Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

То не РФ, а Пшонка. Отримав команду "фас". Нехай ще перевірять, чи не писяв мимо хтось з її групи у дітсадку.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Необходимо , чтом мадама тимошонка просто покопалассь в своих (и в педро лазаренко) оффшорных счетах, - проблема будет решена.

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

це комплексна проблема нашої влади загалом

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вы о чём говорите?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

про комплексну проблему української влади, а ви про шо?

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

По подробнее, а то я что-то не понимаю.
    Проблема решена - "вона" - сидит.
    Правда наворованных денег не отдала.
    А вот это - проблема.

Останнє редагування: 13 вер 2012
    • Подобається Подобається x 3
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вона то сидить, але нудно їй там без компанії........

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А кого необходимо посадить в женскую колонию, чтоб ей не было скучно?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

практично весь український політикум, ПР так взгалі всім складом

12. Spika

Spika Well-Known Member

За что? Тоже за ЕЭСУ?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко, який раніше заявив про причетність екс-прем'єра Юлії Тимошенко до вбивства народного депутата Євгена Щербаня у 1996 році, готовий надати докази - аудіозаписи - Генеральній прокуратурі України.
    "У кабінеті Леоніда Кучми велися розмови про це вбивство. Екс-президент розмовляв і з генеральним прокурором України Михайлом Потебеньком, і Миколою Обіходом. Вони говорили про те, що замовник вбивства Євгена Щербаня Павло Лазаренко. Один з мотивів - отримання контролю над Донецьким регіоном. Організатором виступає Євген Кушнір, а оплату за виконання проводять радник і партнер Лазаренка з бізнесу Петро Кириченко і Юлія Тимошенко. На записах є навіть те, як екс-прем'єр з чоловіком створювали офшорні структури, відмивали через них гроші та ухилялися від сплати податків. Я готовий передати їх до Генпрокуратури, якщо попросять", - сказав Мельниченко в інтерв'ю виданню Известия в Украине зі США.

Відповідаючи на запитання про те, чому він вирішив оприлюднити цю інформацію саме зараз, Мельниченко зазначив: "Плівки, які доводять причетність Тимошенко до вбивства Щербаня, я б оприлюднив раніше. Але мене заарештували. Через деякий час мені все ж вдалося здійснити задумане".

Він також відкидає політичне підґрунтя в своїй заяві: "Я не політик і не хочу в це вплутуватися".

"Своїми діями я намагаюся пролити світло на події тих років. У мене є аудіозаписи. Генпрокуратура повинна розслідувати всі епізоди, які прямо або побічно доводять провину тієї чи іншої людини, незважаючи на прізвища ... Все, чого я хочу, щоб моїм записам дали юридичну оцінку", - наголосив екс-майор.

Як повідомлялося, 14 вересня Мельниченко провів у США брифінг, а потім у мережі Facebook повідомив, що в записаних ним розмовах замовником вбивства Щербаня називається Лазаренко, а оплату за вбивство здійснили Кириченко і Тимошенко.

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Це не просто, а дуже просто. Хто тепер володіє колишньою власністю Щербаня - той і замовив.
    П.С. А щодо Мельниченко - фабрика з-під-диванних плівок працює за замовленнями.

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Дійсно: спочатку була війна спецслужб, тепер просто бізнес.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Натякаєте, що Юлія Володимировна працює на Кремль? ;)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не виключаю і такий варіант

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щастя, що хоч картавого заставили нарешті порацювати на Україну... :)))

"Мій чоловік два роки пробуде за ґратами. Хоч як цинічно це звучить, говорити йому заборонили, висловлюватися йому заборонили, висловлювати свою політичну думку йому заборонили, телефонні розмови обривають, не дають говорити. Йому залишилося одне: поставили три швейні машинки - ший рукавиці", - заявила Ірина Луценко.
    Стахановець :)))

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кого дійсно шкода так то Юрка, хоч поліцай з нього нікудишній, але посадили ні за шо

а де твій аватар? :)