Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Краще в суботу... :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їй в суботу неможна.

• Подобається Подобається x 4
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 5
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ви вважаєте, я зобов'язаний ставити позначку про моє ставлення біля кожного посту? Ось подивиться на цій гілці сьогодні. Ось таке моє ставлення щодо тацюристів на кістках.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Нашим українським Кошонам - прочитайте статтю повністю!
    "І знову повертаюся до безпрецедентної аналогії між середньовічною Францією та сьогоднішньою Україною. І справа навіть не в тому, що Україна відстала від сьогоднішньої Франції на шість століть. У сьогоднішній Україні кращі люди не згоряють на вогнищах. Інквізиція в нас мімікрувала, нібито цивілізувалася, але ні правди, ні справедливості так і немає. Суд не за правом-справедливістю, а так, як «треба». Не господар сьогодні середній українець на своїй землі, хоч і немає нібито явної окупації. Копирсаються у смітниках вчорашні вчителі та лікарі. Викинуті на соціальні задвірки, як непотріб, ветерани-афганці та ліквідатори-чорнобильці. Зубожіють від голоду та холоду селяни – годувальники країни – на своїх-чужих паях колишнього колгоспного, а зараз – незрозуміло чийого найкращого в світі чорнозему.
    Це ознаки біди всього Українського народу, і як ту біду перемогти-розвіяти, ніхто не знає. А хто знає – той не може. А хто може – той не хоче. Його і так все влаштовує. Звичайно, це вже окрема тема…
    Але поки інтелігенція в цьому не розбереться і не донесе своє рішення до людей – всі роздуми так і
    залишаться роздумами."
    http://maidan.org.ua/2012/04/zhanna-dark-dyskont-rozdumy-uperedzhenoho-hlyadacha/

5. VasMT

:))) А я то думаю...:facepalm:
    Тепер я знаю, що коли певні біологічні форми плюють на бруківку чи асфальт, то це виключно від ставлення до цього дорожнього покриття, а не від вродженого рогулізму...:)))
    І Богу дякувати...

Останнє редагування: 1 тра 2012
    • Подобається Подобається x 2
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Ця влада скоро зникне, як туман, який оповив очі тих людей, які проголосували за двічі судимого рецидивіста Януковича"
    "Тупості і дурості може протидіяти фізична сила, а не голодування і страждання жінки у в’язниці"
    http://www.newsmarket.com.ua/2012/0...zaklikav-svoyu-druzhinu-bilshe-ne-goloduvati/

7. VasMT

А тотальній, суцільній, огортаючій брехні оранжоїдальних блювотовців зможе протистояти тільки мозок. Здоровий, функціонуючий, аналітичний... :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=E9qI32nyYkA&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 3
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Это туфта , гораздо показательней ваша реакция на мой вопрос

• Подобається Подобається x 1
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Интересно, а почему в статье "Лідер опозиции" с большой буквы, а "лідер Держави" с маленькой?:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Ндааа, пока что янык ведет 2-1.
    Но, еще не вечер.

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Смішно. З Тимошенко така ж Жанна д’Арк, як з Кірєєва Кошон.:pardon:

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Он будет вечно все спихивать на понедельник (тяжелый день), а это уже вечно юлькина отмазка.
    Так что придется ему другой день выдать.

12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Если за ней убийств доказанных не числится. То можно и отпустить. Но обязательно изъять собственность на ней и родственниках сверх полутора миллионов долларов, происхождение которой не может доказать. Ну и взять слово ( цена её слову, конечно, понятна ) что не будет впредь предпринимать усилий направленных на развал Украины. На полтора лимона можно и бизнес завести да и вообще...

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Думаю, что после выборов так и будет.
    Хотя... :scratch_one-s_head:"пацан" тоже в бутылку полез уже на всю катушку и не хочет от туда вылазить.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

і вам плюсують саме громадяни РФ
    що как бы намекает
    до речі глузуюче викривлення власних назв це ознака ментально убогої людини
    таке полюбляють робити на проросійських українофобських ресурсах
    що теж как бы намекает

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

А как бы... вы на что намекаете?

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

:pardon::pardon:
    Что тут еще можно добавить?

16. kitana

kitana Banned

Натякаєте на єврейське походження Тимошенко?

Це з розряду "бойових снарядів" ВО "Свобода", їх стиль. Свободівці в своїй передвиборчій кампанії весь час кричали "Яценюк жид", "Тимошенко жидівка".

Список тих, хто плюсував за цей пост, заставляє задуматись над їх справжнім лицем...
    Тельняшку на собі рвуть проти націоналізму, а самі плюсують за такі пости. Тьфу.

17. VasMT

Мене завжди лякали люди без почуття гумору...

18. kitana

kitana Banned

А мене завжди лякали люди без почуття міри...

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

20. kitana

kitana Banned

А за "офтопи" доплачують? :)

а де твій аватар? :)