Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки Путин?

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. Полковник

Полковник миється в бані

Запеваем разом:
    "Йой, лышенько,
    Знов москали нас гнобять.
    Та мы таки чемни,
    Та мы таки честни,
    А знов москали нас гнобять."

• Подобається Подобається x 4
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

1. Пригадайте витівки Ющенка у грудні.
    2. Пригадайте ще великий "успіх" Шапкокрада у Харкові: якого облизня він спіймав, продавши Севастополь аж до 2042 р.
    І присоромтеся.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это никак не оправдываетт Йулю.
    Вор должен сидеть в тюрьме. (с) Глеб Жеглов

• Подобається Подобається x 3
  6. kym

kym Well-Known Member

І хто б з цим сперечався.... Цікаво нинішній кабмін сяде в повному складі чи будуть виключення...

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А є за що? Підкажть парочку епізодів... Про "розпродаж України" теперішньою владою Ви вже заплили, тепер давайте про злочинність...

• Подобається Подобається x 2
  9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо суддею будете Ви, то напевно сяде...

Кум знайдет....

• Подобається Подобається x 3
  10. kym

kym Well-Known Member

Ви що тут всіх за придурків тримаєте і будете дальше про покращення розповідати.... вам потрібні факти дерибану України... почитайте аналіз витрат на Евро 2012 -з 23 міліардів надрукованих нацбанком паперових гривень половину вкрадено переведено у тверду валюту і вивезено з України - це не розпродаж україни... я вам вже говорив ваш примітивізм не має меж... навіть останній бомж уже це розуміє а до вас ніяк не доходить.... ну нема на то ради... голосуйте дальше за бандитів... колись вам ваші нашадки "дякую" скажуть за те що ви дозволили їх пограбувати.

11. VasMT

З превеликою цікавістю почитаю. Дайте його мені, той аналіз. Але не за останній рік, а від оранжопої влади починаючи.
    Головне, щоби Вам не сказали, а я якось перетерплю...
    Аби тільки не нацики. Слава Богу, народ порозумнішав і дав смачного копняка всьому тому пАмаранчово-косатому кодлу...

12. kym

kym Well-Known Member

Навіть як я дам вам його ви читати не будете...ви читаєте тільки те що ПР пише. Так що не купите на пусту роботу ні мене ні інших думаючих людей. Головне довести іншим про нікчемність вашої аргументації в користь ПР... що успішно і робиться. І скільки б ви не кивали в сторону старої влади всім давно зрозуміло що це обвідний маневр... за все відповідає діяча влада, навіть за гріхи старої.... бо тоді якого чорта вона брала владу.

13. VasMT

Я читаю все, що стосується питання, яке мене цікавить.
    Ще ніразу Ви, крім голих слів та гучних заяв, не те що не спростували мої слова, Ви і свої-то доказати не можете...
    А отут я згоден. Відповідає, і долає той бардак, що залишили за собою "революціонери"-заколотники. І Бог дасть виправить ті схиблення та збочення, які розрослися на поживному грунті оранжьової та білокосатої брехні.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Любые, до сих пор, ветви власти ведут себя как сучья.:pardon:

15. kym

kym Well-Known Member

Добре долає.... так що покращення уже сьогодні.... Але..... за минулої влади бензин був 8 грн за теперішньої 10грн.- подолали.... за минулої влади тона зеліза була 4 тим грн за теперішньої 8 тис - подолали.... за минулої влади газ був 225дол... за теперішньої 400 дол... подолали... минула влада набрала 16 млрд дол кредитів ... теперішня уже 30 млрд - подолали.
    А тепер докажіть мені що 10 грн за літру бензину краще як 8грн.... бо за словами теперішньої влади - краще.

16. VasMT

Вам нагадати за якої влади бензин коштував 3 копійки, хліб 1 кг 16 коп, а газ взагалі нічого не коштував, бо ніхто не пам"ятає його ціни, настільки вона була мізерна...
    Тепер спробуйте доказати, що та влада гірша за пАмаранчову... :)))
    Буде аналіз розкрадання на Євро-12, чи як завжди?

17. kym

kym Well-Known Member

Ви не мені доказуйте і нагадуйте я і так знаю чого варта кожна влада... ви читачам форуму докажіть що теперішня краща ніж попередня.... а відправляти до часів Чінгіз-хана чи в льдовиковий період - це окозамилювання - коли кажуть брехати, а брехня на верх вилізає

18. iso

iso Well-Known Member

Не відповідає, а виправляє. А тоді вже "тіпа" відповідає і за свої, і за невиправлені попередні :)

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК есть с кого пример брать - вон пан Яценюк будучи кандидатом в президенты говорил -

Газовий контракт, підписаний НАК „Нафтогаз України“ за директивою прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, веде країну до банкрутства, — заявив Яценюк в інтерв’ю газеті «Аргументы и факты» 23 липня 2009 року. — Це злочин, і винні в ньому мають бути покарані.
    Того ж таки 2009 року третім законопроектом згаданого нами антикорупційного пакета кандидата в президенти Яценюка (крім законопроектів про створення НАК і новий механізм декларування доходів) став проект закону №5494 від 28.12.2009 р. про внесення змін до Кримінального кодексу України. Запропоновані Яценюком зміни прямо стосувалися посилення відповідальності за посадові злочини, вчинені вищими посадовими особами, вповноваженими на виконання функцій держави та органів місцевого самоврядування.
    У семи випадках (зміни до статей 191, 209, 255, 257,364, 368, 375) проектом пропонується запровадити санкції, які передбачають покарання у вигляді довічного позбавлення волі».

Как говорится - голосуем за предводителя оппозиции - и он посадит Йулю пожизненно! Слово мужчины - кремень! :)

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ню-ню, справжній винуватець - то Ющенко, що зірвав підпис контракту по 250 дол. у грудні 2008, чим дуже озлів Путіна. От обох Віть і посадять, може до однієї камери ;)

а де твій аватар? :)