Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Фараон

Фараон Well-Known Member

Не было бы Юлькиных Угод а-ля 2009 года,не было бы и Харьковских Угод!
    Сколь Юля за свое премьерство скоротила потребления газа по стране?

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Ну сконфузился пацан,бывает.Молодой Ышо!
    И сколь денег ежегодно теряет Украина от того конфуза?

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Да, да то все Юлька
    І потнікам підатків дадуть 15%-ий підаток на валюту, бо то все Юлька накровосісіла...
    Але ж дурними людьми є виборці ПР :sad:

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

У Вас лично так много валюты,что Вы беспокоитесь?
    Лично мне пофиг.Есть гривна и ладушки!

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

И она тоже!!
    Ой-ей-ей...смотри-ка какой честный и благородный выискался!!!
    Надо было быть полным идиотом,что бы голосовать за матькивщину!

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

депозитів в валюті в Україні втричі більше чим у гривнях

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Та ні, саме виборці ПР (без тої незначної частки які в долі чи мають конкретну з того користь) це тупе бидло
    Алкаші, наркомани, люди без освіти, селюки, і таке інше
    ось він, електорат ПР
    по ютубу ще можна знайти. А головне - немає ЖОДНОГО відео з адекватним прихильником ПР
    http://www.youtube.com/watch?v=Ld0HKDwye-Y

5. Фараон

Фараон Well-Known Member

А будет еще больше!Народ же не захочет по 15% терять!

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Конечно,конечно!А прихильники матькивщины сплошь интеллигенты!
    Видал я тех матькивщинцев,наглее и быдлее нет даже среди прихильников ВОС!

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Спілкуючися з вами тільки зайвий раз підтверджуються стереотири про виборців з ПР

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Давайте відео
    Я свої висловлювання про те що виборці ПР це бидло і біосміття можу підтвердити документально

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

А зачем постоновочное видео?Идиотов везде хватает и матькивщина не исключение.Взять хотя бы сидельцев у Харьковской больницы.
    И лично общался с представителем матькивщины в районной раде.Сволочь последня,беспринципная.А еще зам.мера.
    Со свободовцами легче договорится,чем с козлами из матькивщины.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Значить доказів немає

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Кончно не маю!Зачем я буду доказывать то чего лично не видел???И не учавствовал!
    Вы лично в тех ютубах принимали участие?Стояли поодаль и смотрели?
    Если уж прихильники ПР,такие -сякие.Какого же хрена они не отобирали фотокамеры у снимавших их?Вот и получается,что огромное количество постановочных сюжетов!

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко засуджена не за політичні переконання або погляди, а за порушення закону, які призвели до тяжких наслідків, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.
    Про це він сказав на спільній з прем'єр-міністром Норвегії Йеном Столтенбергом прес-конференції в Осло.

"Ми готові представити всі необхідні матеріали, з яких цілком очевидно випливає, що Тимошенко засуджена українським судом не за політичні переконання і погляди, а за цілком конкретні порушення закону, що призвели до дуже тяжких наслідків для країни і українського народу. Суми збитку колосальні", - наголосив Азаров.

У свою чергу, Столтенберг заявив, що Норвегія стурбована ситуацією з Тимошенко.

"Я висловив стурбованість щодо порушення справ стосовно пані Тимошенко та інших осіб, а також щодо проведення парламентських виборів в цьому році і щодо прав гомосексуалістів, щоб їх права не обмежувалися", - сказав він.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ----------

Благодарю Вас за Ваши посты!
    Я голосовал за БЮТ. Иногда меня посещали сомнения, не стоило ли проголосовать за "Свободу"? Но когда я вижу, что Юля вызывает тупую ярость у недоразвитой публики, которую даже Янукович назвал дебилами, я убеждаюсь в правоте своего выбора!:yahoo:

13. olegp

olegp миється в бані

14. Blaberus

Дебилами он назвал своих избирателей. Дурак, конечно, но зато какой справедливый!
    http://www.youtube.com/watch?v=VnuCg71FgHo

15. olegp

olegp миється в бані

дипа, голос то не его, наревное,монтажника, а вот то, что укрооранжевый электорат он назвал козлами, голос уж точно Янука

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Американський суд став на сторону Тимошенко проти Генпрокуратури

Як можна?!!!!
    Вона ж варовка!!!!
    Сам Ющенко то казав!!!
    І його пахан Янукович!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  17. Фараон

Фараон Well-Known Member

Хм....

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ото ж кажу

І навіть сам Пшонка то казав....:dntknw:

19. Blaberus

Надо быть дебилом чтобы голосовать за регианалов!

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Что, за дебилов обидно?;)

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Откуда такое раболепие перед загнивающей Америкой?
    Напишите лучше, что это за контора Universal Trading and Investment Company? Это частная лавочка, финансируемая голубым быдлом, или ее мнение отражает мнение Конгресса США?

• Подобається Подобається x 1
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Гм...В решении суда написано об отклонении иска в связи с тем, что гражданка Тимощенко не подсудна в данной юрисдикции, а совсем не потому, что она "права", а иск "не правильный"

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)