Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Скільки мішків нині перетаскали?

• Подобається Подобається x 1
  2. avatarwin

шаневельможний пане ,їз шляхетної родини ГАЛИЧИНИ , невже Вам нема чим більше занятися крім я тролити,потрібно бути терпимим до думок інших як вчить БІБЛІЯ, тим більше це серьозна гілка , а для тролизму є багато інших гілок. По друге хотілося би знати, чи Ви є корінний галичанин до 1939 року , чи приблудший на її терени після 1945 року. Після того я вирішу чи мені потрібно взагалі з Вами спілкуватися, так як тут на сайті і без Вас достатньо тролей.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Я веду свій рід ще від володарів Великого Трипілля, можете падати на коліна і бити поклони кожного разу, як читаєте мої дописи ;)

4. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви хочете сказати, що ви - корінна галичанка ще з 1939 року? о_О Йой, пані, як ви сі файно зберегли. :give_rose:[​IMG]

Я так бачу, що ви найчастіше любите спілкуватися наодинці з "Львівськими новинами". ;) Вибачте, що потурбували ваше спокійне спілкування.... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. avatarwin

відповідайте конкретно на поставлене запитання , Ви є корінний галичанин до 1939 року чи приблудший після 1945 року, -більше мене поки нічого не цікавить

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Хочете сказати, хто не торгує зараз на Привокзальному базарі, той не галичанин? ;)

Моя мама походить з Бродівщини, а тато - зі Золочівщини. Кажуть, що з 10 поколінь точно. А ким ви там мене признаєте, то мені кольорово якось. ;)

Батьки мої ще тоді радіо не слухали, ще йно в 1943 породилися. :mocking:

7. avatarwin

бачиш пані ОЛЯ, коли деякі тролі хочуть тут представити корінними галичанами яких майже не має вже у ЛЬвові , я завжди задаю конкретні запитання ті на які вони би могли знати відповіді із розмов батьків однако таких поки не знаходив. ,Деякі запитанні деколи , легкі деколи тяжкі наприклад( де були границі ЛЬвова, по яких дорогах відступали німці і які мости були взірвані, у якому році приїздив Хрущов у Львів і по якій дорозі з Аєропорта їхав і багато інших яких в гуглі не має) --безумовно що вони цього не знайдуть і не знають. Признаю тебе Галичанкою із Золочівсько -Бродівського регіону.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

А ми вже на "ти"? ;) Щось не пам"ятаю, щоби ми до школи разом ходили.... ;)

Та мої баби і діди щось би могли конкретно знати з тих ваших запитань, але вони вже давно повмирали. ;)

То ви пан, чи пані? о_О Я давно мала думку, що під цим ніком пише кілька різних осіб. ;)

І то є тест на галичанство? о_О Ну тоді Полковник є галичанином і вам точно відповість, як вийде з бані,бо саме він тоді з батьками жив у Львові. :mocking: А я десь тоді з батьками жила коло Червонограду. ;) Виходить, що не галичанка. :)

Йой, як я сі тішу, шо удостоїлася такого признання! :give_rose::))):yahoo:

п.с. І шо, я тепер вже маю ніб"єску кров? ;) Можу сі тим дуже пишати? :mocking:

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

avatarwin, Ваші дописи завжди продовжують мені життя (без образ), але вспокійтесі: галичани то не йно Львів. То цілих три області.

10. avatarwin

ясновельможна пані я з Вами цілком згідна, але у мене я своя думка по відношенню до галичан, і напевго залишиться із багатьох причин вже назавжди. То Що усі три області галичани один народ, також згідна. Но галичани є різні і деякі із них , у моєму уявленні ніколи не будуть ними. Це ті ,у яких особисті вигоди вищі за любі цінності нашого народу. Ті які за часів польщі міняли свою віру на католицьку, такі які продавали своїх співвітчизників кожній владі при її зміні, ті які не встигли народитися вступали в КПСС , тим самим підсилюючи репресивну систему. А їх як гною було у доброго господаря на городі, з приходом ОСВОБОДІТЕЛЕЙ. Но я не зустрічала, і наша родина не знала ні однієї людини у львові , із тих хто залишивсся живим після війни і проживав у Львові щоб так себе поводили. А проживали ми у теперішньому Франківському районі , після війни він був залізничним. Безумовно у місті були деякі люди що пішли на співпрацю з тим режимом і працювали на нього, їх знали у кожному районі , бо виглядали як біла ворона, так поступають тільки перевертні , вони були ,є, і завжди будуть . На нашій вулиці після війни ,тепер РУДНИЦЬКОГО , залишилось проживати всого 7 сімей , все остатне будо заселено освободітелями із силових структур, не тільки із Росії но і сходу України. І називали нас колись бандерівцями , бо обзивати рагуль тоді ще не вживалося. На сьогодні там вже проживає трете покоління цих нащадків , прекрасно розмовляють на двох мовах , але якщо війти у них в довіру , то вони як ненавиділи нас так і ненавидять , так що горбатого могила справить.Нашої родини це все не стосується, з ними ніколи нічого спільного не мали, і без них прекрасно обходимося. Зрозумійте життя , побут і мислення галичан Львіва, що до того що відбулося за цей довгий час до сьогоднішнього дня, трохи відрізнялося від поглядів на деякі речі від погляду тих ,що проживали в обласних центрах і селах , так як їхне життя було більш замкнуте серед своїх людей і зі своїми проблемами. А ще мені дуже подобаються наші галичани , ідейні борці за грошові знаки , які проживають за кордоном, і помагають нам в стратегії розбудови УКРАЇНИ.Я нехочу більше на цю тему говорити , бо це все може зрозуміти той хто сам пройшов , а не то що пишуть у різних книжках і оповідають різні байкарі.СЛАВА УКРАЇНІ!

11. Forpost

Forpost Стоїк

йой Пані ,ві Львові вже треті москалі... такий то є льос...відпустіть минуле,скіко того життє лишилосі

• Подобається Подобається x 2
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. vele

vele Well-Known Member

батькивщина - турчинов и тимошенко , после сдачи крыма , должны быть политическими трупами.
    посмотрите интервью богословской на 5 канале.http://www.youtube.com/watch?v=MZcxW4YAtD0

14. Полковник

Полковник миється в бані

Прогремевшее на этой неделе заявление Юлии Тимошенко, в котором она предлагает «мочить кацапов чертовых» (так она назвала россиян), потрясло даже западных политиков. Зарубежные покровители, переглядываясь, предположили было, что Леди Ю сошла с ума.

И все это после того, как буквально полгода назад несчастная зэчка из Харьковской колонии умоляла Россию помочь ей выйти на свободу.

Оказавшись на свободе сразу после февральского переворота в Киеве, Оранжевая Принцесса была осторожна в высказываниях. Потом отправилась на лечение за границу. Вернувшись, Тимошенко объявила, что жаждет войны — «чтобы от этой России не осталось даже выжженного поля!»

Что же случилось за две недели? Кто стоит за агрессивной истерикой Оранжевой Принцессы? Смотрите новый выпуск программы «Профессия — репортер». Фильм «Принцесса у параши» — сегодня в 18:20 в эфире НТВ.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Считаю, что все, кто в тяжелое время остаются и трудятся в Галичине - галичане.
    Все, кто свинтил за бугор - запроданцы.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Считаю, что все, кто в тяжелое время остаются и трудятся в Галичине - галичане.
    Все, кто свинтил за бугор - запроданцы.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:Рузьке ТБ бере нові висоти.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Тимошенко сейчас на Интере вещает народу. Нечего ей в президентах делать, как голос из прошлого..

17. Bastard

Bastard Well-Known Member

Хама на нари, Зечку на зону.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про Юлю всі забули, і Юля якось забула промовляти войовничі промови, і її Штаб Спротиву десь різко пропав.

20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Щось дивне хіба? Такі "лідери" полюбляють лиш деструкцію. Хтось може привести приклад конструктиву від "Вони"? Я не пригадую щось...

а де твій аватар? :)