Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що Ющенку, дружина якого навіть якщо здала свій паспорт, має всю родину в Гамериці, яка спокійно може стігнути всю сімю, нема потреби бавитися у грінкард, крім того маючи хороші стосунки з Білом Клінтоном.

Я думаю, що Москаль забрехався, в черговий раз.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Хто не залишив? Напевно той, хто міг то зробити законодавчо у ВР, тобто тодішню більшість - БЮТ.

• Подобається Подобається x 2
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Розійшлися по своїх справах: продовжувати бухати, шлангувати на роботі, обманювати покупців і партнерів, скривати податки, порушувати правила дорожнього руху, шукати кому би то дати хабаря, щоби замутити якусь справу чи відкупитися від ДАІшника і т.д. Не всі, а більшість.
    Чому так кажу - бо добре пам"ятаю дні Майдану, бо був і в Києві і у Львові. Пам"ятаєте які тоді люди були привітні, як в транспорті уступали місця жінкам і старшим, як підприємці безплатно роздавали людям на майдані їжу і картки поповнення до мобільного, як жертвували гроші і теплі речі. Пам"ятаю, як в ті дні водії ввічливо уступали одне одному дорогу, як пропускали пішоходів, на вулиці не було чути лайки, не було п"яних.Тоді всі були разом, не ділилися на бандьорів, москалів і жидів - тоді були єдиним Народом. А потім розійшлися по домівках і знову взялися за старе.
    Буквально через кілька місяців стало видно політику рябка, але купа засраних (вибачте за слово) "патрійотів" голову би відірвали за горбате слово в сторону рябка. З самого початку було видно, що крім відкриття нових меморіалів, бджолів і історичних питань більше від нього чекати нічого. А коли призначив прем"єром Яника, то взагалі здалося, що світ перевертається догори дригом. Але нічого, на наступних виборах знову багато істерично кричали: "Я буду говосувава за Ющенка. А народ мовчав - чи то від сорому, чи то від байдужості чи то від зневіри і жодним словом, жодним мітингом чи пікетуванням не поставив його на місце. От і маємо те що маємо.
    А Ви кажете - що народ мав робити? Та залишити в собі ті найкращі риси, які мав під час Майдану, та висловити рябку свою думку, поки ще було не пізно. А то ні, зробили з нього божка, як і потім створили собі багіню.

Останнє редагування: 21 вер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, ні Ярема, ні Ома не є моїми опонентами, незважаючи на розбіжності що до БЮТ.

Я їх трохи розумію. Вони живуть у Донецьку і на своїй шкірі пізнають ПР і на свої очі бачуть діла ПР, відповідно у них ціль одна - скинути теперішню владу, а ми тут, на заході, більш вимогливі і більш вибагливі до ідеалів демократії, тому нам тре шось краще, а не просто скинути владу. Думаю, у цьому основна проблема.

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Та яке "голову"? Народ за пару місяців на виборах ВР пішов голосувати за БЮТ, чим забрав у рябка, як ви кажете, 50% влади, через що й почалася криза влади.
    У нас президент без ВР - то як фірман без коней. Згадайте, як Кучма страждав без більшості у ВР.
    Заберіть більшість у ПР у ВР і Янукович буде королівським шутом - не більше.

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

уже було.
    Що ВОНА зробила з можливістю створити потужну більшість..? (про кого гілка, забули?)
    Забули?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте!
    В спонукальному реченні... :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ну та пята колона з Стрия не дає дихати на повні груди...

Юля зробить! Хай но випустять! І Янукович проклине той день!

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Тогда уже быстрее Янукович, сам все за неё сделает.;)

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

:clapping: Браво!!!
    :clapping: Біс-с-с!!!
    :clapping: Тося зробить!!!
    :clapping: Хтось там прийдЕ - поредок наведе!!!
    :clapping: Йульку на волю!!!

9. levandivka

Не жартуйте так.
    Це не її, царське, діло, робити...

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

У Вас в Стрию якась аномалія...Стільки правозахисників не нашкребти і по всій Україні о_О... Може Ви мали на увазі правоохоронців?;)

11. VasMT

Во блін, попав...
    Нехай так... І серед слєдаків, і серед даїшників, і серед податківців, і серед ДСО-шніків, і серед СБУ-ніків... Є навіть два адвоката і одна нотаріус...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона - це Янукович?

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Ця?

13. Yarema

Коли?о_О
    Так це ж інша справа! Тут дійсно можливі ситуації, коли злодії є більш порядними, ніж, так би мовити, правоохоронці.

14. levandivka

Від Майдану до суду.

15. Yarema

А ну-но нагадайте мені, коли БЮТ мала більшість (хоч і відносну) в ВР? о_О

16. levandivka

Які "процеси"? гризня за крісла біля бюджетного корита від самого Майдану. Зради-зради-зради.
    Замість створення і позитивної діяльності у більшості.
    Не входило в плани..?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

БЮТ була найбільшою партією у більшості, ви згідні?

18. Spika

Spika Well-Known Member

Думаю иначе... Общество-то созрело. Оно на акции вышло. И не за деньги, а по совести. И вели себя соответственно... Культурно,как "зрелые" граждане .
    Причина в том, что общество просто обманули. Говорили, что меняют власть и систему, а фактически меняли одних пророссийских олигархов, на других прозападных. Но тоже просто олигархов. А олигархам общество до фени. И команд "становиться лучше и справедливее" обществу как не было, так и нет. А общество ждало именно таких команд и именно таких шагов. И когда общество поняло, что поменяло портянки не на чистые, а просто с правой ноги на левую, то апатировалось к политике и к политикам.

19. Yarema

То Ви вважаєте, що то Юлька почала цю гризню!?о_О

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та нічого воно не дозріло. Поодинокі виступи, та і все. Мало хто об"єднується для захисту своїх інтересів.
    Виступ 20 вересня був вдалим завдяки тому, що чорнобильці та афганці мають свої громадські організації.
    От ви особисто є членом якоїсь громадської організації? Впевнена, що ні.

а де твій аватар? :)