Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Просто пригадав одного форумлянина та його вічне "мне ее задница нравится больше", про дупу однієї зечки :)))

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

Колебатся вмести с генеральной линией партии - удел ограниченых и несвободных людей.
    Я же человек свободный...

• Подобається Подобається x 4
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Звідки така впевненість? Жеглов Справжній сискарь - знає.

Такі да. І навряч чи це потішить вітькафанів. (Вам можна так регулярно, а мені - хоча б разочок.)

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Повний абзац. Янукович запиратимется на ніч на три замки.

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ома, ой, як би мені хотілося, шоби Україна зараз була справді не така, як до 2004 року, невже досі не видно?
    Але маємо те, що маємо: в 2004-му, як би там не було, але Україна дружньо й настирливо, через Майдан, але не допустила злочинців
    до влади. Ющенко ж, своєю п'ятирічною політикою, повністю паралізував ту, хай не ідеальну (з точки зору наявності громадянського суспільства) єдність у людей, яка привела до Майдану. І що ми маємо зараз з тим безпредєлом теперішньої влади, яку тихим сапом під носом у 46 мільонів привів на Банкову цей хоружівський паскудник? Де ті, з Майдану, у яких Ющенко забрав віру в найелементарнішу справедливість? Хто їх баче,-одізвіться:haha:
    Ходорковському треба було не тіко свої мільярди клєпать, а ще й вчитися самой суті громадянського суспільства прямо в самій Москві у справжнього професора,-Ігора Євгеновича Кокарєва,(http://nfst.mccinet.ru/rezume/kokarev.doc) у якого донецький гірничий інженер і починаючий громадський профі - Мікі, семінарив, ще в 1997-98 р.р.

А який ворог і конкурент, насправді, російський олігархат "господарю нашого керманича" скоро узнаємо. Для початку,- тільки учора Азаров заявив, що по газу з Росією буть нові домовленості, але обов'язково з урахуванням нових обопільних компромісів!!!!!! Вам это, дєвушка, нічьо не нагадує? Може тепер здадуть усю трубу, а може нову "Кємпську волость???"
    І не будьте, прошу, так наївні. У росіян попереду усіх олігархів тіко політика. І, якщо олігарх там не прасує шнурки політику, то йде тіко на каторгу. Наші, до речі, "політики", акі масковські абізяни теж намагаються шос з каторгою для ЮВТ намурцювати, але в зв'язку з тим, шо вони цуцики в політиці (в порівнянні з росіянами), та ще й не мають собі сибірського газу та нафти, то Захід їм самим скоріш шось вставить таке, від чого не одні ручки зімліють:haha:

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І задушить його в своїх палких обіймах;)...
    А вона - луганська...Хрон редьки не солодший:)...
    Починаємо обирати по пиці: чим тупіша, тим кращий президент...Так , пане Василю?;)
    Зате зберіг полум'яне серце більшовика;)...

8. VasMT

Ще один монтажнік чєловєчєскіх душ знайшовся... Один мою душу вимірює своїми брудними лапами, друга мозок, третій серце...
    :))) Почніть із себе.
    Мені принаймі стидитись нема чого...

• Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мозок зберіг! Бо не БЮТівець.
    То юлефани за серцем ганяються. А голова - не основне у них. Тільки для коси.

10. Yarema

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

11. VasMT

Чи не Ви лістовкі клеїли?
    Анекдот в тему:
    Во время войны вызывают Абрама в райком и говорят:
    — Вся страна борется с фашистами, а ты дома штаны протираешь.
    Абрам оправдывается:
    — Так я близорукий, больной, стрелять–взрывать не умею…
    — Вот тебе задание, с которым ты справишься. Бери пачки листовок, топай в тыл врага и распространяй.
    Через три дня Абрам возвращается, ставит на стол чемодан рейхсмарок и говорит:
    — Ну и товагчик ви мне подсунули.
    :)))

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

13. VasMT

Ну а я за шо?
    Хто втюхав Україні залежалий Таміфлю? :)))

14. Yarema

Той, хто керував закупівлею...Здається міністром охорони здоров'я був ставленик Рябка. Нє?;) Щось не чув, щоб проти нього розпочали кримінальну справу...

15. Spika

Spika Well-Known Member

А ее прямая родственная связь с правительством Москвы Киев не интересует? :) Или ей можно?

Как говорят американцы - "если ты такой умный, то где ж твои деньги?" Применяя американскую логику к вашей, если президент все таки он а не вы, а он при этом еще и "просто тупой", то где ж тогда ваши "деньги" (политические достижения)? :))

Вряд ли он "просто тупой". Чтоб растолкать там, наверху, всех локтями нужна и сноровка, и сила, и разум. Они беспринципные талантливые жулики. И НЕ ГЛУПЫЕ.
    "Недооценивая противника заранее обрекаешь борьбу на поражение".

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Дуже потішило, що Василь зі Стрия заплюсував за оцю фразу про Януковича :)))

17. VasMT

В мене є один знайомий, катала, карточний шулєр, талановитий. Я би краще мав справу із ним, аніж із деякими правозахисниками... ;)

18. Bambook

І що ви цим зауваженням довели?
    Не бачу в цьому нічого позитивного.
    А взагалі, мене дивують зауваги на кшталт:
    Ну він же пробився і став президентом, значить, він вумний, а ви не стали - значить, ви тупі.
    Це БРЕХНЯ.
    Хто з пари Махатма Ганді і Раджив Ганді був розумніший? Хто з них - видатна людина?
    А хто був премєр-міністром?
    А Гаутама Будда, по вашому, народився вумним, але потім вирішив стати тупим?
    А Дджордж Буш, виходить, аж вісім років був найрозумнішою людиною в США?
    Нафіга взагалі вбивати дискусію такими сміховинними аргументами?

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дискусію? В цій темі? о_О

20. Bambook

Як на мене, саме останнім часом тут почали нормальні аргументовані дописи зявлятися.
    Упереджене ставлення до предмету обговорення не має автоматично викликати упередження до учасників обговорення і їхніх думок ;)

а де твій аватар? :)