Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цього не помітили :))) Машина часу і фантазії :crazy:

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ось тут - орiгiнал .
    Англiйську - розумiєте, дотепний ви наш?
    Чи будете продовжувати - затуливши вуха i заплющивши очi верещати - не вiрю! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дешовая москальская подделка... :)))
    Вот если бы на УП было написано, или если бы Йулясказяля...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Совок викликає саме такі рефлекси.
    І втриматись годі.

5. VasMT

Людина якраз тим і відрізняється від свині, що діє не на рефлексах, а на розумі і разумі. Тому і зветься - людина розумна... А харкати - розуму не треба.

6. Romko

А що залишається?
    Це совдепівське багно настільки роз"їло Україну,що в неї вже нема шансів вижити.
    А ненавидіти оте багно - моє право.
    І ненавиджу.

7. VasMT

Ваше право на ненависть ніхто не забирає. А чи має право людина, громадянин, українець, християнин, гадити довкола себе?
    Може я щось пропустив, щось прогавив, щось мої батьки мені не донесли в дитинстві, що мені дика навіть думка, дефекувати довкола себе?

8. Romko

Совки гадять вже одним своїм існуванням.
    І оте смердяче багно - комуністичний послід - то найогидніше сміття на Землі.

9. VasMT

Онопрієнко знищив 52 людини. Ви на якій цифрі спинились?

10. Romko

Що Ви намагаєтесь мені довести?
    Я і так знаю,що ви молитесь на все совєцьке.
    Що тупо повторяєте за Януковичем:Юлька -варовка!
    Що згадка про ОУН-УПА викликає ідіосинкразію.
    Що ерефія - найкраще утворення на планеті.
    Відчувати шалену радість від оцього,але,щоб не втратити лиця, називати то фальшивкою.
    В мене аналогічна відраза до савєцького,савєцької армії,червоних шмат,всіх отих савєцьких празднічків і теде.
    На тому і застановимся.

11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Василю,теперки Ваша черга...А ну-мо скажіть щось про червоне,яко про біле!
    Ну тіпа істину,що в нормальних людей-комуністів кров червоного кольОру,а в нациків-арійців ,чи то в нацюків,вона...бі-і-іла! :dance2:

Останнє редагування: 22 лют 2013
  12. аксакал

Англійську розумію. ;) Також розумію тонкий англійський гумор. :mocking: Якщо датовано 2016 роком - явний фейк :tongue:
    Про що тепер пан буде
    ?

13. Дальневосточник

Дата там сверху указана - в колонке Created (для не понимающих - Созданный,). Вообще - первый раз брошено Викиликсу обвинение в неправдивости - из-за служебных пометок, сделанных гамерикански посольством. Особенно чудесен пассаж о "тонком юморе". Расскажите об этом Бредли Мэннингу - ему за этот "юмор" светит пожизненное.
    Кстати - есть и другие подтверждения -

Останнє редагування: 23 лют 2013
    • Подобається Подобається x 2
  14. аксакал

Ось правильна оцінка ситуації :good:
    "Лидер фракции "Партии зеленых" в Европарламенте Ребекка Хармс подчеркивает, что ни одного европейского политика и государственного деятеля не осудили бы по тем обвинениям, которые были предъявлены экс-премьеру Украины Юлии Тимошенко за подписание газовых контрактов с Российской Федерацией.
    "Она подписала соглашение о поставках газа, то же самое сделал в свое время генеральный канцлер Германии Шредер. Соглашение между немецкими компаниями и "Газпромом" ничем не отличаются от того, которое подписано между Украиной и Россией", - сказала она во вторник в Киеве.
    Р.Хармс считает, что Ю.Тимошенко была осуждена за то, что у нее в свое время была власть и влияние, и она является очень весомой фигурой на политической арене Украины, сообщает Интерфакс-Украина.
    "Я думаю, что эта жестокая непримиримая борьба с Ю.Тимошенко связана с тем, чего ей удалось добиться. Кроме того, власть президента Януковича была бы под угрозой, если бы завтра состоялись бы выборы, и Тимошенко в них участвовала", - отметила она.
    Р.Хармс также отметила, что Ю.Тимошенко и в тюрьме, и в харьковской больнице содержится в нечеловеческих условиях.
    "Даже в больнице мы видим, что у нее отбирают возможность любой частной жизни", - заявила она."
    http://glavnoe.ua/news/n128860

15. VasMT

А крім аксакала і самої Йульки, в Україні ще хтось так вважає? :)))

Результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Згідно з опитуванням, якби вибори Президента України відбувалися наприкінці лютого 2013 року, то участь у них взяли б близько 70% виборців.

Зокрема, В.Януковича підтримали б 25,1% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах), 15,1% – В.Кличка, 13,9% – Ю.Тимошенко, 7,9% – Олега Тягнибока, 7,7% – Петра Симоненка, 7,4% – А.Яценюка. Решту політиків підтримують значно менше: 1,7% – Анатолія Гриценка, 1,5% – Сергія Тігіпка, 1,2% – Петра Порошенка, 1,1% – Наталію Королевську, решту політиків – 4%, не визначилися – 11,1%, «проти всіх» – 2,3%.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Перший тур Янукович би виграв. Другий програв. Радує що Кличко зараз найрейтинговіший опозиційний політик.

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

Тігіпко 1.7, Королевська 1.2, Ющенко 0.9
    Ще б рейтинг Мороза сюди додати, до цієї компанії повій.

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

О, а ще Тягнибок випередив Симоненка. Нацята стають популярнішими чим комунята, це теж радує.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Сумарна сума рейтингів виходить 36.9 в антиукраїнських сил і 49.8 в проукраїських. Напевно рекордна перевага над антиукраїнськими силами за всі часи незалежності.

17. аксакал

-1. А Вам як таке: "Крім ВасМТ і самого Вітьки, чи є на Заході України отаке?" Якщо не подобається, то не хаміть.
    Люди, покажіть плюсами на тому дописі, що не один я згідний з авторкой!

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

А може пора скинути рожеві окуляри? Чесних виборів вже не буде!

18. Дальневосточник

Чего ей удалось добиться? Судя по тому, что выборы она проиграла - народ не оценил ее достижений. Можно сколько угодно писать об "ананасе" или лить грязь на "противсiхiв" - но оценку своим делам ей дал народ Украины - а не г-жа Хармс. Если она ТАКая разумная - где в Европе ее однопартийцы возглавили правительство? Да и Европарламенте представлены они весьма слабо. :)

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Звичайно що не буде, але і це їм теж не допоможе.

20. VasMT

Стрийська громада проти "Юлі".
    Довожу до панства, що нарешті напис "Я ♥ Юлю!" на пам"ятнику Т.Шевченко замалювали. Шкода, що за наш кошт.

а де твій аватар? :)