Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пздить (пробачте) вона усе, нібито вона лікує застарілу травму спини, покажіть мені хоча когось у кого немає застарілої травми спини? ставлю усю свою не видану зарплатню вона зараз вже до ніякої германії не поїде і ми отримаємо дивовижне зцілення! алілуйя!

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

вона уклала найганебніші контракти для України за усі часи, за це 7 років - мало, приблизно 15 млрд збитків, то за що карати суддів ? ....

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. artobstrel

Юлі - Колю!

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на візок і на колію....

• Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

6. Stashinsky

Stashinsky Active Member

Три тижні і вона буде як огірочок. Вже сьогодні вона непогано виглядала з послами.

• Подобається Подобається x 2
  7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Тимошенко столкнулась с тотальным игнором

http://vesti.ua/strana/39558-oligarhi-uvideli-v-timoshenko-opasnuju-figuru

Хай би таки відновлювала своє здоров"я.
    Вона вже була.

Останнє редагування: 26 лют 2014
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

100 ВІДСОТКІВ. У 2010-му вона була кращою альтернативою проти Януковича. Зараз маємо кращі варіанти. Навіть кілька. От я все думаю: на президента Яроша чи Кличка?

9. artobstrel

Пороша

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Він вже прем'єр. І правильно!

11. artobstrel

посмотрим, ЗП нет, уже неделя прошла ...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юлю вже привітали що не буде балотуватися на президента.

13. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Думаю, Юле нужно ближайшие 5 лет поработать "обычным" депутатом- улучшать жизнь украинцев, принимать законы. Одним словом или опять заслужить доверие или валить на "пасеку".
    Покоробило при ее первом выступлении на майдане- "Я буду гарантом! Я буду гарантом!" Вроде она не про "это", но звучало, будто майдан стоял для того, чтоб ее выпустили из тюрьмы и поставили президентом. Ну только Яценюк-то точно для этого)))

14. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Увы, и еще не будет. В стране - дурдом. Да, я могу написать о папередниках и о том, что страну довели к этой войне они. Надо быстро распродавать ценности из Межигорья и других дач и эти деньги отправить на з/п бюджетникам.

15. artobstrel

мздець ......... а де воно ділося? ну війна - війною, не могла вона бюджет зжерти, вивезти таку купу теж не реально, то де воно ?

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

1. Не работает система казначейств. Платежи приостановлены в октябре. Еще тогда мне сказали что 57тыс. долга вернут не раньше марта. Теперь даже в этом не уверен.
    2. Реально денег нет еще с ноября-декабря. Там специально делались вливания бюджетникам в связи с майданами / антимайданами + силовые структуры.
    Коммерция - на самом деле едва дышит. Бюджет - глухо. Нужен человек, который забудет об революции и правдами - неправдами где-то выбьет хоть минимум денег.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Кстати, с чем и боролись! Чтобы навеки забыть о таком безголовом управлении экономикой! Где главный приоритет - собственная дача, бизнес родственников и т.п.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

1000дол - один беркутовец или ВВшник.
    Автобусы, поезда, бронетехника.
    Толпы титушек.
    Ускоренное обворовывание и вывоз.
    Подкупы, стимуляция и т.д.

Когда во Львов? Расскажу в деталях. За это время ой как с многими пообщался! По обе стороны баррикад.

17. artobstrel

в необозримом будущем ...

18. rednut

rednut Member

Вчора в газеті "Вєсті" прочитала, що Добкін спеціально їздив до Женеви для того, щоб домовиться з протектором Тимошенко. Сенс у чому: Добкін оголошує , що буде балотуватися в президенти. І замість двох опонентів у другому турі виборів Кличко і Тимошенко, буде Добкін - Тимошенко, спочатку більш слабкий Добкін ПРОГРАЄ, і Тимошенко СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ. Що Ви про це думаєте?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)