Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я Вас конечно не призываю бросить уважать другие нации, но извините, я не думаю что наши народы хоть в чем-то хуже или лучше один другого, другое дело - лидеры... одни действительно хотят народу добра и решают его проблемы, а другие решают свои проблемы, вот и всё.
    У каждого народа свой путь и его должен пройти весь народ, а не только часть его.

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щойно з наметового містечка.
    Зак останню добу все спокійно, тільки вночі якийсь начальник Беркута трохи "нагнітав" - давив психологічно.
    22 намети, деякі з них - приймальні депутатів.
    Моя однокласниця, яка керує медичним наметом, дізналася багато цікавого напряму вд Томенка і Турчинова. Це поки що не для розголошення.
    Прості менти поводяться чемно. Пікетанти пригощають ментів кавою, вранці менти діляться з пікетантами домашніми продуктами. Вночі чергують у наметах приблизко 250 осіб.
    Заходять дуже примітивні провокатори - їх вислуховують і чемно випроваджують.
    Протягом 10 днів (поки набуде сили судове рішення про заборону проведення акцій) ніхто намети не знесе.

Ну а ліворуч від двох наметових територій - просто загорожа, увішана тупими гаслами - територія Калашникова. Порожньо. Стирчать прапори "ненаших партій". У "базарні дні" туди зганяють платних арбайтерів.

Телефонував штабісту районного масштабу - він сказав, що деяку конкретику повідомить у понеділок.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якшо Жиріновський сказав, то напевне так воно і є.:crazy:
    Ось доказ, якого марно шукає прокуратура. Хамолюби, радійте!

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тссс! Тихіше... Чи ви не знаєте, що згідно з законом матеріали кримінальних справ, які знаходяться у судочинстві, секретні, і не повинні розголошуватись!?
    "Стать лідером нації" замість Януковича - це ж і є головний "склад" єдиного "злочину" Юлії Тимошенко. Інших "складів" ну аж ніяк не накопали! А рили аж з моменту її зачаття дивними громадянами - татом і мамою... Можливо, і цей факт також піде в "кримінальну справу"... В усякому разі, цей факт настільки травмуючий психічно, що деякі навіть ім"я Юлія інакше як Йулька - вживати не можуть. Хочуть - а не можуть. Це такий симптом, чи синдром, як кажуть медики. Синдром Януковича. Коли хочеш - а не можеш.

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

Жиріновскій постарів, і мух вже не ловить. Бо Кремль у зв"язку з арештом Тимошенко виразився абсолютно недвозначно, і різко негативно в сторону наших пацанов.

Так... Незвично, що й Кремль "став на защіту". ВАНА-то Кремлю до лампочкі, звичайно... Але ж якщо ЄДИНА "кримінальна справа Тимошенко" (а всі інші ганебно "розвалились" раніше) стосується підписання газового контракту - то тінь автоматично падає і на свєтлий сусальний лік Путіна. Адже контракт підписували обидві сторони...
    А наводіть тєнь на лік Путіна... Самі розумієте... А вже барани з Банківської навели... І підписали собі вирок - как піть дать!

Бо ще ж підписаний і контракт по Чорнофлоту в Харкові. Там, де "знижка по газу" була зафіксована підписами... Правда, зараз виявляється, що це не знижка - а відсрочений державний борг України... А хто там підписував у Харкові?..

Це вирок. Незабаром тупа братва отримає смертельні удари і в хвіст, і в гриву. І зі Сходу за грубиє і тупиє намьокі на партньоров, і з Заходу - за пустой гон о дємакратіі і європєйскіх ценностях.

І найголовніше - від народу - за неухильне "покращення життя".

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

Ваші цитати Йозефа Геббельса дуже личать до ваших поглядів. Почніть вивчати ще й "праці" Йозефа Менгеле. Отримаєте практичні навички, як заміряти черепи тощо... Вам це дуже згодиться для визначення - "достойний-недостойний" у виборі тих, хто стане вашим фюрером. Адже у вашій справі - кров - це головне. Та й підтримка у вас яка-не-яка є.., принаймні на цьому форумі...

• Подобається Подобається x 4
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Почему можлыво?
    Писали ведь, что у Юлии Владимировны хоть малая, но частичка еврейской крови имеется.

• Подобається Подобається x 1
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

7 міліцейських автобусів з бійцями спецпідрозділу "Беркут" приїхали на Хрещатик.http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/8/6466814/ І це все для однієї тендітної жінки.

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от цікавий момент у суді, спіч Азарова:

Перший випад на адресу Юлії Тимошенко висловив сам Микола Азаров під час вільних свідчень:

- Приступив к исполнению обязанностей премьер-министра, я изучил все материалы, касающиеся договоров между Нефтегазом и Газпромом. Прежде всего, для того, чтобы найти аргументы для их пересмотра. Соглашения от 19 января были абсолютно невыгодными для Украины и вели к банкротству Украины. Когда я впервые прочитал этот документ, то не мог представить себе, что он мог быть санкционирован украинской стороной. К примеру, в договоре за недобор газа летом предполагалось 150% штрафных санкций, а зимой – 300%. Ни с одной другой страной таких санкций у Газпрома нет. Я рассматриваю это соглашение и по сути, и по форме как предательское по отношению к Украине и ее гражданам.

- А чи можете ви пояснити, чому Юлія Тимошенко підписала такі угоди?, - спитав прокурор.

- Я могу предполагать, что основной целью Тимошенко была победа на президентских выборах 2009 года. И именно потому, на мой взгляд, снижение цены на газ было получено только на 2009 год. По всей видимости, расчет делался на то, чтобы выиграть выборы любой ценой, а потом договариваться с Россией уже на других условиях.

Екс-прем’єр почала з докору, який ніяк не стосувався суті справи. Вона нагадала Миколі Азарову про мабуть найболючіше слабке місце у його публічному іміджі державного діяча – не зовсім досконале знання української мови.

- Я перш за все хочу послатися на ст. 19 КПК про мову судочинства і хочу нагадати, що судочинство проводиться українською мовою. І якщо свідок не може говорити українською мовою, як прем’єр-міністр, то йому треба надати перекладача.

- Підсудна. Це ваше питання?, - аж підскочив від подиву Родіон Кірєєв.

- Ні, це моя заява! – вперто продовжила Тимошенко. Розгублений відвертим глузуванням підсудної Кірєєв вдався вже до перевіреного прийому.

- Якщо ви хочете зробити заяву, то згідно з КПК, ви маєте її робити стоячи…

- Я хочу сказати, що нічого не зрозуміла з того, що сказав Азаров, жодного слова. І тому я вимагаю, щоб він повторив все те саме, але з перекладачем. Я маю на це право згідно з КПК, - перебила суддю Юлія Тимошенко.

У залі піднявся сміх. Судове засідання вже вкотре почало перетворюватися на відвертий фарс. Деяким глядачам дуже подобалось позування Юлії Тимошенко, і смішки в залі явно підбадьорювали її на подальше провокування. Насправді, пояснював суддя, згідно з КПК свідок має давати свідчення будь-якою зручною йому мовою.

- Але я не розумію! Мені потрібно перекладача, щоб зрозуміти прем’єр-міністра, який не вміє говорити українською!

От цікаво, хто з них любить більше Україну? Поки, як бачимо, конкретики в Юлі небагато, що до газових договорів.

Тепер вже не витримали прокурори.

- Підсудна вводить в оману суспільство, що вона не володіє російською мовою. Оскільки попередні свідки давали свідчення російською мовою і в неї не виникало питання і більше того, вона задавала їм питання російською мовою. Тому, це є діями підсудної, які спрямовані на затягування судового процесу і тиску на свідка.

І це була правда. До того свідчення російською давали, наприклад, Олег Дубина та Ігор Діденко, які так само були держслужбовцями. І Тимошенко не лише розуміла їх, а й висловлювала їм подяку. Абсурд дійшов піку, коли хтось з прокурорів почав пояснювати, що Тимошенко точно знає російську, адже переговори з Володимиром Путіним їй вдавалося вести без перекладачів.

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Проїхав щойно Хрещатиком.
    Компаха тіпа Калашникова встановила дуже потужну звукопідсилюючу апаратуру, але її дія - локальна. Наметове містечко БЮТ використовує звичайні мегафони. На протилежноному боці Хрещатика - тисячна група підтримки із прапорами БЮТ і ще якась група - на тлі прапору України щось намальовано - не зміг з 3 ряду розгледити хто такі.
    Гучномовці непарного боку Хрещатика були підключені до не встановленою мною звукопідсилюючої установки, хрипкий оратор критикував пенсійну реформу та невігластво Азарова. В тому числі - про зв"язки Азарова з РосУкрЕнерго.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Як особливо небезпечного рецедівіста можуть закрити надовго...

• Подобається Подобається x 3
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Крыша едет не спеша....Тьфу ты, прости Господи.
    Может уже действительно пора что-то с этим делать...
    http://gosprom.info/2011/04/19/viktor-ty-nash-luchezarnyj-yanukovichu-posvyashhayut-stixi/

• Подобається Подобається x 7
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

З усього фігОвого треба вміти вилучати корисне. От, наприклад, уголовніки (так зрозуміліше, ніж "карні злочинці") дали прекрасну нагоду скористатися в майбутньому їх минулими карними "заслугами", які вони скоїли будь коли і, при цьому, абсолютно не вважати судові рішення по тим справам такими, що є остаточними:good:
    От, зараз, наприклад, на Тимошенко постійно вішають звинувачення по ЄЕСУ усі, кому не ліньки... Чому ж не згадати потім, при відповідній владі, прошлі "заслуги" теперешніх "професіоналів"?
    Це буде кльово,.. їдрід-мадрід!!!:haha:

13. kym

kym Well-Known Member

знову в карти граємо....
    Я думаю ви точно знаєте що сам памятник і постамент за людські гроші збудовано. А влада має плошу в порядок привести згідно затвердженого проекту. Але треба спохабити все що роблять українці .... то і прибрехати можна...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кримські татари стали на захист Тимошенко
    Понеділок, 08 серпня 2011, 14:24
    Версія для друку Коментарі 16

Меджліс кримськотатарського народу виступив з заявою, в якій засуджується утримання Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє Обком.

Як наголошується в документі, арешт екс-прем'єра і реакція на нього українського суспільства, міжнародних інституцій та офіційних представників багатьох держав, "вказують на порушення принципу верховенства права і свідчать про політичні цілі суду над Тимошенко".

У зв'язку з цим Меджліс закликає всі політичні і громадські сили України об'єднати свої зусилля для припинення переслідувань за політичними мотивами.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. Boris_Kiev

Заява Кравчука в зв'язку з рішенням Печерського районного суду

http://blogs.pravda.com.ua/authors/kravchuk/4e3fb55d24fbf/

• Подобається Подобається x 7
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ось де було б свято справедливості! Бо, ніяка віртуальна "варовка" не зрівняється з кілерами і рекетирами. Еге ж, Мікі? Як не нам з вами знати про це. Шкода тільки, що деякі, завалося б розумні люди, але незнайомі з нашими реаліями, щось розповідають про "варовку" у той час, коли у ВР сидять справжні вбивці. Навіть, якщо б вона і справді була "варовкою", то краще вже "варовка", ніж вбивці. Мені здається це ясним, як білий день. Чому дехто не розуміє простих речей?

18. Boris_Kiev

Ось навіть клоун Грач-Кримський заволав, що внаслудок арешту ЮВТ і разонансу у цивілізованому світі "ми повернемося спиною до Росії".
    Хоч і "дерев"яненький", а розуміє.

Не розуміють тільки ті, хто вважає, що це арешт канкрєтнай варофки.
    Це - можливість арешту кожного з вас, співгромадяни і таварісчі. Хто багато кричав "у сортах лайна не розбираюся" - маєте конкретне лайно, в яке скочили. Їжте!

• Подобається Подобається x 3
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

А для чого, Ома, задаватися питанням про цих "дехто"? Давно зрозуміло, що це свідомі своєї справи люди...
    Повторююсь, - Україна,- це нонсенс, який світ досі не знав: уголовна шпана, дійшовши до вищих щабелів влади і продовжуючи свою грабіжницьку діяльність вже на державному рівні, припєваючи судить, по адакадабровому, ворожих та небезпечних для себе людей!!!!!!!!!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йулькофіли вкотре почали нострадамити страшилки та оракулити кінець світу... :)))
    Чуваки, з вашого дружного гр-р-р-р... тяф-тяф... вийде, як завжди величезна булька.
    Скільки разів ви вже пророкували кінець світу? Скільки разів ви грозились всеукраїнським бунтом? Скільки раз вам народ дулю показував із вашими страйками і акціями? Йулькіне шоу продовжується :)))

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)