Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вот потому, Уважаемая Ома, так и голосуем, что нам не все равно!
    И Вы это прекрасно знаете, но математика сегодня против Юли, а завтра будет - за...
    И тогда все будут молчать, из ноне кричащих, и все у Вас будет хорошо, а вот нам хорошо не будет и при таком раскладе.[/COLOR]
    И Вы такой расклад называете:
    - моя хата с краю
    Так?
    Тогда о чем мы вообще говорим?
    Вы не хотите признавать, наше право, а я не особо у Вас этого и требую!
    Но, хамить и обзывать себя и таких как я, просто так не дам - тоже!

Last edited by a moderator: Aug 12, 2011
    • Подобається Подобається x 3
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нерви не витримали у всіх? І противсіх?

• Подобається Подобається x 5
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це вже інше питання. В дописі я доводив, що пан Локі некоректно використав дані ЦВК, взявши дані 1 туру а не другого.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Борисе, то ще квіточки. То відрижка совку. А з прийдешніми у суспільстві нав'язується небезпечний стереотип нормальності злодійства.

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

То есть, вам хорошо при нынешнем раскладе?

Я вам не хамила и уж точно не обзывала. Но, если вам так показалось, то приношу извинения.

• Подобається Подобається x 4
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я в шоці, всі як вияляється дурні і Тимошенко, І Гриценко, і Яценюк, і Кириленко всі політики кричать в один голос що Україна в небезпеці, весь світ кричить. а форумні противсіхи кажуть що все ОК-тишина і благодать цар хороший і надовго, а Сміта Левандівка вже б з роботи виганяв через його приналежність до Батьківщини-ну скажіть шановні правду- ви працюєте на ПР тай нащо тут дискутувати...;)

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цитата зі статті, на яку ви дали посилання...

Вчора, коли я тут написав саме про це, пару мєстних протіввсєхов прєзрітєльно осклабілісь. Дурня, мовляв... ;)

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ох уже эти поклонники Юли, ну не хотят читать !
    НАМ, ОБА КАНДИДАТА НЕ ПОДХОДЯТ!
    Так видно?:give_rose:

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Верно!
    Но, Ваши соратники постоянно идут на это!
    Не в прямой эфир, пока.
    Но мне достаточно и намеков.
    Ну, не совсем идиот, понимаю и намеки!

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

о_О
    Кто говорит, что они дураки?
    Они как раз и не дураки, а вот то что негатив лучше влияет на неокрепшие умы и так понятно.
    Или Вы не знаете?
    Они не дураки, а вот те кто им верит, слишком доверчивы - точно!
    Ну очень, слишком доверчивы, можно даже сказать на грани фола!

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але як важко зрозуміти логіку лузерів від політики та політичних пуголовків... :mocking:
    А логіка проста...
    ПР силна партія. Поки що скинути її не вдастся. За той час поки ми (тобто партії-лузери і партії-тєрпіли) будемо робити "стикуватись" і "об"єднюватись", ретинги Янека впадуть, а Йульку посадять.
    Вибори 2012: Рейтинг ПР впаде, БЮТ розбіжиться. Широка дорога до корита для чуваків відкрита.
    Вибори 2015: МІНУС два найпотужніших кандидати на пост ПУ. А далі чуваки покажуть, які вони демократи :)))

• Подобається Подобається x 2
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я все-таки процитую свій допис-відповідь:

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::good::good::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 1
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, "партійна логіка" ПР вкрай проста. :))) Як і її патрон та пахан. :)))

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

ПР скинути не вдасться в принципі
    ібо чесних виборів не буде, рейтинг Янека вже менший чим рейтинг Юща в 2006
    до 2012 ПР може і 5% рейтингу мати, але в ВР будуть мати 300 голосів

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви, напевне, зрозуміли, що то я для ілюстрації явища "противсіхів", як інтернаціонального?

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Так, я також схиляюсь до цього. Тим більше, якщо згадати, що ДУЖЕ АКТИВНО і ДУЖЕ ТИХО після короткої ПР-кампанії проробляється проект "електронного голосування"...

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если кому и интересны, тысячу раз перевранные и передерганные факты "великой деятельности" финансовых команд обоих кандидатов, могут спорить до хрипоты, излагая каждый раз новую цифирьку в аргументах.
    Лично мне, и без этих вариантов уже давно все понятно про них, как "лидеров" нации!

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

Не надо не надо!
    Местные - значит местные!
    Я тоже местный и не выкидываете меня из списка.
    У меня свой председатель есть!
    Вот буду себя вести не правильно... он и выкинет из списка!
    У нас с этим строго!;)
    Правда Мих?

15. Locke

Locke невиправний реаліст

Пане smeet. Ну не треба так казати. Подивіться ще раз уважніше мій допис, на який ви посилаєтеся і побачите, що там є дані як першого так і другого турів.
    І нічого я не спотворював - всі дані взяті з сайту ЦВК.
    До речі, як я вже писав раніше, на цих виборах я голосував за Юлю. Не заперечую, маю до неї певні симпатії, як до політика і в порівнянні до всіх інших на той час кандидатів вона була чи не найкращою (найменшим злом). Але в основному голосував не стільки за неї, скільки проти Януковича. Але в даній темі стараюся бути об"єктивним і поважаю думку всіх абсолютно виборців, в т.ч. Противсіхів. Знаю не з розповідей яке то брудне діло політика, і тому не хочу більше нею маратися.

• Подобається Подобається x 6
  16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Мне конечно не жалко, но Вы по моему уже обговариваете стратегию своей партии в прямом эфире!
    А кто нас ругать будет?:)

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Ой... только не надо!
    Зачем уж таких простаков из себя изображать?
    У меня есть знакомый, так тот просто по приколу, когда приходит в податковую сразу сообщает, при чем в обязательном порядке о том, что он из такой-то партии, обязательно оппозиционной.
    Врет конечно, но этим сразу дает понять, что любой плохой результат проверки будет восприниматься как политические репрессии.
    Не вникал или срабатывает, но врать он до сих пор не перестает.:pardon:

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Где вы живете?
    Поверьте, если все так и дальше пойдет, то он очень скоро перестанет это делать.

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

• Подобається Подобається x 2
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Locke ось дивіться, я скопіював частину Вашого допису про другий тур:
    та другий тур 7 лютого лютого 2010

Янукович Віктор Федорович 48.95
    Тимошенко Юлія Володимирівна 45.47

Хто вчив в школі арихметику і вміє лічити в межах 100 може побачити, що коли б навіть усі Противсіхи 2,2 відсотки проголосували за ЮВТ (а це в принципі нереально), то цього було б явно замало для перемоги.

А тепер дивіться що пише в Цвк:
    % виборців, які не підтримали жодного кандидата 4.36
    Янукович В. Ф. 48.95 12 481 266
    Тимошенко Ю. В. 45.47 11 593 357
    Ось тільки це я мав на увазі коли казав, що Ви некоректно використали дані, і більше нічого. Проти Вас особисто не маю нічого, навпаки завжди мені Ваша думка подобається:)

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що воно міняє?

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)