Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І що означають 150 голосів, якщо для відносної більшості треба 226? Та нехай БЮТ має хоч 225 голосів, але якщо не знайде ще одного, то гріш ціна цим голосам...І це прекрасно розуміли в президентському секретаріаті на чолі з Балогою, а також у Славіка Кириленко;)...

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

А якій організації Ви довіряєте? Профспілкам? Та тьфу на них! Організації захисників природи? Борцям за права осіб нетрадиційної орієнтації?

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

В Англії одною з впливовіших громадських організацій є організація любителів спостерігати за птахами. До 90% всіх жителів Заходу належать до якихось громадських угрупувань.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

можете навести приклади західних олігархів?

4. Spika

Spika Well-Known Member

Это откоментированный мной ваш "майдан" для вас единичные выступления?! о_О

Я человек общественный (в смысле не нелюдимый) и общительный. Так что являюсь членом нескольких общественных организаций. Начиная от спортивных Локомотива с Динамой и заканчивая подводной охотой в борьбе с олигархами.
    Но суть ваших мыслей об участии в общественных организациях правильная. Хорошая мысль.
    Объединяясь в те или иные организации (общественные, политические...) люди становятся управляемыми. В смысле появляется возможность ими управлять. А это уже "кулак".

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я вважаю, що ніц не зробила для її припинення. А цього достатньо, щоб поставити хрест не на бюлетені, а на ній самій.

То мусіло шукати, домовлятися, якщо було бажання РОБИТИ, а не галасувати.
    Не домовилися патрійоти. Крісла виявилися важливішими за справу Майдану.

6. Spika

Spika Well-Known Member

В процитированном вами посте я имел в виду украинских олигархов прозападного (проамериканского, проевропейского...) направления, которыми на майдане заменили олигархов пророссийских (как думали жители майдана, отбирая Криворожсталь у Ахметова с Пинчуком и продавая ее олигарху индускому). Вы спросили о "западных" олигархах. Так вам привести пример каких? Думаю их имена известны вам и без меня. Но если надо....

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У!!! Яка востра дєвушка... Анка-тєрарістка!

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

А це все залежить яка організація приватна чи державна. Державним я не вірю, бо якщо держава створює якусь організацію - то корупція там гарантована. В приватних з тим трошки краще, бо це гроші конкретної особи і він/вона свої гроші на вітер не хоче викидати.

А про профспілки, то я краще промовчу.

Тю! На поновлення здала :haha: Шутю, шутю.

Просто Україна не Ізраїль, подвійне громадянство з США нема. А шкода.

Цікаво, а якщо я при прийнятті Американського громадянства сказала що відмовляюсь від будь-якого іншого, але ж ніц я не писала в укр. консулят. Мона взяти старого пачпорта і йти голосувати, за спасітєля нації. :haha: Он визволителі стройними рядами шагали за спасителя голосувать.

Але воно так класно виходить з тими визволителями. Як треба голосувати за Янека - стройними рядами в укр. консулят. А як треба за кокого мєсного - також стройними рядами. А Україна ж не признає подвійного громадянства.

• Подобається Подобається x 4
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А вона повинна була закрити очі на зловживання "любих друзів" і на змову Рябка з кучмістами?!о_О Вона і так дуже довго не реагувала на рябковські "наїзди"...
    Домовленість була ще до виборів 2004 року і до виборів 2007 року, коли БЮТ рятував рябковську дупу...Але Юда щось не поспішав їх виконувати, а намагався викрутити Юлі руки...Докрутився падлюка.

9. levandivka

ВОНА повинна була хоч щось робити, щоб РОБИТИ. Тоді б отримала реальну підтримку виборця.
    Але крім піару і годування власних апостолів (що викликало вічні конфлікти з інтересами команди любих друзів) не зробила ніц, тільки авантури....
    А стерв не любить ніхто.

• Подобається Подобається x 1
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

Як оцінювати роботу профспілок - то тьху на них.
    А як хтось каже, що в Тимошенко хороша команда, бо там є, зокрема, Волинець, то плюсуємо-плюсуємо-плюсуємо :)
    А якщо серйозно, то профспілка профспілці різниця. Ефективних теж трохи є.
    Наприклад, незалежна медіа-рофспілка трохи наробила шороху посеред власників газет. Правда, з телевізійними холдингами не справляється, та й власних організаційних проблем купа. Але знаю з десяток випадків, коли не вийшло звільнити хороших і добросовісних журналістів, яких у нас і без того дуже небагато.
    Так само непогано зараз освітянські профспілки рухаються. Може, вихлопу менше, ніжд галасу, але вихлоп є. То й же Огура бездипломний у Львові і далі був би начальником управління освіти, якби профспілка не натиснула на "Свободу", і та не змушена була підняти галас.

Щодо екологічних оргіназацій - так, в Харкові не вийшло. Але тут на Львівщині не один випадок, коли хлопці зупинили вирубку заповідного лісу. Просто про ці акції дуже не шуміли, бо зупиняли в зародку, партизанськими акціями, без шуму.

А хтось все чекає, що прийде добрий цар чи цариця...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шановка Маруся-мама.
    Мушу Ваз розчарувати...
    Україна дає право на подвійне громадянство... Правда, про це мало хто знає...
    Така собі юридична колізія...

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ні! Головним чином до ПРОТИВСІХІВ.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Звідки така зневіра? Чесних людей завжди більше.

• Подобається Подобається x 3
  13. levandivka

Але дурні розставлені ТАК вдало, що постійно на них натикаєшся (с)

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме через профспілки люди у США тощо вибороли свох права. І боротьба була кривава. В Україні недарма почали було створювати незалежні профспілки. Та влада своєчасно зіпсувала ту справу.

Отож.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Дійсно. :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  15. levandivka

Жах! А навіщо ТАКу владу обрали, і далі за Юлєчкою впадаєте?

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Біля кожного дзеркала? Я вгадав?

Перефразувати можна більш традиційно: "Невістко, ти все робиш не так! -А як!? - Не знаю, як, але не так!!!".

Які досягненна мала Тимошенко, бачить кожен, хто хоче бачити. Особливо добре це відомо тим, хто не тільки бачить, а ще й пам"ятає, в яких умовах працювала Тимошенко. А "створювали умови" для роботи три "любих друзі": Ющенко+Янукович+пік світової кризи. І це правда. Незважаючи на це, і на щоденні верески про дефолт, все було достатньо нормально, країна жила, галопуючої інфляції не було.

Сьогодні Януковичу не заважає ніхто. "Борець" Ющенко допомагає "мачіть Юльку", світова економіка в непевному стані, але функціонує, а Юлька за гратами.

Тобто - 100% влади в руках Овоча. "Бєрі - нє хачу"!

Але який толк з того, що зараз "робить" Янукович? Він "робить" виключно для себе! Виключно. За час цієї влади вони збільшили свої калитки в кілька разів! І тому попереду - дуже важка зима, в якій звинуватять Тимошенко, а також подальший, просто неймовірний ріст цін. В якому, на цей раз, вже звинуватять іншого винуватця, а саме Юлію Тимошенко.

Тимошенко нічого не віддала Росії, а сьогоднішня влада, аж цілий тиждень задирала кирпу, а потім "враз погодилася" віддати Росії все, що ще залишилося - ГТС, авіа- та космопром тощо...

А попереду - "приватизація" землі, яку тричі перепродадуть. Ось це і буде мета "земельної реформи". Як, власне, і всіх інших "реформ".
    І ціна цього перепродажу обов"язково ляже на ціни продуктів харчування, які вже і так захмарні, і в роздріб перевищують світові. Для того, щоб годувати людей за цінами, вищими від світових, і не допускати конкурентів з ЄС, жодної асоціації з ЄС не буде - просто згадаєте ці слова. Це синьозаді поки-що не зрозуміли, що треба замикати кордони вже тепер, щоб впарювати людям продукцію "вітчизняного виробника" за цінами, втроє-вчетверо вищими світових... Але їм підкажуть.

Але тоді всередині ПР у декого з"явиться бажання купити за кордоном і швидко перепродати тут, бо ж ціни високі... Отже, для таких операцій потрібна буде валюта. Багато валюти. Виникне її дефіцит... І виникне страшне замкнене коло, "чіста" 90-ті роки: гіперінфляція, а з нею бандитизм, "дрібний рекет", вибух злочинності. Власне - все це вже є, і швидко набирає оберти.
    Конфлікт між латифундистами та імпортерами призведе до глибоких "напрягів" всередині ПР. А ці "напряги" вони завжди вирішували лише вибухами і зброєю... Тобто - нічого нового не станеться. Колумбія, Сомалі, Ємен - ось де рівень і кумпанія для України!

Власне, не розумію, КОМУ я тут це пишу? Тому, кому гроші не пахнуть!? Як тим ОМОНцівцям, що власні по команді віддубасити рідну матір?

Останнє редагування: 22 вер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  17. levandivka

Бачимо:
    Екс-бютівець, а тепер регіонал Баляш окупував паркову зону Львова?
    ...
    За словами депутата Львівської міської ради Віри Лясковської, приміщення начебто придбав екс-депутат Львівської міської ради, який у попередній каденції був депутатом від «Батьківщини», а тепер став членом Партії регіонів Роман, Баляш. Нині він повторно оформив всі документи на свою дружину...
    Причини того, що приміщення в Парку культури було викуплене, депутатка пояснює так: «Вони тупо, може й не зовсім тупо, проголосували за це рішення. В комісії було п’ять б`ютівців, які просто змовились між собою. Мого підпису як голови комісії ви не знайдете ніде. Безумовно, це вина міської ради».

Стосовно екс-депутата, екс-бютівця, а тепер регіонала Баляша Лясковська сказала таке: «Ця людина думає, що йому все можна,
    Джерело.

Останнє редагування: 22 вер 2011
  18. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О
    Как и в Сталине!
    Видят... каждый своё.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

И айда ярлыки вешать!:good:

19. Locke

Locke невиправний реаліст

А ви хіба на Місяці живете, не ходите на роботу, по вулицях, по установах що не бачите дійсності? Вулицю неможливо перейти від тої кількості дорогих іномарок, що коштують стільки, що цілого життя мало заробити на неї, а всі кажуть що бідують. Більшість чесні люди кажете? Але в нас поняття чесності спотворене. В нас "чесна" людина при нашій моралі може дозволити собі випити 100 грам і сісти за кермо, платити чи отримувати зарплату в конвертах, старатися не заплатити за проїзд в маршрутці, валяти дурня на роботі аби день до вечора, а то і взагалі нічого не робити, бо нинька сьв"єто. А для них три рази на тиждень релігійне свято: Івана, Семена, і т.д., тобто день кожного cвятого, ім"я якого зустрічається серед родичів, друзів і знайомих. А що небуть "винести" з роботи, запізнитися чи скоріше втекти - це у нас норма, мало не діло честі. Чи може вас ніколи не обважували і не підсовували в магазинах протермінований товар? Чи може ви не стикалися з хамством в маршрутках, чи не давали жодного разу хабара мєнту щоб не платити штраф? Чи їздите автом завжди по правидах і не перевищуєте швидкості? І хто це все робить - та звичайні люди, як ми з вами. Ніхто не каже їм такого робити - ні президент, ні прем"єр.
    Якщо завжди дотримуєтеся всього так як треба і люди навколо вас також - то ви просто святий і живете в казковій країні серед ангелів - тоді мова не про вас. І я зніму перед вами шапку і низький вам уклін. І братиму з вас приклад, бо сам далеко не святий.
    А хто винуватий, що всі хочуть все по закону, а самі думають, що їм трошки можна порушувати і обманювати. Ну зовсім трішечки. І хто в цьому винуватий: Тимошенко, Янукович, Ющенко? Думаю, що ми самі.

• Подобається Подобається x 4
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тиць-пердиць по-руськи здрастє...
    І зараз все достатньо нормально. Країна живе. Дефляція є...

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Ні! Не святий Але більшість з перерахованого регулюється на місці... Якщо я кажу барижниці ціну за товар скоріше порахувавши мозком, аніж вона ра(цвірінь)не це калькулятором, то Біг"ме, їй не бракне розуму не назвати ціну більшу, аніж вона є фактично. І не гребую повернутись через 5-10 хвилин і сказати їй, що вона, рагуліха/уль, "помилилсь" у зважуванні...

Останнє редагування модератором: 22 вер 2011
а де твій аватар? :)