Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Discussion in 'Політика і політики' started by levandivka, Apr 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Політичний рівень в країні, де відсутні вільні вибори і незалежний суд, є іллюзією:sad:... Лише революція в такій ситуації може щось змінити, але революційної ситуації нема...

• Подобається Подобається x 4
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вони що, забули в чиїх банках їх гроші?о_О

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Думаєте, ВОНА тримає в інших?

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

АКАДЕМІЧНЕ СЛОВО НА ЗАХИСТ ГІДНОСТІ СУСПІЛЬСТВА
    Академічна спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює стурбованість із приводу арешту колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, суд над якою перетворився в новочасний варіант політичної вистави з поганою режисурою та ще гіршою грою задіяних у ній акторів.
    На жаль, суд над колишнім прем'єром, лідером партії, за яку віддала свої голоси майже половина виборців України, перетворився на судилище зі заздалегідь відомим результатом, що й викликало міжнародний резонанс і блискавичну реакцію міжнародної спільноти.

Нам дуже прикро, що саме напередодні двадцятої річниці незалежності нашої країни теперішня система влади вирішила показати всьому світу демонстративний і переконливий доказ того, що Україна не відбулася як демократична європейська держава. Це означає, що у мільйонів молодих українців – тих, котрі народилися в незалежній Україні, вкрали віру в здатність нашої держави та суспільства створити їм умови для цивілізованого майбутнього, де права людини та її гідність охороняє Закон. Держава, якщо вона дбає про свою міжнародну репутацію та імідж, не може напередодні свого дня народження влаштовувати політичні інсинуації та судилища, котрі радше є формою державного самогубства, ніж кроком до встановлення справедливості.

Ректор

Львівського національного університету

імені Івана Франка Іван Вакарчук

м. Львів, 5 серпня 2011 року http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/4e3da3c76e449/

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Интересно,их прогнули или они сами такие...?

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вам цього не зрозуміти Ви прогнутим народились і нічого Вас не випрямить. Прогинаються під діючу владу, а прогнутись проти влади -хіба можна-я ж кажу-"Вам не понять".Якщо Вас послухати то цілий світ прогнувся під Юлю. Весь прогресивний світ виступив проти свавілля влади в Україні, а Ви-прогнулись.

• Подобається Подобається x 7
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Это точно.
    "Рожденный ползать - летать не может!.. Забыв об
    этом, он пал на камни, но не убился, а
    рассмеялся...
    Классик.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Владі пророкують міжнародну ізоляцію: "Рубікон перейдено"
    Арештом Тимошенко влада перейшла межу, вважає лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк.Також, на думку Яценюка, арештом Тимошенко влада може "сховати свої закордонні паспорти", за прикладом Білорусії."Влада почала послідовно знищувати і себе, й Україну разом із собою з першого дня приходу до влади. Рішення про арешт Тимошенко – початок кінця цієї влади. Вся ця "команда професіоналів" може ховати у далеку шухляду свої закордонні паспорти. Але я переконаний, що в них не вистачить сил затягнути за собою в прірву все українське суспільство за прикладом Білорусі", - додав депутат.
    У свою чергу голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко назвав арешт Тимошенко кроком до міжнародної ізоляції України.
    "Рішенням арештувати Тимошенко Янукович увімкнув лічильник - пішов відлік часу, який відкине його на смітник історії", - заявив він.
    У партії Путіна і Медведєва закликають не переслідувати Тимошенко.http://www.edinros.ru/news/2011/8/6...politicheskoe-presledovanie-schitayut-v-dume/

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Левандівка, я вам дивуюсь. Справа вже не в ВОНій. Щоб зрозуміти більше, подивіться хто вам плюси ставить. А це не є добрим знаком.
    Ви повинні зрозуміти більше ніж інші форумчани, що Тимошенко для правлячої гопоти глубоко в одному місці. А весь цей цирк робиться, щоб почати присилати серед ночі воронки за вами, Михом, Смітом і тд.
    Я поважаю прихильників Тимошенко, хоч моя любов до неї не набагато перевищує вашу.
    Просто справа починає приймати інші виміри...
    Пригадайте з чого почався Жовтневий переворот. Зі слів якогось пяного матроса "караул устал".

• Подобається Подобається x 12
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да, залить кровью, развалить то что есть и наедятся на подачки оон и нато ... хфигня ....

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

угу на Рак , Спид, туберкулез, миру класть как и на уровень его роста в Украине а Юлю посадили - атас ...

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мих, а что Бандера в Москве похоронен?

• Подобається Подобається x 1
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

он похоронен в сердце каждого свидомита Аллах Унсо!!!! или Бандер Хайль!

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може це для нього якраз добрий знак... як вам знати?
    нікому, нікому, нікому, нікому, ....

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Часто ходите на могилу лєніна?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Москві поховані Сталін, Лєнін - могили, куди москвичі ходять на поклон, але я не про те хотів сказати, я хотів показати полковнику, що якщо б хто з москвичів протестував за арешт когось з опозиції, то мовчкиб отримав у жбан і сидів би тихо, лиш би повторював: я можу протестувати проти влади, але не хочу.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гадаєте варіант "Я не хочу, але за Йулькіни гроші буду" виглядає кращим? :)))
    Чергове бігання із бубном біле жертовного вогню... Ми зберемо... Народ повстане... Опозиція об"єднається... Тося зробе.
    От питання Йулєфілам: а чого тільки двадцять наметів поставили? Чому не п"ятдесять, чому не сто..? Акція ж всеукраїнська!!! Чи решта 85-ть бютівців - не українці? А сказати вам чому? Та тому, що поки Йулька на кічі чалітся, її бляде братсво ногу тягне. Не кидати ж свою відпустку Йульці під хвіст. :)))
    Забьюсь з ким завгодно на пляшку "Франківської" - черговим пшиком закінчиться ця "всеукраїнськість"...

Last edited: Aug 7, 2011
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я гадаю, що коли по голові бють гумовою палкою, то гроші мовчать, чиї би то не були.

Last edited: Aug 7, 2011
    • Подобається Подобається x 5
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

МЗС Великобританії стурбоване у зв'язку з арештом екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.У повідомленні відомства наводиться висловлювання заступника глави МЗС Великобританії Алістера Берта, передає Інтерфакс-Україна.
    "Я був дуже стурбований ситуацією із затриманням українського опозиційного політика Юлії Тимошенко 5 серпня", - зазначив він.
    У МЗС підкреслили, що Великобританія разом з ЄС та міжнародними партнерами буде продовжувати стежити за судовим процесом над Тимошенко, а також над справами проти ряду колишніх міністрів її уряду і посадових осіб.
    Крім того, МЗС Канади висловило свою стурбованість щодо ситуації з арештом Тимошенко."Канада стурбована очевидними політичними переслідуваннями, а зараз і арештом Юлії Тимошенко", - сказано в коментарі глави МЗС Канади Джона Берда, опублікованому на сайті відомства.
    За словами глави канадського МЗС, поява політичного впливу на судові процеси підриває верховенство закону.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Мих, почему Вы считаете, что если человек может, то обязательно и должен?

"Имею желание купить дом, но не имею возможности, имею возможность купить барана, но не имею желания. Так выпьем же, за то, чтобы наши возможности всегда совпадали с нашими желаниями!" (из к\ф "Кавказкая пленница").

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

http://kontrakty.ua/politics/news/ukraine/36248-yavorivskij-arest-timoshenko-fatalnaya-oshibka-vlasti

Ви вважаєте, що дебіли на халяву за Януковича гірлянки деруть?

• Подобається Подобається x 5
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

на халяву дебіли
    а за гроші підприємливі громадяни

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)