Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

так и хочется продолжить по Высоцкому...:)

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Подайте в суд!
    Якого холєра Ви тут бідкаєтесь і рвете волосся?
    Чи Вам легше тицькати в клаву пальцьмі, аніж хоч ЩОСЬ зробити для своєї бАгіні!
    Ви в Закарпатті, Ярема, якому теж не подобається моя думка, в Донєцку, Дідіо, якого щось давно не було чути на захист Йульки, у Києві... Подайте позови до судів. Виграйте їх і з гордістю носіть ім"я Йулініст-Луцикіст! А Богя Киевский все одно безкоштовно палець об палець не вдарить... Тому його не просіть... От якщо щось поцупити треба буде, то тоді кличте... тут він спєц...

• Подобається Подобається x 6
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ж би мали першим подати, бо ви ЗА нього голосували!

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви проведіть опитування хоча б на форумі, якщо не можете загальнодержавне. Хто поважає будь-яку владу на Україні, і зокрема судову, хто вірить в справедливу судову владу на Україні. НЕ здогадуєтесь-який відсоток віруючих буде? Якщо нема довіри, значить нема влади в тому числі і судової.Я розумію, що влада може заставити себе любити типу цього:"Приблизно о 16.30 озброєний спецпідрозділ "Беркуту" здійснив напад на мітингувальників та силою зніс громадську приймальню Миколи Томенка", - йдеться в повідомленні.
    На даний момент мітингувальники оточили намет-приймальню Євгена Суслова та охороняють її.
    Під час сутички з "Беркутом" кілька людей травмовані, їх відвезли до лікарні."
    Але це все рівно що ви дівчину силою заставите себе любити. Щось з цього вийде? Втікне при першій же нагоді.Ви знаєте що вже майже більшсть молодих людей в Україні мріє втікти хоч куди з цієї держави.Це діагноз політикам і діагноз системі. Система хоче створити державу холопів, думаючих людей винищити а рабів залишити, що працювали на них таких красивих.

5. VasMT

А мене все влаштовує... Не я кричу про несправедливість, а професійні плакальшики.
    Завжди згадується анекдот про тещу, рибу і про лежіть і не звиздіть...
    Кому не подобається - форверст...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре.

Подайте на пасічника, ви ж там батон крошили на нього, чи й він вас влаштовував?

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

Це щира риса всіх пАмаранчових - нагло брехати.

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Подав. Маю рішення суду... Що ще зробити? Гопак зтанцювати?

• Подобається Подобається x 1
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви дивились хоч одну трансляцію, з його участю. Йому до судді як мені до неба. Напевне закінчив інститут за гроші, як більшість тепер. Він не вміє себе вести як людина, я не говорю про те що не вміє себе вести як суддя.Розумієте Полковник, влада не змогла знайти на роль цього судилища ні одного нормального судді, бо вони розуміли свою роль в цьому, тому не хотіли портити собі кар"єру.Ви ж розумієте, якщо завтра прийде інша влада Кірєєву нічого не залишиться як просити політичного притулку в Росії-там де всі наші українські херої. Якщо людина веде себе чесно-її поважають як свої так і вороги. А кірєєвих ніхто ніколи поважати не буде і він своїм поступком сам знищив своє майбутнє і свою кар"єру.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Берете рішення суду, кличите Миха і п"єм сто грам за рибалкою.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви там були, що діагнози розкидаєте?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Мне, именно он, конечно по барабану, но... как Вы решаете в чем он не судья?
    Матом кроет или что?
    То что Вам противен сам процесс над ней, это одно, то что он сотрудничает с Яныком (понятно по каким причинам) понятно и без пояснений.
    Но внешне я, допустим, ну не вижу в нем каких-то особых несудейских заплетов, такой же как и все!

12. VasMT

А на рішенні що, ковбасу різатимемо? :)))
    У нас, у військових, таких рішень по декілька штук на кожного... :)))
    І всі проти постанови, прийнятого Пасічником... Так що, можу хоч факсом відіслати... :)))

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А де Ви суд бачили? Я не вірю в ні один український суд він неіснує,Те що називається судом-бюро "добрих" послуг-за ваші гроші любий каприз і при цьому обслуговує існуючу в державі владу-ту чи іншу.http://www.youtube.com/watch?v=s6xxhhLw-rE&feature=player_embedded#at=232 ось це український суд-сотня биків проти тендітної жінки.

15. kym

kym Well-Known Member

я розумію що вас влаштовує влада яка в два -три рази більше ніж попередня краде... нехай обкрадуть українців, може і мені щось перепаде. Так от можу вас розчарувати - не перепаде. Бо ця влада ще меньше ніж попередня працює, а краде в рази більше.
    а про памятник раджу вам просто забути бо ви не маєте до нього ніякого відношення, памятник будується за людські гроші і якщо ви такий будівничий то збудуйте свій чи Петру першому чи брежневу чи ще комусь подібному

16. Полковник

Полковник миється в бані

Розумию.
    Но раз кому-то можно Суд не уважать, то почему другим нельзя.
    Трансляции из зала суда нанесли всей Судебной системе Украины такой удар, который сегодня ещё невозможно оценить.

17. VasMT

Щоби розрізнити брехню від правди не обов"язково ТАМ бути, достатньо їх ТАМ послухати... На скільки розумію Вас там теж не дуже було, то як Ви прокоментуєте заперечення МВС по цьому питанню?
    Чи вони точно брешуть, а Йулькісти ні... Не смішіть людей. Краще пиріжків з капустою їй передайте...

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Скажіть полковник, коли Ви як військовий планували якусь військову акцію, Ви напевне обдумували наперед і вибирали намудрішу тактику, вирішували кадрові питання-тобто залучали найкращих спеців і т.д.Невже на таку справу не могли знайти толкового суддю а молокососа, який і говорити не вміє, і вести засідання не вміє, і з фізичними вадами-дійсно позор на всю Україну. А Ви кажете про повагу до суду. Якщо Вам кажуть поважати бомжа-алкоголіка тільки за те що він скажімо родич Вашого генерала Ви його будете поважати?

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Ну знаєте в даій ситуації ніколи не вірю представникам влади.Це у мене з дитинства.

19. VasMT

Ой... Мало сльозе не пішла...
    А можи то Ви маєте до нього якесь відношення?
    Може хоч гривню далисти?
    Сумніваюсь...
    А ось і "людські" грошики -
    Не дають люди гроші на цього чувака... Не дають... Клята влада дає... А заки пАмаранчові були, чо_сти не добудували? Чи тоді Йулька хер вам показала, а не гроші на Бандеру? Отож... Так вам і треба...

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вчора бачила новини, де інтерв'ю давав якийсь із "Беркута", там чітко сказав, що вони "допомагали" зносити палатку прихильників Тимошенко депутатами із ПР, бо ті не могли самі справитись...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)