Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

тепер сидять без роботи, і безробіття зростає з кожним днем. Спасібо партії родной!

Чим дальше в ліс з тими профспілками тим гірше особі яка хоче щось добитись. Дякуючи тим профспілкам не маємо НІЧОГО що виробляється в США, хіба скарпетки. Будемо скарпетками відстрілюватись, як чуть що? Дуже гарний продукт народного споживання, яраз щоб всіх прогодувати!

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Україна можливо і дає, але США ні. США признає подвійне громадянство лишень якщо ти народився в США і тоді через заміжжя прийняв інше громадянство. Але там багато АЛЕ... якщо береш інше, то маєш відмовитись від існуючого і тому подібне. Так можна закрутити що навіть старий єврей не розбереться.:tongue:

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Проблеми США ВИКЛЮЧНО в тому,

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Чому б не вчитися на їхніх помилках тим в Україні, хто покладає всі надії на добру царицю? ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Spika

Spika Well-Known Member

Круто! :)) Ну, поверили Кремлю, и как же он их лохов кинул?

Вааааааще :))

Не...

Все прям как по Ленину - "каждая домохозяйка должна управлять государством"...

Только тут здравое зерно. От него можно и плясать.
    А по поводу причин кризиса почитайте экспертов круче, чем свободовские. Дело совсем в другом. Не в Китае. И уж тем более не в Кремле...

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви, вибачайте, поняття не маєте. В США ніколи не було колективного розуму демократії, а суть країни і основа і те що дало поштовх до розвитку індивідуальність, а не колективізм!

Саме через колективізм, і через онте що ви називаєте колективною демократією все полетіло шкереберть. Хочете поговорити про США, можемо але в іншій темі.

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Знаєте, таваріщ! Я не погоджуюсь з вашими поглядами, але тут ви таки праві. Справа не в Китаю і не в Кремлі. Справа багато в чому... і якщо в США при владі і надалі будуть балакуни, то країна полетить в прірву ще швидше.

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Очевидно, бачити правду вам заважає

7. Bambook

Коли я говорю те саме про Україну, на мене чомусь накидаються з улюлюканням і криками "Клятий противсіх!" :sad:

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Правильно роблять. Бо

Залишиться попелище...

• Подобається Подобається x 5
  9. Bambook

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Е, нє, тут ви не праві. В Америці ніхто не забороняє людям займатися громадською діяльністю, контролювати владу, мати свою думку, яка відрізняється від "лінії партії". І те, що вони вирішили спочити на лаврах достатку, то є загалом їх провина.
    Подивіться, що коїться в Україні. Народ, який ні сном ні духом взагалі не знає, що таке громадянське суспільство, нинішня влада намагається знову загнати у рамки совку, коли народ в управлінні країною не може приймати зовсім ніякої участі. Навіть ті паростки, які зросли за 20 років, душать на корені.
    Хто зумів самоорганізуватися? Афганці з чорнобильцями, які мають розвинуті громадські організації. І то, зараз почнуть душити протест усякими своїми засобами. А що вже казати взагалі про людей, які кожен сам по собі і не знають, як відстоювати свої права? Закриють рота поодинці.
    Тут вже не до жиру. Не розумію, які шляхи ви бачите у тій ситуації, яка склалася?

11. Bambook

Ті самі шляхи, які бачив у 2005 і бачив би зараз, якби перемогла Тимошенко.
    Є на це відповідні теми: про засоби громадянського суспільства і 2011: Ідея і Чин. І в темі про противсіхів трохи писав. Вже дістало повторюватися.
    Найнебезпечніше те, що ніхто не виніс уроків з того, що у 2005 замість творити систему опору владі на місцях люди, що повернулися з Майдану, почали ділитися на тих, хто за Вітю, і тих, хто за Юлю.
    На щастя, не всі. Ви не помітили, що акція афганців, яка стосувалася проблеми локальної і не такої вже й численної групи людей, зібрала стільки ж народу, скільки й виступи на захист Тимошенко?
    І я переконаний, що "група Олійникова" також збиратиме більшість людей.
    Тому що це буде не участь у розборках між різними політичними групами, а боротьба народу проти свавілля влади.

І власне навіювання про те, що достатньо замість Віті обрати Юлю, вона посадить десяток донецьких і всьо буде чікі-пукі нагадують згадане Дідьом гасіння пожежі відром води. Навіть не так: це бажання вилікувати хворе на рак суспільство зміною зачіски і видавлюванням прищів. Хай навіть гнійних і болючих.

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Або ще коротше: "це бажання хворе"
    Бо йде від БЮТ-івського серця, а не від голови.

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Зрозуміло. Подвійна мораль з питань визначення поняття чесності у нас в моді і пошані. Розуміння чесності в кожного своє, хоча по відношенню до себе кожен вважає себе чесним. Та й не дивно. Така людська природа. Від когось вимагаємо чесності і пунктуальності у всіх питаннях, а по відношенню до себе - робимо собі поблажки, бо нам чуть-чуть можна і схибити і нічого страшного. Не переймайтеся, то практично кожна людина має такий грішок. В тому числі і я часто не виняток :)

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Коли вже пан зрозуміє, КОЖНИЙ патріот України мав голосувати так, щоби не сталося те, що сталося! Щодо Вашої аналогії з раком. Мимо! Ви зайдіть як волонтер у ракове відділення - побачите, що видавлювання прищів, навіть витерти піт і сказати добре слово полегшують стан невиліковно хворого.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

То Ви пишете людині, яку не знаєте.

Отож. "Так чинять усі - то я не такий вже поганий".

15. Locke

Звичайно, ви праві. Кожен патріот мав голосувати за ЮВТ, а не за якогось там Гриценка, Костенка, Тягнибока, Яценюка.... :)
    Мене починає трафляти, коли депутати не голосують за нагальне питання тільки тому, що їм так сказали на фракції, точніше така думка керівника партії чи фракції. Це вам, панове, не нагадує часів Сталіна чи Брєжнєва, коли вождь сказав "нада", а всі дружно: "одобрямс"? Перед ким в кінці-кінців депутати несуть відповідальність - перед нами, виборцями, чи перед лідером фракції?

16. Bambook

І все одно НЕВИЛІКОВНО...

17. Locke

Чому? Я написав вже раніше, що коли Ви не такий, то я Вам низько вклонюся і братиму з Вас приклад. І це без жодної іронії. До речі, я знаю людей, які дійсно є взірцем моралі і які достойні поваги і наслідування.

Ото власне Ви і підтвердили мою думку, що так чинять переважна більшість людей. А це на мою думку дуже і дуже погано.

18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

То чому ж вони такі позитивні не пройшли в 2 тур.

19. Locke

20. Bambook

а де твій аватар? :)