Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Гумор - чисто Полковничий, ви ж вмієте краще, я знаю
    :sad:
    Там, де поводяться однаково - там можна порівнювати. Думаєте, мені приємно Дідья з Полковником порівнювати? Але якщо повидиться так само, то нікуди не дінешся...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

На дурнів не схожі, але те, шо під дурачків канають, коли проти факту сказати просто нічого, так то ж прям наліцо:haha:

• Подобається Подобається x 5
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не переживайте особо, у них это обострение наступило после ареста Юли!
    Её отпустят и все пройдет, они опять будут довольны жизнью и может даже будут любить Януковича в глубине своего сердца!;)
    А Вам, как и многим другим, просто не дано полюбить ни Юлю ни Януковича.
    Вот они нас с Вами и жалеют, но это у них просто по своему выражается.
    Вы уж не обижайтесь на них, ну что с них взять?!?!?!:dntknw:
    Они Юлю любят!:mocking:

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

А Вы вместо нас себе новые помехи придумаете!
    Так что не капризничайте, валите все на нас, нам все равно, а Вам отмазку не надо будет новую придумывать.
    Так что вытягивайте из тюрьмы и будуйте.

Но помните:
    "Если с первого раза не получилось, значит парашютный спорт не для Вас" (С)

• Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Миху, невже не президентських виборах до Вас випадково потрапив бюлетень з графою "Блок Юлії Тимошенко"?
    Iнших достойникiв у тому довгому списку не було?

Миху, невже на президентських виборах до Вас випадково потрапив бюлетень з графою "Блок Юлії Тимошенко"?
    Iнших достойникiв у тому довгому списку не було?

Останнє редагування модератором: 12 сер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Ото прочитав на ФБ:
    :)

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якби Юля приймала його в партію особисто-тоді їй потрібно було би вибачитись.
    Bambook, у кого серед людей, що проголосували за Тимошенко Ви бачили "ірраціональне фанатіння"? Я за неї голосував, але я чудово усвідомлюю її недоліки. Більш того, я не знаю жодного прихильника Тимошенко, який страдає "ірраціональним фанатінням".
    До речі, таких повно серед хамофілів.
    Щось нетипово для противсіха.

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good:
    Вот и отмазка для всех и на все века!
    Вы хоть поняли какую чушь вы написали?

• Подобається Подобається x 2
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

9. Bambook

До того, що не могли люди нелюди в ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ список потрапити за спиною Тимошенко. А якщо могли - значить, керівник з неї нульовий...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спробуйте новопасит. Кажуть не зле діє...

11. Bambook

Блаберусе, от хоча б особисто ви - цілком адекватна людина, доки не звучить прізвище Тимошенко. Тільки згадати про Юлю - ви починаєте нагадувати Рокі і його "сирррррр" :sad:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я поняв. БЮТ - поганий, але Юля все одно краща всіх.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я думаю - от того, что БЮТ - это блок Юлии Тимошенко.... ;)

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію, я ж не питаю, від кого в лісі ховаєтеся, бо то - персональщиною буде. Заголовок прочитати можете?!

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Допис від Bambook
    А я не хочу, щоб народ України сприймав за належне вбивць на кшталт Лозинського. Мені не подобається, коли мені намагаються сказати, що його потрапляння в парламент завдяки БЮТ - прикра випадковість, за яку Тимошенко не має відповідати.

чистопородна балталогія...

Взагалі-то по цій логіці я, і такі, як я, а їх половина України, повинні вибачитись перед державою і усіма майбутніми поколіннями громадян України за те, що завдяки нашим голосам потрапив у Президенти політичний упирь і таврований зрадник, який засунув європейський поступ України в шухляду довжиною з проспект Перемоги...

так оце ось, було б доцільним вибаченням, яке реально вартує тої величезної втрати, яку отримала Україна від президентства того запроданця усіх часів і народів...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачайте, але Ви говорите дурницю.Це говорить про Вашу дуже велику совковість.Ви що вважаєте що люди бандитами народжуються? Скажу Вам по секрету, вони ними стають і часто-густо випадково.Скажіть Ви впевнені на сто відсотків в тому що Ваша дитина ніколи не вб"є людини? І Ви поганий батько, якщо,скажімо ваш син чи дочка, будучи за кермом випадково наїдуть на перхожого, при тому п"яного?(не дай Бог такого звичайно).Ви що тдумаєте Лозинський спав і мріяв щоб його судили і він все своє життя просидів в тюрмі? Я його не захищаю-катюзі по заслузі, але я не звинувачую конкретно якусь людину, яка його приймала в партію. Якби Ви хоч мало щось знали про теперішню партійну роботу, то Ви б дурниць не говорили. Ви знаєте, який щасливий голова партійного осередку міста Львів, якщо йому вдасться запросити до себе в члени партії мало-мальськи багатого львів"янина? І поврте він мало переймається чи колись той львів"яний буде в когось стріляти чи ні, йому сьогодні і тепер треба платити за аренду офісу, за інтернет, за телефон, за подарки дітям в садик на новий рік і т.д.Це Р Е А Л І Ї. Ще раз прошу вибачення за невеликі грубощі але дістало-пояснюй не пояснюй Ви твердо на своєму.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Кто бы сомневался!
    Они никого не убивала - лично, не воровала из бюджета - лично, не принимала в партию - лично, не руководила кабинетом министров - лично, не "боролась с гриппом - лично... и т.д.
    Короче, лично - она вообще ничего не делала!:dntknw:

:haha:
    Янукович!!!!!!!!!!!!!
    Ты это слышал?
    И для тебя отмазка уже есть!!!!!!!!:good:

А вот и не угодали!:mocking:
    Она сама по себе, а все из БЮТ - сами по себе!
    За всеми не уследишь!:dntknw:

Останнє редагування модератором: 12 сер 2011
    • Подобається Подобається x 2
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сміте. Вибачайте, але я пропоную троха відпочити, випити кави, заспокоїтися.
    Бо ....
    народ умре від сміху.
    п'ятниця...

19. Bambook

Сміте, це у вас в голові совок. А я знаю, як це все відбувається в світі. І прекрасно знаю, як відбувається в нас. Саме тому я ПРИНЦИПОВО і КАТЕГОРИЧНО позапартійний.
    Ваш допис - він просто БРИДКИЙ і ОГИДНИЙ. Мені б було соромно, якби мені довелося виправдовуватися ТАКИМИ реаліями. Мене від цього просто НУДИТЬ. Реально, не в переносному значенні...

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Прочитавши всі попередні дописи згадав одну мудрість:

"Якщо говорити те, що знаєш, то незабаром тобі скажуть, як мало ти знаєш. Якщо говорити те, що думаєш, то незабаром тобі скажуть, як неправильно ти думаєш. Якщо говорити тільки те, що хочуть від тебе чути, то незабаром тобі скажуть, як багато ти знаєш і правильно думаєш"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)