Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прийде в суд, сяде перед іконою і заплаче.

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне не прийде, всі новини поширили інфу, що ні Ющенка ні Пинзеника в Україні немає і ніхт не знає про місце їх перебування, так що суд поки обходиться без них бо їхні руки нічого не крали.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы меня путаете со сторонниками ВФЯ. Я - противсiх. И если следовать вашей логике - прийди ЮВТ к власти - нас бы стали отстреливать - как это делал ее ближайший наперсник Лозинский... Считаете - хрен редьки - слаще? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну не забувайте про вчителів. Лозинський в БЮТ перебіг від ПР і там ввчили як усувати з дороги конкурентів(згадайте Кушнарьова)

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Звернення до народу України і Західних дипломатів.
    http://www.youtube.com/watch?v=oAel6shJzPs&feature=player_embedded

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я - все помню. И считаю, что политик - должен отвечать за свои действия. Это что - пр вставили Лозинского в проходную часть бют? Я - не слышал, чтобы ЮВТ сказала - "я допустила ошибку, приняв к себе в партию Лозинского..." Хотя-бы ТАК! Но нет - все вокруг виноваты - а ЮВТ - никогда...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.unian.net/ukr/news/news-450832.html
    Таким чином, у голови простих громадян, які не вміють аналізувати, вкладається матриця: Луценко і (головне)Тимошенко=вбивця Пукач.
    Яке витончене знущання. Радянський агітпроп відпочиває.

• Подобається Подобається x 4
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Дальневосточник. Скажіть, будьте добрі, Ви особисто хоч колись мали справу з виборами? З любими, з місцевими, парламентськими чи президентськими? Я маю на увазі чи працювали Ви в виборчій комісії, чи в штабі хоч однієї з партій?

• Подобається Подобається x 1
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знають. По телеку сказали, що Ющенко відпочиває за кордоном, а Пинзеник тяжко хворий.

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Перепрошую, але це не відповідь.
    Досвід роботи Далекосхідника не має нічого спільного з тим, що Тимошенко не вибачилася за Лозинського.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто що бачить в дописах, я мав на увазі причину появи в списках всіх парптій грошових мішків.Ви хочете сказати що Янукович вибачався за Калашникова? Чи за Ландика? Ющенко вибачвся за масову аферу з лікарнею майбутнього?,

11. Bambook

Проблема в тому, що я при цьому не агітую ні за Ющенка, ні за Януковича.
    Чому ви агітуєте за Тимошенко, поставивши її в один ряд з ними - мені не зрозуміло.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я розумію вашу стурбованість і бажання, щоб Ющенко не прийшов у суд, але реалії трохи інші:

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

пане Сміт, та подайте на нього в суд, чого ж ви? От Василь зі Стрия подав і має задоволення, а ви ніц но звинувачуєте усно.
    ,

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А де ж він так тяжко працює? Бухгалтером на держдачах?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А при чому тут "тяжко"? От приїде і розкаже. В будь-якому разі, це справи Тимошенко не стосується.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Де Ви бачите агітацію в моїх словах. Я не агітую, а скоріше виправдовую.:)

16. Bambook

Ви думаєте виправдати її за Лозинського? Не боїтеся, що безсовісності не вистачить?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... це Тимошенко за газові договори не виправдає.

19. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

А навіщо її взагалі виправдовувати чи звинувачивати за Лозинського? Хай він сам відповідє за те, що вкоїв: на феодалізм іледри партій в жодній мірі не спроможні вплинути.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

побратим по ідеології, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)