Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це порівняно з Йулькою? Так, нізащо. А порівняно із чесними людьми, то малувато йому дали. Не встигне рукавиць на все КОДло нашити...

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю, будь-якого його папєрєдніка візьми і вже є за шо садити, але чось сів саме Юрко, певно сів тому шо в свій час тре було більше робити, ніж говорити

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Вор-р-р должен сидеть в тюрьме. (с)
    І мені пофігу чи посадили папєрєдніков, чи наслєдніков. Бо поки гвавтували "бандитам тюрми", лохи велися за оранджоїдами. А коли почали їх судити, то лохи тут жеж наділи їм вінець мучеників. Най сидить. Ще років зо сім накинути йому, буде самий раз. Щоби інші боялись.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так часи мінєютсі, хтось з ваших ідолків так само може загриміти на нари, тоді шо скажете? хоча я вже здогадуюсь...........:)

5. VasMT

Тільки одне: - Украл, выпил - в тюрьму!

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

але ж то не про ваших божків
    не щиро, Василю, не щиро :)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, так скорше президентом стане.

8. VasMT

В мене немає божків. Я ж не з білого блатства... Це виключно риса "щирих"...

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Дальневосточник,

12. Дальневосточник

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Можно только представить какая жжжааабббааа давит Йулю, имея столько бабла сидеть в тюряге и жить так скромно.... Всё украинское ворьё так бы заставить жить, как эта воровка! :mocking:

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

17. Дальневосточник

"Больная спина" + специальные ходунки - и на огромных каблуках?

http://www.youtube.com/watch?v=uB-LPMzPWT0

Брехнею світ пройдеш, та назад не вернешся.
    (Українське прислів'я)

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кайф ловите? Приємно бачити вродливу жінку за гратами? Пам"ятайте, що "ваші" у будь-який момент можуть відібрати Ваш бізнес, а Вашу дружину кинути за грати будь за що.
    Влітку зустрів порядного мена (маленький держслужбовець, Дніпропетровщина), який був змушений перейти з "Батьківщини" до "ригів". Чому? Тому що на бізнес його дружини "ригі" наїхали.
    Думайте, перш ніж злорадіти, Дальневосточнику. Дуже Ви мені нагадуєте заслуженого афганця Калашникова, який влаштував безлюдний шабаш під фонограми на Хрещатику.

Я знаю причину Вашої злоби: справа лише в тому, чи буде літера "Ь" на книжці "Буквар" Ваших онуків, нє?
    І не втирайте нам, що Ви - бітломан. Ви типовий комсюк 70-х, який на зборах вигукував "Свободу Анжелі Девіс! Свободу Марті Угарте!" І душа переповнювалася світлими почуттями від "причетності", нє?

• Подобається Подобається x 3
  20. Дальневосточник

Вам нравиться шелестеть лапшой на ушах, которую вам вешает "бахиня"? Продолжайте ловить кайф - но не втягивайте в это людей трезвомыслящих. Если бы у меня не было друга - реально иеющего большие проблемы со спиной - я бы прошел мимо этого видео - не цепляет оно. Но вот вид огромных каблуков все поставил на место - вся эта, с позволения сказать, клоунада с больной спиной - оказалась постановкой для верных лапшеносцев. :)

а де твій аватар? :)