Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я думаю, кінець післявідпускного голодного вересня...
    Може закипАти. Якщо на місцях не розведуть лохів свіжими "кістками для гавкання", може бути заварушка. Тут, кажуть, долар гамериканський хуліганити збирається. Потрібна зручна відмазка для обвалу гривні...

У совдепії готові були в дертих споднях ходити. Толька б нє била вайни.
    А в Україні інші "толька":
    1. Кабачник. Долой!
    2. Свободу Юлі!
    3. Долой фошистів!

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Не вірю в стихію особливо за сучасну владу
    Хтось повинен керувати та заручитися підтримкою у силових та інш структурах, змі повинні бути вільними, карочє не вірю в найближчі 10 років.

Я злопам'ятний .
    Ще пам'ятаю чим скінчилося.

• Подобається Подобається x 5
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не згодна, але Вашу позицію зрозуміла.
    А що скажете про зачинені двері до зони свободної торгівлі? Чому пожертвували? Що, не змогли придумати інше шоу для народу?

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

а було 51?

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Та ж писав вище..
    Скільки дозволить Європа свобідно і чесно наторгувати? На 2 горня чаю?
    Тут мульйони на Євро 2012 освоюються, девальвація гривні теж дасть заробити.
    А ви про кокусь зону торгівлі... Хто б тим переймався?

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

+1.
    Але януковичам треба залишатися на місцях. Тільки б не погнали.
    Для цого можна і Печерський Цирк профінансувати, і поїзди для юліністів з Донецька підігнати. оплатиться сторицею

5. Gron

Gron тафгай

А мені того мало (чи багато) все ж 10 років, а мені не 20, нажаль.
    Тут Свято опитування замостирів, так от я б за ту партію голосував би яка б дала обіцянку та виконала, що пр-асів та москалів на фарбу для червоніх дахів використає, сам би в муляри пішов.

• Подобається Подобається x 6
  6. levandivka

З Вашогр (обл/міськ/)райвиконкому і з сільрад виганяти москалів?
    З ЖЕКів, гастрономів, маршруток, полУклінік?

А хоч хтось від своєї партії вимагає виконання обіцянок?
    То навіщо ім виконувати?
    ніхто ж не заблоковує мініМайданом ЖЕК, которий ніц не робить.
    ніхто не протестує проти адміністрації.
    На що сподівання?

Навчаться примушувати мініВладу виконувати законні вимоги - будуть жити українці.
    не навчаться - гнити далі.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мульони на Євро дерибанять з бюджету, який вже скоро не буде звідкіля брати.
    Щось не клеяться ці інтереси з арештом, який, власне, ці інтереси вбиває.

8. Gron

Gron тафгай

Так, саме звідти.
    А от тут нє на чверть, а на 90 відсотків наш народ.
    Ну може в ЖЕКах не так.:)
    Тут треба в панятіях визначитися, хто є москаль, марков - так, а от Сабіров мій сусід, та Пєтров - це Одесити, громадяне України.

• Подобається Подобається x 4
  9. levandivka

От і зробіть висновок...
    Може, не вбиває..?
    Інакше, вдусили б прокурора. ;)
    А акторів дусити не мусово. в них работа ТАКая.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

А Ви не бачите, чиї руки не ремонтують дороги, будинки?
    Чиї руки продають Вам тухлий товар.
    Чиї руки виписують БАДи в рецепті...
    От той і "москаль". :)

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Поможіть, бо не можу зробити висновок. Якщо Ахмєтову і Ко вигідна ЗСТ, то чому вони не дали пенделя Янеку, щоби не доводив цирк із судом до абсурду? Я не розумію.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

интересно события развиваются .... все ничего но вот теперь я так понимаю оппозиции нет ....

12. Полковник

Полковник миється в бані

Цирк, цирк на дроте:

Львівська «Батьківщина» закликає українців не бути байдужими, адже йдеться не про долю політика, а всієї країни.
    «Сьогодні арештували Юлію Тимошенко, а завтра можуть посадити кожного, хто має інші політичні переконання, хто є в опозиції до діючої влади, а це майже дві третіх населення країни, – сказано у заяві. – Ми також закликаємо усі демократичні партії, громадські організації, рухи приєднатись до акцій протесту, висловити свою солідарність, підтримку, засвідчити свою чітку позицію щодо неприпустимості фізичної розправи над опозиціонерами. Сьогодні настав час продемонструвати не на словах, а на ділі політичну зрілість».
    У партії переконані, що арешт Юлії Тимошенко – це фатальна помилка влади, це черговий крок до ізоляції України від світу. «Сьогодні усім зрозуміло, що підстав для арешту Юлії Тимошенко, яка сумлінно з’являлась на усі засідання суду, не було. Так само як і немає підстав для самого судового процесу. Зрозуміло одне – що сценарій розвитку подій уже написаний, готові всі ухвали і вирок суду. Мета проста – фізично знищити єдиного політика, який протистоїть режиму, не допустити участі Юлії Тимошенко у майбутніх виборах, а головне – залякати кожного із нас.

П.С.
    "а це майже дві третіх населення країни" - как эти хлопцы представляют арест 2/3 Украины одной (оставшейся) третью Украины?
    И шо эта одна треть с этими арестованными двумя третями делать будет?

13. Gron

Gron тафгай

Ти кому зп дістається після дерібану підряду , Київ-міськголова-власник.

податки на зп, та й всі інші змушують.

Таможні під ким, хто помешкання в аренду роздає?
    Ви як маленька дитина, все зло від влади, а вона на баблє та багнетах чиїх тримається?

14. levandivka

А хто ж ту владу інакшою зробить, якщо всі задоволені (дорогами/тухлятиною/сранням під двері) і не протестують? Влада сама себе покращувати почне? Без тиску?
    Кожен народ заслуговує на свою владу. (від которої фсьо зло)

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Багнети, що тримають фсьо, в чиїх руках? Не у Вас, мене і наших сусідів?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Яка ганьба!!!

16. Gron

Gron тафгай

Та я навіть не сперічаюсь, все що Ви кажете так і повинно бути, але ж психологія змін, нмд, трохи інша, Ви за повільний шлях, а всім ( мені) більш до вподоби екстенсивний, при якому влада, починаючи з себе, наполегливо втілює, що в законах, що в пропаганді, саме те про що Ви кажете.

О!
    Саме в них, бабло нафто-газове, багнети ядрьониє.
    Доречі і доктрина совково-іперсько-екстенсивна, за винятком іновації, вони нульові.

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я не розумію, чому прибита сюди піною москальня так радіє?
    Чекаєте на біженців зі спорідненими мізками? А годувати їх чим будете?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тимошенко записала звернення до народу
    "Я звертаюся до вас, щойно отримавши інформацію про те, що Янукович наказав мене заарештувати", - заявила вона.
    "Сьогодні у мене ще є всі можливості отримати політичний притулок у будь-якій іншій країні та захистити своє життя, свою свободу, бути щасливою зі своєю родиною. Але я нікуди не буду бігти з України. І для цього у мене є вагомі причини", - наголосила Тимошенко.
    "По-перше, я не порушувала закон. Я жила і працювала для вас. У мене немає приватизованих на свою користь заводів, електростанцій, земель, корисних копалин, державних дач. Все, що має держава, я ставила на службу вам, а не крадіям від політики. Я не порушувала закон, намагалася діяти справедливо, і тому мені немає чого бігти зі своєї рідної землі", - заявила вона.
    "По-друге, я не буду нікуди ховатися, бо працюючи в політиці останні 10 років, я дуже добре знаю ціну політикам та штатним борцям за народ. ...Остання і головна причина, чому інстинкт самозбереження, страх у моєму випадку не спрацьовують, бо за всі роки незалежності ще ніколи Україна не була в такій біді як сьогодні", - зазначила Тимошенко.
    За її словами, крім "запроданих судів Януковича є й інші, вищі суди".
    "Існує Європейський суд, де буде доведено мою юридичну правоту. Існує суд українського народу, який доведе мою політичну правоту. А є ще Божий суд, від якого не захистить ні влада, ні гроші тих, хто чинить несправедливість", - додала вона.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

То що тепер "дєлають" з вами и вашими співгромадянами, бо сидите ви всі у Великій путінській задниці і пукнути боїтеся-про це говорять всі ваші політики на наших політичних ток-шоу. А мовчки кричати проти пупіна на кухні і вчити українців як їм жити то у Вас получається.

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)