Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

той, що колись журналіста побив? Вже відсидів?

• Подобається Подобається x 3
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Слухайте, ви то мені, гірничому інженеру, який працював тоді на шахті, мозги не парте! Нагадую усьому колєктіву форуму, що до приходу Тимошенко в 1999 р. на посаду віце-прем'єра по паливно-енергетичному комплексу, шахтарям стабільно й роками не виплачувалась половина зарплатні й половина пенсій(!!!). Шо, напрочь забулося???
    Коли Тимошенко одержала той портфель, то незабаром приїхала в Донецьк і зібрала весь вугільний та профспілковий генералітет і відкритим текстом сказала, що за півроку усі борги, в першу чергу по пенсіям, будуть віддані шахтарям за рахунок того, що вона "донецьких" примусить платити податки, на які вони, усі роки до того, просто начхали. Сказати чесно, я їй тоді не повірив, бо до неї було багато обіцяльників, включаючи президента Кучму...
    Але, треба уявити собі ту "бомбу", коли я місяці через чотири зустрічаю на вулиці кучу своїх пенсіонерів, які радісно вопя повідомили, шо "Юля вернула весь долг по пенсиям! Причому, в один прийом! І то все було в мене на очах, і це вже не якась там політична тріпологія, а життєвий факт, який різко підняв рейтинг Тимошенко в Донбасі. Олігархи ж її зненавиділи до потєрі пульса. І шо вони зробила зразу вкупі з кучмо-владою, га? Нагадать? Та зразу зварганили на Тимошенко справу по ЄЕСУ, і запроторили її з чоловіком в тюрягу. Терміново зробили її "воровкою", щоби розмазати Тимошенко раз і назавжди! І це вони роблять успєшно вже одинадцятий рік...

А то,-"что она сделала для Украины, что она сделала"... Я, як видно, знаю, шо она сделала для Донбасса, по крайней мере...
    Дзецям и цьоцям своїм брешіть... а на мені, де сядете, там і встанете:haha:

Грудень 1999 р. — січень 2001 р. — віце-прем'єр-міністр з питань паливно-енергетичного комплексу в уряді Віктора Ющенка. В цей час ситуація в українській електроенергетиці була катастрофічною: посередники (обленерго) протягом багатьох років оплачували електростанціям менше половини проведеної електрики. Перед Тимошенко було поставлено завдання навести порядок в цій сфері.
    Під час роботи в Кабінеті міністрів домагається виведення галузі з колапсу. В уряді ініціювала безпрецедентні кроки з декриміналізації ПЕКу. У 2000 році уряд виплатив населенню додатково 18 млрд. гривень. З них 9 млрд. грн були отримані за рахунок вилучення коштів з тіньової сфери, заборони бартеру та запровадження конкурентних принципів на енергоринку.

18 серпня 2000 року був затриманий, а 21-го — заарештований Олександр Тимошенко, — чоловік Юлії Тимошенко та керівник ЄЕСУ...

Вікіпедія.

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Лідера газової опозиції?
    Та най си застрелиться...

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Ви калькуляцію робили, чи на слово повірили? :)
    За руками напьорсточниці треба слідкувати, а не вухами економіну тріпологію (с) збирати.

Пенсіонери - люди ж прості...

Нагадало пісеньку:
    http://www.youtube.com/watch?v=IVB4vnhQawo

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чекайте, я зразу скажу, що вони відповідять:
    "Ана варовка!"

5. levandivka

Ви знали. (с) :)

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені в даному випадку подібні закиди нагадують про Третій Рейх, де в Освєнцімі (я був у цьому страшному місці) на кожному кроці висять цитати з фашистских законів, як важливо їх дотримуватися, що Закон - це фундамент держави і т.д. І, що цікаво - більшість німців радісно це підтримували.

"А судьи кто?"

"Обвинить можно и невинного, но обличить — только виновного." Люций Апулей.

"Судьи должны помнить, что их дело — истолковать закон, а не даровать его." Ф. Бэкон

=========================

Який ще "закон"? А хто слідкує за його виконанням!? І хто вимагає його виконання!?

Єдиним гарантом Закону в Україні фактично є не Президент, і не Конституція. Президент не є, бо туди вже котрий раз потрапляють довболоби. І Конституція не є, бо довболоби і їх юриспрутенція трактує Основний Закон як хоче, тобто - як довболобу особисто вигідно.

Єдиним гарантом Закону, в тому числі Основного, в Україні може бути лише громадянське (а не "національне"!) суспільство. ГРОМАДЯНИ, А НЕ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ! Бо суспільство ГРОМАДЯН буде захищати права ГРОМАДИ, а суспільство нацюків буде захищати печерні, стадні інтереси.

А держава - не печера, і не стадо. Тут не може бути жодних преференцій за прізвищем, формою голови, вусами чи любов"ю до галушок. Преференція може бути тільки 1)чесна чи нечесна людина; і 2)здатна чи нездатна чесна людина захищати суспільні інтереси.

І тільки коли ним, громадянським суспільством буде створена система незворотнього демократичного розвитку і кадрового громадянського відбору - тільки тоді потрібно буде зміщувати систему керування "польотом" від прямого керування народу в сторону делегування ним прав своїм представникам.

Без громадянського ( а не національного!!!) суспільства Україна буде стояти на місці, і в кінці кінців - буде роздерта і проковтнута сусідом, а світове суспільство гарантовано отримає ще одну величезну "непереможну" диктатуру і головний біль. Ще на 70 років, чи менше - доки диктатура знову не розвалиться, або не зчепиться в атомному вогні з іншими монстрами.

7. levandivka

А БЮТ тут коким боком?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

От на чому грунтується таке твердження? Юля брала участь в газових схемах?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Он, гляньте, ви рівно на дві хвилини з цим повідомленням, вибачте,

• Подобається Подобається x 4
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

От хто б казав?! І мало того - кому!!!!! Донецьким!!!!!!
    Правильно сказав Мікі, наші місцеві напьорсточники, які загарбали всі активи, не платили ні податків, ні зарплатні толком, ні тому, кому вони винні.
    Як їх вона змусила це зробити, то для мене загадка.
    Не знаю, як в 2000, але після помаранчевої революції у 2005 податків наш маркіз Карабас сплатив стільки, скільки за попередні 5 років не платив.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вона просто поділилася. Але про Левандівку просто забула :haha:

• Подобається Подобається x 1
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як воно сформується? 87% громадян не належать ніякій громадській організації. І організацій тих - крапля в морі.
    Вже неодноразово читаю експертів, які висловлюють думку, що формування громадянського суспільства можливе тільки у забезпеченій країні, а в бідній - не можливе.

На сьогоднішній момент це єдина сила, яка може сковирнути бандюків, які душать паростки громадянського суспільства.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не єдина. Ще Свобода є.

Але вам про неї певно вже нарозповідали -

"Ну ваще!" :haha:

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Розумієте, як вона їх заставила, шахтарям рівно до фєні, головне шо зуміла це зробити і коли вони до цього часу її довбають, значить Тимошенчиху не зуміли ці борови купити, як того ж Ющенка з його плєядою...
    По факту: Тимошенко примусила їх тоді вперше заповнити офіційні, а, головне, реальні податкові документи і потім олігархи вже просто мусили регулярно то робити. І, до речі, з того часу жодної затримки по виплатам від Пенсійного Фонду не було! І це факт, з яким, аж ніхрєна, на місці деяких тут, не папішеш:haha:

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я не експерт Свободи. Але, Юля - політик міжнародного рівня. І цей ресурс бандюки не можуть відібрати, на відміну від фінансового, до якого вони вже приклали свої лапи.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

з цим не посперечаєшся... без бумажки читає :mocking:

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я що, забороняв Вам, шановна пані, критикувати жителів Донбасу!?о_О Та крийте їх хоч ненормативною лексикою...Може це їм допоможе...Є така у студентів прикмета, коли хтось іде здавати іспит, то просить товарищів сварити його якнайбільше, бо це, кажуть, допомагає успішно здати іспит...Може Ваша критика допоможе нашим неукам, врешті решт, здати політичний іспит;)...
    Не заважайте людині насолоджуватись Межигір'ям... Не відволікайте від унітазу...Майте ж серце!

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Жарти жартами, але дипломати кількох країн були присутні сьогодні на процесі. Всі цивілізовані країни висловили своє обурення з приводу арешту.
    Розумієте, коли політик не має такого ресурсу, бики його приберуть "бєз шума і пилі". А у випадку з Юлєю так не вийде.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так, так. Про БЮТ також, без сумніву. Я вже навіть мовчу про ВФ. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)