Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що смішного я сказав?
    Якщо Ви так кажете то Ви абсолютно нічого не розумієте в реаліях сучасної партійної системи в українських партіях. А якщо Вас нудить то випийте церукальчику, а може не треба, може Ви при надії від того...Ю-щенка.

• Подобається Подобається x 3
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

А может наоборот?
    И именно потому и не хотим голосовать не за одну из этих мразей?

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

не розумію, за що її хочуть посадити?

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але ці всі партії знаходяться на Україні і партійці українці, їх такими зробили, і ніхто вже їх не перевиховає.Ви що пропонуєте народ поміняти? Противсіхів(я їх називаю страусів бо вони ховають голову в пісок) всього 4 відсотки.А інші люди голосують, і голсують інколи за таке ...о яке є тепер,а противсіхи гордячись тим що вони горді і незалежні, помогають тому г.... приходити до влади.Отож самі того нехотячи ви з всіх "мразей" приводите до влади найбільших "мразей" як це сталося на минулих виборах.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

За файні очі, і через наявність в Україні-противсіхів у яких основний національний лозунг-моя хата скраю.

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам ж пан Лок показав, що голоси тих, хто голосував проти всіх ніяк не вплинули на вибори. Я розумію, що Юля файна, але математика - є математика, нє?

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Мій лозунг - я ПРОТИ реалій, в яких хай би був убивця, лиш би давав гроші.
    Люди, які погоджуються з тими реаліями, не збудують чогось іншого, як бандитський постсовок.
    Моя хата - подалі від людей, які виправдовують убивство, крадіжки, хабарі і купівлю місць у списку до парламенту.
    Ви самі довели, що Тимошенко нічим принципово не відрізняється від Януковича.
    Мене просто шокує, що ви самі не розумієте, наскільки ваша позиція ница.

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

А мы не голосуем?
    Вы уже совсем забываетесь, уважаемый!
    Мы ходим, а не дома сидим... если вы ещё помните, что есть и сидящие по домам!

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Вот мы то и понимаем... - кто есть кто!
    А голосующие идут на компромис со своей совестью.
    "Из двух зол..."

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Следующими будут другие мрази!
    Пока народ будет с калькулятором в голове голосовать!

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

:haha::haha::haha:
    О блин!!!
    Судейскую мантию мне!
    Всем встать...
    Юле сесть...
    Януковичу рядом сесть...

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте, відповім, раз перепитуєте.
    Ви "нагородили 40 бочок арештантів".
    Є бородатий анекдот про курокрада:

ТАК, Сміте, і Ваша агітація...

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ребе, очень мудрые слова! :agree: Мы все уже перестаём переживать особо! Мы уже всем довольны!

Но если завтра придут за вами? Опять? Как нам поступить, ребе? Ведь вы учите нас не переживать особо! Ведь мы не станем переживать, когда вас заберут от жены, от детей, и внуков... Мало ли за что заберут... Может, у вас нос большой!? Или уши!?

Мы всё поняли... Ведь главное - не переживать. Сидеть тихо, и кушать под кроватью свой кусочек хлеба, и свой кусочек маргарина. Пока всё это есть...

Главное - не высовываться из-под кровати, не высовываться...

Можно также использовать большой нос, нюхать, и докладывать... Иметь уши, слушать, и доносить...

Имея язык, кричать из-под кровати - "вот! Наконец-то вкусный маргарин появился! А то всё масло да масло! А ведь маргарин полезнее!"...

А через пару месяцев -"да не надо нам этот маргарин! Мы мало работаем, зачем же нам лишние калории!?".

Так, ребе?...

Так!

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

От Ви Миху пана Лока читаєте, а мій допис після його ж не прочитали, де я довів математично, що вплинуло..;)

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

А что Вам мой кусочек хлеба, спать не дает?
    И почему именно под кроватью?
    Вы, свой кусочек именно там кушаете?
    Странно!
    Лихо получается...
    если человек не хочет идти против себя и своих убеждений - значит он и есть та сволочь, которая привела к власти мразь?
    А если бы Юля выиграла, то ПРовцы орали бы тоже самое нам!

А может это ВАМ надо проверить свою корректность к окружающим?
    А не учить людей, у которых есть своё мнение...- как работает калькулятор, при тех или иных подсчетах?
    В этой ситуации ещё надо разобраться, кто из нас Еврей!

12. levandivka

Це неможливо зробити. Стілець перекидається сам.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Оооооооо... и это только начало, в следующий раз будет ещё больше думающих!

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зрозумів......Це и про наведені дані виборів

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви думаєте, що ми - за? Будь-яка нормальна людина проти. Але, це не означає, що треба приводити до влади кримінальний непотріб.
    Це ви приводили приклад з УПА?
    Давайте подивимось на це з іншої точки зору. Були сітуативні договори з німцями? Бо на той момент треба було виживати хоч якось.
    А Маннергейму це вдалося, до речі.
    Так от, поставимо народ на місце УПА, і будемо робити сітуативні союзи для того, щоби досягти своєї мети. Бо, якщо зараз закриються двері, то потім цю владу змінити буде дуже важко.

17. levandivka

В понеділок, коли візьметеся перечитувати СВІЙ допис, сядьте на диван. А зараз, очевидно... втома (с)

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ваш намек насчет большого носа оценил!
    А вот зачем так хамить - не понимаю!
    Вам что в ответ рассказать про Ваши мозги?

19. levandivka

Омо...
    Двері - ТАКий пристрій, що регулярно відчиняється і зачиняється.
    У строгій послідовності. :)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

:)Сядьте на диван і перечитайте, тут у вас прокол, бо я писав суху статистику з сайту ЦВК, до чого тут диван, чи дати Вам адресу сайту ЦВК.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)