Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Важлива новина, спасибі що повідомили. Замалювали в тон із пам'ятником, чи видно свіжопофарбоване? А взагалі треба подати в суд на Тимошенко, хай відкриють ще одну справу за вандалізм, хуліганство та ксенофобію.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот это у вас патриоты - некуда пробы ставить... В Луганске ни один дебил не догадался написать подобную ахинею на памятнике Тарасу Шевчеко...
    У нас для них - забориздат :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спостерігач від Європарламенту за справою Тимошенко терміново прибув до Києва

Чого вони метушаться?
    Сам Янукович базарить...варовка ж...

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Юля сидить, я Вітя - ні (поки що ;) ), і ось чому:
    "Народный депутат Геннадий Москаль рассказал, что бывший президент Ющенко за деньги отдавал приказы о прекращении уголовных дел против определенных бизнесменов.
    Об этом пишет novanews.com.ua.
    Кроме того Москаль рассказал, почему раньше не посадили тех, кого обвиняли в преступлениях: "Тогда некого было сажать. Донецк был пустой".
    "Зачем это делалось, я понял только в конце. Поэтому и ушел. Знаете, Ющенко по натуре такой человек... Только на людях он говорил, что больше всего он любит Украину. А мне кажется, больше всего он деньги любил. Это я потом понял, что это на олигархов, с целью заставить их дать деньги, была психологическая атака", - заявил нардеп.
    "Когда я открыл фонды "Украина 3000"... простите, те, на кого давали из администрации президента "фас", платили 17 миллионов долларов, 15 миллионов долларов в фонды. И после этого сразу поступала команда: "Этого не трогать ", - сообщил Москаль.
    "Если бы не крысятничество Ющенко и его семьи, и этих всех фондов, которые открыли жена, дочь и т.п., пожалуй, такой ситуации бы не было. То есть это был разводняк, подоить этих людей, запугать", - утверждает нардеп. Также Москаль рассказал, что Ющенко за многими олигархами "высылал самолеты госавиакомпании "Украина", с госслужбой охраны", чтобы те безопасно приехали в Украину."
    http://lenta-ua.net/novosti/politik...stvo-yuschenko-takoy-situacii-by-ne-bylo.html

• Подобається Подобається x 1
  5. sl4m

sl4m Well-Known Member

6. Сподіваюсь, без Тимошенко опозиційний політикум буде вирішувати спільні задачі з урахуванням інтересів народу, а не примх та амбіцій Юлії Володимирівни. Бо все що могла вона вже розвалила. Та як кажуть било би счастьє, да несчастьє помогло. Хай досиджує в лікарні з всіма зручностями.

• Подобається Подобається x 3
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я пам'ятаю, як пiд час виборiв БЮТолюби тут писали, що "УДАР" посипеться у "тушки". Але - як завжди у них - сталося не ТАК, як гадалося. Мої вiтання БЮТолюбам! :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це не кінець, це тільки початок.
    Партія сама по собі безлика, без ідеї - одні заробітчани.

• Подобається Подобається x 2
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Судячі за все, опозиційний політикум без Тимошенко вирішує спільні задачі з урахуванням примх та амбіцій влади.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мені здається, що вже й той опозиційний політикум тупо її здав, і Турчинов, і Сєня ніфіга не хочуть виходу Тимошенко на волю наразі, бо вочевидь плекають надії, що хтось з них стане єдиним кандидатом в президенти і до того часу набере великий кредит довіри та популярності в населення.

Якщо ж раптом виявиться (і вже проявляється), що в них кишка тонка боротися з Яником і бонуси в народу заробляти, то їм швиденько Юля потрібна стане, бо авторитет вищий в неї, ніж у Яценюка і Турчинова разом взятих.

• Подобається Подобається x 5
  11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- То є так. А то все "поділили" між олігархами й думали їх не торкнеться... А бандити бажають забрати все, якщо мають можливість. От і хай сидить, за те що не зробила чого слід, та щоб дурниці не верзла на зразок "любих друзів" та "українського дому", та сніжків.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Луценко, щоби об'єднати лідерів опозиції, пропонує взяти за приклад конклав ;)
    " … Другим своїм завданням я бачу зусилля по висуненню єдиного кандидата від української опозиції на президентських виборах 15-го року. Я думаю, що не помилюся, якщо скажу, що всі розуміють - це єдиний варіант для перемоги над нинішнім режимом. При чому зробити це треба ще цього року. Я буду робити все, щоб так і сталося. При потребі - закрию всіх кандидатів в кімнату, аж поки з неї не піде білий дим і ми не дізнаємося єдиного кандидата, який переможе Януковича…"
    http://www.unn.com.ua/uk/news/12047...v-v-kimnatu-azh-poki-z-neyi-ne-pide-biliy-dim

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Опруч Тягнибока ніхто не переможе. А Юля пусть посидит еще.

14. avatarwin

15. Nerto

Nerto Well-Known Member

Богословська чогось змовкла й не з’являється на людях. В Кузьміна теж пишномовності поменшало. Чого б воно таке? А радісний Янукович ледве не забув ветеранів ВВВ привітати. Нагадаймо про усяк випадок.

• Подобається Подобається x 5
  16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Луценко вийшов.:)

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 2
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не хвилюйтесь, вистачить...

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Так вчора вже було заявлено, що рішення Європейського суду ніхто особливо не буде брати до уваги, а за можливі непорозуміння буде виплачено грошову компенсацію. Матеріали, які розглядались в Європейському суді - це були матеріали ще досудового слідства, а не матеріали рішення суду. Так що їм по цимбалах то рішення Європейського суду.

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Не поки, а взагалі нічого лізти вже в політику. После драки кулаками не машут. Говорить высокопарные слова и в д..пу прицеловывать электорат - не мешки ворочать, а поза словами всё было поделено давно. Нет, Истину не обманиш - каждый пожинает результат своих действий.

а де твій аватар? :)