меркантильні корені?

Згадана мною Леді - лікар у 3 поколінні, гінеколог вищої категорії, список її вдячних пацієнток і "похресників" просто вражає.
    В основному вона працювала за принципом натуробміну - "ти мені, я тобі". Не сказав би, що її матеріальне становище вище середнього. Які там до біса "налоги"?

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Враньё! Я не получал никакого документа!

• Подобається Подобається x 6
  6. Fon

Fon whom how

кстаті про юлю, мені так сліганца показалось шо юля після бельгії має шкіру в раойні носа досить підтягнуту і підборіддя не таке витянуте. хтось може фото порівняти до і після?

7. Blaberus

Bambook, це цілком природна реакція на будь-якого політика, який мае шанс прибрати Хама на звалище історії.

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

• Подобається Подобається x 7
  8. Fon

Fon whom how

на які ж це шиши вона собі пластику робить?

9. Blaberus

http://www.dolgfactor.ru/politics/24968.smx
    Схоже, у Кірєєва не вистачає розуму, щоб сфабрикувати справу. Це не дивно: хіба серед голубих є розумні люди?
    Нехороші Юліністи!:ireful1:
    Вони забули відмазати її від вбивства Кеннді та Павліка Морова! А хто, до речі, вбив Чезаре Борджиа?;)

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

• Подобається Подобається x 7
  10. levandivka

Який завод лишився без зарплати?

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне обікрала цілий світ.І Межигір"я вона врала і золото інків, і єгипетські піраміди, і взагалі перша світова через неї почалася.

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

ЛАЗ напевне ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Blaberus

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Омо, я Вас добре розумію. Ви живете у самому лігві і в числі перших відчуєте "вибухову хвилю" в разі чого.
    Дехто цього не розуміє.
    Противсіхи, серед вас є МУЖЧИНИ? Чи Вас цілком влаштовує погратися у "пікейних жилетів"?

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Боря, ну вот зачем нарываетесь?
    Ну я вас понимаю, но одобрямса не будет.
    Или вы думаете, что хамством перекроете свое бессилие в беседе?

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Заслуженные шахтеры просят отпустить Юлю на поруки.

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

У Луганську створено Комітет опору диктатурі, який об`єднав представників опозиційних партій області.

• Подобається Подобається x 3
  17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Закиди адептів ПР та руху противсіхів про "платні підписи за Йульку-воровку" тимчасово не приймаються.
    Очікуються креативні "фотокінодокументи" студійної якості.

Ома, одночасно написали... Все-таки щось нами керує... :)))

А якщо серйозно - у мене відчуття, що критична маса в суспільстві росте. Ще трохи "покращення вже сьогодні" - і терпець людей увірветься.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Незалежна профспілка гірників України з обуренням сприйняла звістку про ув’язнення до слідчого ізолятора екс-прем’єр-міністра, лідера партії «Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина» Юлії Тимошенко.http://npgu.com.ua/news/zayava-neza...iv-ukrayini-shchodo-areshtu-yuliyi-timoshenko

19. levandivka

В котрій годині прибув останній автобус опозиціонерів у область?

Підправив заголовок теми, бо щось притихло гнівне засудження.:cowboy:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо б тих людей позбавити можливість голосувати проти всіх, то щоб пройшла Юля, необхідно, що б більше 81% з них проголосувало за неї.

Але по-перше, багато хто з них, взагалі б не прийшов на вибори в такому разі, а по-друге мінімальна перевага б призвела б до протистояння, яке б невідомо на чию сторону б зіграло.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)