Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну думаю, що якщо бриті нацики в Москву їдуть то дійсно нерезонно. Полковник ніяк не можу зрозуміти, звідки в Росії, державі яка найбільше постраждала від нацистів у другій світовій війні, беруться неофашистські молодчики. Чи не думаєте Ви що їх спеціально культивують, щоб відвернути увагу від того як влада краде в народу гроші? Іншого виправдання я не бачу.

• Подобається Подобається x 5
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Звичайно, що ні. І не збираються вертати борги прищавого, не переглянути ціни на газ, що підписала Тимошенко. Їм краще па панятіям.
    Бо бувши рецидивістами іншого не знають.
    Правда, здається, Василь казав, що йому зек набавив 50 гривнів... Але що то за сума? 5 австралійських доларів. Я б мабуть лінувався б підняти якби знайшов. А то горло дере за гопоту...

• Подобається Подобається x 6
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Потому она туда и рвалась, а эти придурки подыграли!

• Подобається Подобається x 4
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви наївний в казочку вірите, як може ситуація покращитися, якщо крадуть немилосердно, набагато більше ніж всі що були дотепер.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В суд, в суд, чуваки...
    Бо не поможуть вам вила... :)))
    Поки ви з вилами зі Львова до Києва пішки дійдете, у Йульки срок закінчится :)))

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А це де? Ви знаєте де в Україні суд?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а суд вам сильно допоміг?

8. VasMT

Суд допоміг. До суду питань немає. Тепер питання до Борі Київського, чого це він, рєдіска, так погано податки сплачує, видно зарплату тінить, що у бюджеті грошей нема...
    В мене борг від держави шість тисяч гривень... За вєщьовку... Так що я поступаюсь своєю чергою Сміту... До бюджетного корита... Він, бідака, жиє на одну мізерну зарплату лікаря, йому треба... А у мене ще три ганц-нові бушлати висять в шафі... Як моль із"їсть, то тоді і я зачну страйкувати... :)))

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Предлагаю действовать на опережение и пусть он (Боря...) тоже похудеет.

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Самому их съесть?

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Там" - це "нагорі", чи як? А "внизу", там де, очевидно, ви - сама чесність? Якщо так, то ви маєте НЕГАЙНО бігти в прокуратуру. Вони ж бо не накопали НІЧОГО на "ВАНУ"! І якщо ви, "чесна людина знизу" (чи "знизу чесна людина"), стверджуєте, що "ВАНА - злодійка і Тімашонка", то ви маєте тупо бігти і тупо давати свідчення - адже ви, очевидно, маєте докази! А закон вимагає від вас тупо свідчень. Бо якщо ви чесна людина і кажете правду, а не обмовлюєте людину - то докази у вас точно є! А у них - немає...

Допоможіть їм - адже ви так хочете цього (можливо, від вас це навіть вимагають), і не знаєте, як це зробити...

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

І дійсно... Куди ж ще може рватись 50-літня жінка, у якої гарний, заможний і порядний чоловік, чудова симпатична дочка і турботливий зять-англієць?

Тільки в тюрму.

• Подобається Подобається x 8
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Адвокат екс-прем'єра оскаржив її арешт
    Неділя, 07 серпня 2011, 19:49
    Версія для друку Коментарі 39

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Юрій Сухов направив до Апеляційного суду Києва скаргу на постанову Печерського райсуду про зміну для неї запобіжного заходу.

"Сьогодні ми відправили поштою скаргу", - сказав Сухов, повідомляє в неділю сайт Тимошенко.

Адвокат зазначив, що у зв’язку з вихідними днями у суді не зміг отримати новий дозвіл на зустріч з екс-прем'єром у слідчому ізоляторі.

"У мене був лише один дозвіл, яким я скористався у п’ятницю, 5 серпня", - додав він.

Як відомо, 5 серпня суддя Родіон Кірєєв задовольнив клопотання прокуратури про зміну для екс-прем'єра міри запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если нет других методов!
    Может хоть это ей поможет!

14. Pedro

Ну ось бачите які розклади. Боря не платить, а ваші ахметови з іншою гопотою не мають бідні де ночі переспати, сімя ходить голодна, а вони до останньої копійчини податки платять. А паскуда Боря все по офшорах, все по офшорах. А доблесним військовим могутньої "української" армії грошей не платять...:)))

• Подобається Подобається x 6
  15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Методів "чого"? Допоможе в чому?

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

ой ой ой какие не понятливые!!!!!!!!!:mocking:
    Конечно стать "лидером нации"!
    Или Вы её помыслов не знаете?

17. Pedro

Пане Равін, вона лідером нації вже ніколи не стане. А ви не боїтеся, що вона колись зробить спробу стати лідером вашої нації? Так би мовити, повторить подвиг Голди Меїр.;)

• Подобається Подобається x 1
  18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я уже вообще ничего не боюсь!
    Возраст не тот что-бы было время чего-то боятся.
    А насчет лидера другой нации, кроме Украинской... сами понимаете, что ерунду пишите.:dntknw:

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чого Овощ досі не посадив Ківалова? Він що, не хоче засунути бандитів за грати?
    "Бандитам тюрми"-це лозунг передвиборчой кампанії Ющенко, а не Тимошенко.
    Чому вона не надала? Може їх нема? Тоді навіщо язиком ляпати?

• Подобається Подобається x 8
  20. Pedro

Ось тому я поважаю вашу націю більше ніж свою. Я собі не уявляю президента чи премєр-міністра Ізраїлю без краплі єврейської крові. А в Україні це можливо. І президент і премєр-міністер і більша частина уряду.
    І опальний лідер опозиції...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)