Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Суддя не має права на свій розсуд затримувати звинуваченого в СІЗО.Для цього мають бути певні підстави виписані у законі.

• Подобається Подобається x 5
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

ДЕРЖАВА мала надати. За рахунок платників податків.
    Чому не надала - спитайте в судді Кіряєва.

• Подобається Подобається x 3
  3. thinkers

thinkers Well-Known Member

На жаль мої оцінки ваших запитань затираються вашими васалами, ще до того, як ви встигнете їх прочитати

• Подобається Подобається x 6
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Что-то Вы странное пишете: не видел. чтобы Янукович носил траурную атрибутику - не одевал ни чёрный бант, ни чёрную повязку. В Донецке тоже траурные мероприятия не проводятся.
    Вы что-то заумное пишете - если, по Вашей логике, Янукович Юлю ненавидит, то он не траур должен объявлять, а торжествовать. Но и этого не наблюдается...
    Вы не думали, что подоплекой процесса являются соглашения по газу? Что не Юля - их главная цель, а Московские соглашения о цене на газ?
    Не думали об этом? А Вы подумайте!

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Я ужасно заинтересовался вассалами нашего уважаемого Полковника. Вот уж в жизнь не подумал бы, что он - феодал, и имеет столько вассалов.
    Интересно, он правом первой ночи пользуется, как проявлением своих суверенных прав по отношению к вассалам? Это же для феодалов было самое главное дело!

• Подобається Подобається x 4
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Останнє редагування модератором: 9 сер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це німці пишуть:
    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15301127,00.html

7. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Не слід все зводити лише до реакції громадськості: в ЄС є і чимало шкурних інтересів, що неодноразово підтверджувалось їх стосунками з Росією.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

9. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Була вже постанова, яка заперечує постанову стосовно Юльки?

11. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ще нічого не сказав, а вже примусив:)
    Справедливість торжествує. І це правильно. Бандитам тюрми. Чи то не бандитам, а злодійці? Ну а мудакам штрафи. Чи то не мудакам...

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Глубокоуважаемый господин smeet! Не кипятитесь вы так - я на вас - не наезжаю. Вы просто невнимательно читаете - я написал - в нормальной стране - и даже привел выдержку из закона Великобритании. Если мы хотм - нормальную страну - надо нашим лидерам вести себя - нормально. (Я специально не употребляю штамп - цивилизованно. Судя по отношению наших ближайших соседей - таковыми нас - не считают. Я с этим - в полный рост столкнулся оформляя визу в Чехию...) Но хотя-бы - нормально!
    Я не специалист в премьер-минстрах, но до высокого звания премьер-министр Юле - как мне - до неба. Почему ТАКая истерика? Что она сделала для Украины? Провоцировала постоянные перевыборы? Уронила гривну? Объявила об отсутствии кризиса? Знаете - мне мало интересен политик, который красуется сам для себя. У меня есть примеры (вроде - эталона веса - только политического и гражданского) политиков, которые не красовались - а делали. Самые - по мне достойные - Ежи Бальцерович + Лех Валенса. не побоявшиеся сжечь свой политический имидж, не побоявшиеся, что "их не изберут" - но ставшие в результате моральным авторитетом в своей стране. Эти люди - вывели наших соседей на нормальную дорогу. Они хотели этого - и делали. А теперь - ответьте себе - мне - не надо: хотела-ли и делала-ли она? Может - тогда поймете мое к ней негативное отношение.

• Подобається Подобається x 7
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

О!
    +1.
    Бо - красава, говорить гарно, але всі колеса з палками, зі старту. Пора лишитися того ровера.
    Нє?

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чи ви можете назвати хоч одного українського політика, будь-якого масштабу, на протязі 20 років, який хоч що небудь дєлал (піклування про власну кишеню не рахується)?

15. Дальневосточник

Как говорится - спасибо за вопрос! :good:
    Именно потому я - и противсіх.

P.S. история моих голосований:
    - против "партократа" Кравчука - за Кучму (сейчас думаю - обоє рябоє)...

- за Костенко (1 тур)
    - за Кучму ( шоб не пришел Симоненко !) - и снова выбирал на за - а против....

- 3 раза за Ющенку

- все, сыт - исключительно "прпотивсіх"

Останнє редагування: 9 сер 2011
  16. Boris_Kiev

"За Януковича".

17. Дальневосточник

Вот в этом - наша беда. Даже вы - столь последовательный противник совка - продолжаете поддерживать совковую идеологию...
    Кто не с на́ми, тот про́тив нас — революционный большевистский лозунг.Считается, что лозунгом эта фраза стала после её произнесения В. И. Лениным в адрес не поддерживающих идею пролетарской революции социал-демократов...

18. Boris_Kiev

Не про Юлю:

Останнє редагування модератором: 10 сер 2011
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вельмишановний пан Дальневосточник. Я не кип"ячусь, просто Ви мене не зрозуміли. Я не проти, щоб у нас була цивілізована країна. Але чи можна зробити цивілізовану країну нецивілізованими методами. Я ніколи не ідеалізував Тимошенко, вона є така яка вона є-не більше і не менше.
    Чому всетаки я довіряю більше Тимошенко? Вона відкрито і цинічно так не крала мої і Ваші гроші.
    Кожен на все дивиться зі своєї дзвінниці. Так вона не Бальцерович і не Лєх Валєнса. Так можливо в період Єдиних Енергетичних систем вона заробила багато грошей. Так можливо вона торгувала в Лондоні російським газом. Але вона цинічно не пхала до Вас і до мене руку в карман і не брала у власність те що одвіку належало державі-типу Межигір"я і всього іншого.І коли мені Азаров каже, щоб я брав лопату і йшов копати, щоб мав що їсти, а за мої і Ваші гроші купують люстри по 50000доларів, і гвинтокрили найдорожчі в світі, то мені чомусь біля керма хочеться краще бачити Юлю ніж проффесіоналів, які два роки клянуть Юлю, а самі ще нічого толком крім підвищщення цін не зробили. Я надіюсь Ви мою позицію зрозуміли і якщо Ви хоч трохи постараєтесь бути демократичним, то Ви мали б до моєї позиції відноситись з повагою..Так нема у нас Бальцеровичів, але з таким як Юля краще ніж з такими як ці "професіонали". Менше держмайна вкрадуть.Але основне не те.Навіть, якщо люди ненавидять Юлю, вони мають тепер виступати проти її ув"язнення. Чому? Та тому що якщо ми це проковтнемо, завтра це зроблять з кожним третім. Хто хоч щось скаже проти влади, того просто будуть розстрілювати-ми це вже проходили і не так давно. Якщо б при владі була Юля, а Януковича б посадила, то слід було б мітингувати проти цього(лише нехай Межигір"я віддасть:) )

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Пане Василю-тримайте гола:haha:
    У Посольстві Франції в Україні зазначають, що посол Жак Фор відкликається у зв’язку із завершенням його трирічної місії.
    Про це повідомили у прес-службі Посольства Франції в Україні, передає УНІАН.
    "Його Високоповажність пан Жак Фор, який прибув до України у серпні 2008 року, завершує свою трирічну місію. Отже, всупереч розповсюдженій деякими джерелами інформації, ротація відбувається в рамках звичайної процедури", - зазначається в повідомленні.
    Посольство нагадує зміст заяви, зробленої 5 серпня Міністерством закордонних та європейських справ Франції з приводу арешту колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.
    "Франція дуже стурбована арештом пані Тимошенко. Мотивації судового розгляду її справи викликають у нас запитання. Зокрема, нам видається, що право на захист не забезпечене", - йдеться в заяві.
    "Ми постійно підкреслюємо, що додержання норм права є елементом побудови партнерства між Францією, Європейським Союзом та Україною. Франція разом зі своїми європейськими партнерами і надалі з великою увагою стежитиме за розвитком ситуації стосовно пані Тимошенко", - наголошували в МЗС Франції.

Останнє редагування модератором: 10 сер 2011
  20. Дальневосточник

Мы с вами переходим на общие фразы... На последние парламентские выборы у нас были члены и председатели комиссий из Львова (в том числе - и мои друзья). И победила у нас- ПР. В том числе - и на их участках. И с таким-же - как и везде - результатом. Я - не стану класть свою седую голову на плаху, что мол - "ничего не было" - но настроение людей - известно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)