Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я взагалі вважаю, що Тимошенко - найкраща, але за кабальні газові угоди тре буде відповісти.

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

При чому тут Ющенко? Хто угоду підписував , а додатки ховав від суспільства?

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не хочу це обговорювати. Ви сказали, що це цікавить Азарова і вас? То давайте поговоримо про ціну на капусту. Ціни на неї впали на 1000% відсотків у порівнянні з січнем 2011 року. Було 15 грн за кг, стало 1,5 грн. Вчора купував. :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy: Але ви наївні. ЮЛЯ !!! ЮЛЯ!!!:)))

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Вам добре. Не хочете, то й не будемо, а Тимошенко - прийдеться.

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Кабальними угодами ви вважаєте ті, де Україна і Ющенко мав ціну 50 долларів, а потім одразу віддав 179 доларів в угоді Фірташа?

Додатки де ховали? В трусах? Чи сейфі? Вони вже знайдені? Додатки були секретними, чи як? Чи публічними? Закон охороняв таємницю, чи ні? Закону потрібно було дотримуватися чи ні?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да... ціна за газ - то страшна таємниця міжнародного значення.

Шось ніколи її ніхто не ховав, а як підписала Юлька, то стало секретом №1.

Головне, щоб електорат не взнав...

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То просвітіть мене, процитуйте щось із євангелія від Ющенка. Оце сатанинське "Юля -Юля" не звідти? :)))

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

То порадійте. Ніхто не образиться. Аби вам на користь. :)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, з майдану.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ваші фантазії. А реальністю може бути те, що контракт підписують 2 сторони. І якщо одна зі сторін бажає, щоб контракт був конфіденційним, секретним - то інша сторона, підписуючи його, погоджується на це, і зберігає таємницю всіма ЗАКОННИМИ способами.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Ви там більше нічого не почули і не побачили? А після того?

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Дідью, ви якісь інші слова, крім "фантазії", знаєте? ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дідью, не темніть, бо

1) таємничність контракту є за згодою двох сторін, а не захотінням однієї.
    2) який зміст утаємничувати ціну на газ? Кому це шкодить і яким чином?

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

Хороші у вас аргументи в суді ЗА Тимошенко. А мені, як соловю ця інформація - я теж проти тієї нагороди і того, що Ющенко його нагородив.
    Чому? тому що для мене Ющенко не є ікона, як для вас Юля - все, що вона не робить - то святе!

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

зате морозиво подорожчало, у порівнянні з січнем 2011 року....

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:)

Я вже так багато писав з цього приводу... І про відношення до Тимошенко також. Але, з поваги до віку... Я нагадаю.

Я вважаю Тимошенко корисною для розвитку України на даному етапі, етапі боротьби за демократичну стратегію і європейський курс. Коли ця боротьба буде виграна (вірніше, ЯКЩО), а критерієм виграшу стане сучасна система відбору кадрів+зріле громадянське суспільство ( а не набір націоналістичних угрупувань) - ось тоді потрібні будуть лідери -технократи, лідери-гуманітарії, тощо.

А зараз - тільки Тимошенко. Бо рафінований Яйценюк - не тягне на лідера. Оскалений Тягнибок - є лідером угрупування, але не суспільства... Тигипко - аморальний кар"єрист, який взагалі не знає, що значить "суспільство"...

Юлька будувала те суспільство саме так, як і потрібно було будувати. Я впевнений.
    Її виплата "ощадбанківської 1000", та інші дії, названі "популізмом" і "заграванням" - це було саме те, що потрібно незрілому суспільству, ще сильно враженому совковою хворобою. З іншої сторони, ці дії - абсолютно справедливі, бо люди все життя лише втрачали. І мали б отримати хоч часточку. Вона це розуміла. Як розуміла і те, що все повернути неможливо. Бо воно втрачене назавжди. І єдиний шлях - створювати суспільство спочатку, і на інших принципах.

Всі ці принципи Юльці не під силу, бо вона людина старої формації. Але базові принципи вона інстинктивно, по-жіночому розуміє, і вкрай активно впроваджувала...

Юлька потрібна була (і є) на перехідний період боротьби. Інших кандидатів зараз не бачу, бо жоден з них не має і 1/10 її енергії і сміливості. І розуму.

Всі інші просто скурвилися. Юлька - в жодному разі ні.

Крім того, вона "переросла" себе. Якщо в 90-х, завдяки власному розуму і енергії, вона віртуозно (а не тупо, як нинішні пацани) і АЗАРТНО заробляла великі гроші, то тепер вона АЗАРТНО відстоює державу, і власні прибутки її не цікавлять. Я впевнений. І цю впевненість мені дає ВІДСУТНІСТЬ повідомлень про нездоровий потяг її родини до коштовностей. Ну немає цього, немає.
    А те, що вона, як жінка, хоче виглядати достойно - це нормально. Але це не привід до кримінального переслідування. А те, що її переслідували і переслідуватимуть - це факт. Бо вона не прощає нікому, і вміє так наступити на мозолі, як ніхто інший. :))) І як це не парадоксально - це корисно сучасному суспільству України.

Останнє редагування: 11 сер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  13. Bambook

От у вас фантазії - всім фантазіям фантазії :)))

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, що поробиш, якщо за Тимошенко проголосувало десь вдесятеро більше "фантазерів", ніж "реалістів" за Ющенка, чи за Тягнибока... Тоді треба ховати свої амбіції до кишені, і бути "фантазером". Бо це корисніше для суспільства. І це розумніше.

Хоча бути дурнем і програвати, чи бути "проти всіх" - набагато легше. Тому - не силуйте себе. :)))

15. Bambook

Ваші фантазії ;)

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Повторіть ще 3-4 рази, і ваш папуга вважатиме вас пернатим.

17. Balamut

Balamut Well-Known Member

Ну які можуть бути реалісти чи фантазери в політиці? Всі фантазери вже давно повмирали в 60-і, 70-і. R.I.P.

18. Bambook

Ну ви в сьогоднішній розмові це вже разів шість чи сім повторили, то ви ара чи какаду?

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

В Тимошенко з газовими договорами все нормально, вона Крим за газ не міняла.

• Подобається Подобається x 3
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сенсація! У Тимошенко бізнес в Канаді!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)