Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та то ортопедичне взуття:mocking:

Я б Юльку навіть на поріг ВР не пустила.

• Подобається Подобається x 4
  2. rednut

rednut Member

Шановні Лвів'яни, а кого ви бачите президентом України? Бо я щось розгубилась - нема за кого голосувати:sad:

3. Stashinsky

Stashinsky Active Member

Нікого не слухай. Як каже серце, так і голосуй.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Там кандидатов на пост президента точно не меньше 20-ти наберется. Это ж не под пули...
    Но я бы хотела кого-то более-менее умного и нейтрального, чтобы приняли и Запад и Восток. И занялись наконец-то экономикой, расширением прав местной власти и судебной реформой.. :)girl_angel:а перед этим не забыли вернуть старый пенсионный закон)

• Подобається Подобається x 1
  5. avatarwin

мені підходить ЛЯШКО, хоча як президент він не дуже, но я люблю веселих клоунів

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

"Я б Юльку навіть на поріг ВР не пустила."
    -
    "Шановні Лвів'яни, а кого ви бачите президентом України? Бо я щось розгубилась - нема за кого голосувати"
    -
    "Но я бы хотела кого-то более-менее умного и нейтрального, чтобы приняли и Запад и Восток. И занялись наконец-то экономикой, расширением прав местной власти и судебной реформой.. (а перед этим не забыли вернуть старый пенсионный закон)"
    -
    "мені підходить ЛЯШКО, хоча як президент він не дуже, но я люблю веселих клоунів"
    ======================
    Стая-ать, Зорьки! Тут тіко ще однієї крутої,- Невермайнд, не фатає...

• Подобається Подобається x 3
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

ІМХО: Євромайдан мусить продовжуватись до повного задоволення вимог, а по тому створити постійний комітет народного контролю.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Обирати треба, і серьозно. Неодмінно єдиного у першому же турі. Пропоную створити нову тему з рейтинговим голосуванням, по три імені від кожного. Від мене:
    1. Кличко.
    2. Ярош.
    3. Порошенко.

8. rednut

rednut Member

А чому саме ці кандидати, поясніть. На мою думку Ярош - осибистіть не здатна об'єднати Україну, На Сході та Півдні його нікогли не підтримають, всьому виною його гасла - підтирмують певну частину населення і не враховують інтереси іншої. Для забезпечення єдності України треба вибрати таку тактику і зосередитись на тому , що об'єднує, а не роз'єднує. Я бачу як реагують на такі гасла у нас в Харкові - нічого гарного в цьому нема.
    Порошенко - в ньому усі бачуть "ефективного менеджера", так згодна АЛЕ , майдан виступає проти влади олігархів, а Порошенко хто? " Шоколадний король"! Кличко- особисто я йому вірю, можливо він та фігура, яка зможе об'єднати українці( я маю на увазі Схід, Захід, Південь), його багато хто поважає та вважає, що він перш за все буде представляти інтереси УКраїни, а не свої особисті, або певної еліти українців. АЛЕ багато хто сумнівається в тому , що він ВЗМОЗІ ( в інтелектуальному смислі) бути президентом. Я поясню чому: легко маніпулювати такою людиною. Ті фото , що компрометують його ( там де він із братом напівоголений), також балів йому не добавлять.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми повернулись до парламентської республіки?
    То яка нам різниця, хто буде президентом. А Кличка межи люди не стидно пускати.

• Подобається Подобається x 4
  10. rednut

rednut Member

Александр Заиченко
    Львів'яни, як ви ставетесь до вашого мера??? Живу у Харкові, але дуже імпануе мер Садовий. Якщо він такий як по телебаченню - кращого президента на разі немае.

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Все, як завжди: не все так просто. Але і не все так погано. :) На разі, Садового не віддаємо! Самим ще потрібен.

• Подобається Подобається x 2
  12. Forpost

Forpost Стоїк

ви шо з дуба впали? Україна не США де президенти актори(боксери)ПиСи та як би Вам так голову натовкли за кар"єру боксера то вже напевне кожен би сцяти попід себе ходив

13. rednut

rednut Member

Ну висловте свою думку з приводу того, хто достойний, на ваш погляд, бути президентом, не просто достойний, а хто має реальні шанси ним стати?

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я бачу - тут де-якi дописувачи показують своїми висловлюваннями, що буває, коли натвкнута голова.
    Вони собi i вибрали президента. :)))
    А зараз нам роздають поради - кого треба. а кого - нi. Виберiть собi - а потiм радьте нам. :hi:

15. IgorLvivM

І це - правда.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Арт, как раз сейчас Яйценюк на ВС о казначействах говорит. Найди видео. Попа, в общем.

16. rednut

rednut Member

Хто? кому? і що? радить, я щось не зрозуміла. Особисто я не знаю за кого голосувати, от і питаю думку у людей, аргументовану, обгрунтовану. От і все.

17. rednut

rednut Member

Як ВАм Яценюк на посаді прем'єра - вже затвердили.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ЗП дали, чекаємо на 20 березня ...

19. avatarwin

у нас були різні мери В.Шпіцер. В .Куйбіда і зараз Садовий. Для того щоб судити хто з них і наскільки добрий чи понаний потібно знати усе минуле і майбутне--перші два міліонери в підпіллі, за наші гроші, теперішній далеко від них не відстав, а п****и то не мішки тягати.

20. IgorLvivM

Вау! Не все так погано!!!:yahoo:

а де твій аватар? :)