Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

За те, чи беруть вони таких у список - ПОВИННІ відповідати. За те, що нелюда зробили депутатом - ЗОБОВЯЗАНІ були вибачитися.

• Подобається Подобається x 2
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

ІМХО, пан Зрадникмайдану щось наклепає. Всупереч постанові проводу НУ і прямої інформації з РФ про те, що він САНКЦІОНУВАВ підписи з українського боку.

• Подобається Подобається x 1
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це який Ющенко? Чи не той, що думав, що "взяв Бога за бороду", і "провів"

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Так, це правда. А Тимошенко і не плутала "государствєнную шерсть со своєй собствєнной". І доказом цьому є те, що жоден слідчий (а їх було і є ой як багато!) жодного доказу привласнення нею державних коштів не знайшов. Її чоловік має птахокомбінат, доходів з якого вистачає на життя та на "Луї Віттон", дочка має ресторанчик, а зять має (і мав ще до одруження) два взуттєвих магазини у Лондоні. У володінні діамантами, годинниками вартістю з літак, і вертольотами не помічені ніким. Ось такі олігархи. Все, що було у Тимошенко в кінці 90-х, знищив Кучма, саме тому, що вона була віце-прем"єром з ПЕК, і припинила ганебні віялові відключення електроенергії, яку люди Кучми гнали за кордон, і мали копійку... А вона - припинила. Але дурні дядьки слідом за заздрісними базарними бабами повторюють - "ВАНА ВАРОВКА, бо жидівка і вірменка!" Ці "аргументи" гуляють Україною вже років з 10, навіть більше. Виключно ці. :)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy: Не смішіть електорат, пане Юлькозалежний. Газові угоди підписує УРЯД.ВІдповідно, за них відповідає. Ще суд незакіннчився над Тимошенко, а ви вже в кущі втікаєте, козла відпущення шукаєте.... Страшненько?

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так. За Лозинського повинні понести покарання різками ВСІ - його батьки або дядьки чи племінники, вихователі дитсадка, де він виховувався, школи, де він вчився, Партія Регіонів, де він був уповноваженим по округу під час виборів, Юлія Тимошенко, бо в її партії з"явився такий член, хоч і нагороджений... І навіть Українська Православна Церква (МП).

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чудовий аргумент в суді в користь Тимошенко! Вітаю!

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А електорат і не сміється, пане Юльконезалежний. Він поставив вашому "месії" тверду оцінку. Раз і назавжди. А зараз друга частина електорату вчиться на власній шкурі, як ставити оцінки наступному Вітькові. І поставить.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

То ви просто не дочитали. Аргумент був на півсантиметра нижче. :)))

Останнє редагування: 11 сер 2011
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте, то юліністи зробили його депутатом...

9. Bambook

Так я про них і кажу...

10. levandivka

Дивно.
    Я в її історії побачив зворотню залежність: як притиснули/відібрали бізнес - Юля в опозицію, повертати відібране кидалася.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Навіщо привласнювати, якщо могла створювати пільгові умови для свого бізнесу?

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ви не дивіться навиворіт, а дивіться прямо. Крім того - якщо щось відбирають, а людина активно захищається - я поважаю цю людину.

• Подобається Подобається x 3
  12. Bambook

Колєснікова й Ахметова поважаєте, кажете?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не є Юльконезалежний, я просто незалежний і звик судити тверезо, незважаючи на те про кого йдеться. Якщо Тимошенко викрутиться - честь і хвала, якщо ні - значить рильце в пушку.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

То у вас був месія, а став "месія", а тепер знайшли месійку, я поважаю Майдан, а не месій.

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Пан Дідіо був у Тимошенко особистим бухгалтером - все знає.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Я дочитав, але спусіться на землю, судять ТИМОШЕНКО, я вже не говорю про тему.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Могла, звичайно. Але не створила. Тому й "судить" її Фірташ з Януковичем та Ющенком. А Тягнибок підтримує.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви це серьозно? Я дивуюся. Приїздіть до Донецька, подивіться на цілі кладовища тих, кому зараз було би в районі 40. Конкуренти.
    Про Юлю теж можете щось таке сказати?

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Ви це серьозно? В нас з'явилися суди?

• Подобається Подобається x 5
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову неправда!

Тягнибок проти арешту Тимошенко. Дати посилання?

17. Bambook

Ома, надано конкретні критерії поваги:

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Може списала свої борги Україні на 24 млрд.?

• Подобається Подобається x 3
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це ви кажете. :))) А Ахметов з Колєсніковим себе не образили. Кожен може ткнути пальцем і показати - ось стільки за доволі короткий час панування Януковича мають ці пани, і НІЧОГО незаробленого не мала Тимошенко особисто (чи її родина) від держави за час свого перебування на посту Прем"єр-Міністра. Якщо чесно - давно читаю в пресі всі "матеріали" на неї. Досі - одна тільки слина та піна. Пояснення, як на мене, просте - вона вкрай розумна та енергійна. Винятково. Чого багатьом не вистачає, в тому числі мені. Але дехто розуміє, що то вроджене, а дехто - просто заздрить і сатаніє від того. Бо не може ТАК. Ось як Ющенко, наприклад. Чи Тягнибок. Це пани, які цілком собою задоволені. Цілком задоволена ними і нинішня влада.

20. levandivka

Я давав вчора посилання на підбірку ХайВею. Там про вексельні махінації написано троха. Почитайте, якщо цікавлять подробиці

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)