Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

От і маємо, що маємо :sad: :sad: :sad:
    А було би варто. Нагадаю мультик про кролика, що його спіймав був вовк: "Тільки не кидай мене у терновий кущ" ;)

До речі - про Вовка:
    "Сегодня судья Юрия Луценко сам предстанет перед судом
    Сегодня, 1 марта, Верховный Суд Украины рассмотрит дело в отношении судьи Сергея Вовка. Об этом идет речь на сайте Верховного Суда Украины.
    Дело касается событий, которые развивались еще в 2009 году, когда прокуратура Киева возбудила против Вовка уголовное дело за вынесение заведомо неправосудных решений по гражданским делам."
    http://www.bagnet.org/news/politics/176181

2. ORoss

ORoss Well-Known Member

Вже навіть не знаю, що пану повісти!? Проклинаю себе за нездатність надіти пояс шахіда ...Я в Тернополі буду тільки на Паску. Але для підкацапників в мене часу немає....Вся їх креативна яловість в поєднанні з іншими вродженими вадами (як от тупість) проглядається навіть на цьому форумі...

Жодних незручностей в особистому житті від противсіхів. Боже боронь!
    Просто типовий персонаж по озвученню бажаних норм поведінки всіх "маленьких українців" у світі вимог та потреб сильних та багатих українців(Читай жидів та кацапів)!!!
    Одурманений псевдопідтримкою домінантних типажів аля продажний ющенко.Людей, чий час вже сплив. Людина,що не може вловити різниці між Ю. та Я. Що ще додати?Одним словом - Виборець Сєні кроліка...

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Еще раз - спасибо. Мне эти рассуждения о противсіхах живо напоминают слова комсомольского секретаря факультета. когда меня после 2-го курса "прорабатывали" за длинные волосы - "своим внешним видом ты объективно льешь воду на мельницу империалистам, старающимся дезориентировать молодежь ,отвратить их от строительства коммунизма!". Комса - жива. Никуда не делась - а перебежала в БЮТ - и оттуда "продолжает дело это"... :)

А норма поведения "великих украиїнців" - голосование за Юлю? о_О

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Виборець - не марсианин, а зеркало общества и его настроений.
    И нефиг на зеркало... (С)

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Заметьте - со всех сторон...

• Подобається Подобається x 4
  5. ORoss

ORoss Well-Known Member

Їй-Богу, не знаю. Це питання швидше потрібно адресувати адвокатам останніх. Як от добродій ......мовний.
    .
    Позитив мегахамства данєцкіх в політрепресіях бачу наступний:- Повернення малого та середнього бізнесу до політики. Грамотних , ділових ,впевнених та рискованих людей, що вже давно відійшли від сеї кухні. Бо варіантів збереження своєї отриманої власності з кожним днем все менше. Держава Уркаїна живе на позиках, мізернішех та мізернішех з кожним місяцем... Апетити урків ростуть з кожним днем.
    Йуля казни не поповнила, ділитись з обраними не захотіла...Коса найшла на яйця....Облом кацапоголових явний....
    А молоді кацапські отприски чим харчуватись повинні????
    Пожевемо побачимо...

Ага,ага....Дядьку Равине! а скажіть-но, будь-те такі ласкаві, щось про злочинний контракт краще...
    Чи переведомо мову на ....як от ,наприклад: якби Юля була президентом - то всі тумани знають, що все було б так самісенько. Тільки на зоні валявся б Йанек. А відвідати сего добродія на нарах рвалися б усі правителі...цеї самої країни...як її ...???
    А мо" ви підкажете, якої самої... може Ісраелю? Бо щось не чути голосів останніх на підтримку своєї "однокровниці"?
    Тільки львівські погроми спати не дають, нє? А так все тиша й благодать.....!?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А кажуть піст, піст... :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

На городе бузина, а в Киеве дядька (С)

• Подобається Подобається x 5
  8. ORoss

ORoss Well-Known Member

Чому "бузина" з малої буквиці?
    сего разу пан перепрацювався за клавою...перепочиньте...але трішки...поки українці дрімають....

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ні, не цю злостиву поробку. Навіть порядні урки казали "лежачого не бити". А це відморозки наморозили.

13. серега-очкарик

Если обидел,извините,остальное в ПП ответил

14. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Думаю, что если бы в 90-х когда Юлю повязали с поличным в аэропорту г.Запорожье с контрабандой её бы посадили (что сделали бы со всеми простыми гражданами) если бы тогда был закон один для всех, то и небыло бы премьера Юли....
    и всёже фильмы документальные про Юлю считаю стоит поглядеть!

Останнє редагування модератором: 14 бер 2012
  15. morze

morze Well-Known Member

Обдурила москалів і за це сидить?

16. серега-очкарик

:haha::haha::haha: Афтар , пеши исчо !

• Подобається Подобається x 1
  17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Их самых...
    Но, кроме этого, она и других людей обокрала и обидела.

Граждан УКРАИНЫ.

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

то вже дайте список тих "граждан" поіменно :)
    Почнемо з Фірташ, Ющенко... далі?

19. morze

morze Well-Known Member

Луцеко, Тимошенко, ...ко, ...чук, ...сенко, ...ов, ов, ваня, іштман,..сайдо,
    Тягнибок!

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Думаю, что полный спмисок самых обворованных есть у гражданина Панамы пэдро лазаренко, ну а к нему прилагается всё население Украины.

а де твій аватар? :)