Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

То Полковнік помітив перший! :) Око-алмаз що тут сказати!

• Подобається Подобається x 1
  2. kagan

kagan Well-Known Member

Це нормальна позиція у демократичному суспільстві. Якщо мене не влаштовує жоден з кандидатів, я голосую проти. Для цього і існує право голосу, для висловлювання своїх думок і позицій.

3. -Erebus-

Добре, а у першому турі виборів кого пан підтримав?

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Обидва твердження пасують одне до одного! Бо КОЖНИЙ, в кого мізки не пропиті, мав розуміти, що противсіх=шапкокрадолюб.

• Подобається Подобається x 3
  5. Mokasin

Mokasin Member

Юлі показали наочно, як треба було чинити з "бандитами", коли вона була при владі. Тепер їм її до влади допускати ніяк не можна. Сидітиме довго, мабуть...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Снова напомню антіпротисвіхам -
    И сколько не закрвывайте глаза, не затыкайте уши и не кричите - "не верю, не верю!" - а вор должен сидеть в тюрьме. Где и находится.

• Подобається Подобається x 4
  7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А как Вы думаете, ЗАЧЕМ г-н турчинов провёл ТАМ некоторое время на посту руководителя?

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

И, дай ей БОГ здоровья, находиться там как можно дольше.

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Мужик, как-то однозначно хотелось...

Останнє редагування: 26 лют 2012
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Знову нагадую, що Юля була тоді по суті завхозом, усі верховні повноваження і, головне, силові були у президента Ющенка, яким тіньово вертіли, як хотіли, ахмєтово-януковичі. Все, що могла Тимошенко, так тільки відгавкуватися на той потік ющенківського бруду, хоча, безумовно, при бажанні вона могла зробити більше від того "відгавкування" і у всякому випадку не "прати білизну" пасічнику.

---------- Додано в 07:38 ---------- Попередній допис був написаний в 07:31 ----------

Всё "если бы, да кабы"... Ваши рафинированные уголовники при власти, один к одному, как в колоде, а вы, , исходя только из паталогической ненависти к Украине высасываете здесь из вашего же г...а свой очередной парашный "компромат"...

• Подобається Подобається x 2
  9. iso

iso Well-Known Member

А решта як?

10. -Erebus-

Решта чекають на свій час... :)

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось і рагуль визирнув з-під напрасованої свитки...
    Те, куди Ви і що всовуєте, цікавить тільки Вашу дружину і сексопатолога. Якщо є бажання, велкам... Я давно донецького рагуля не бачив...

13. kagan

kagan Well-Known Member

те ж саме.

14. -Erebus-

А Вам не здається, що це аморфна позиція, яка гидка для справжнього чоловіка. Тобто ця позиція схожа з засуванням голови у пісок, як страус.
    Мов, я тут ні до чого - без мене вирішуйте?
    І добре би йшла розмова, що голосування "Противсіх" зможе перемогти, а так коли вже йде другий тур і ЗА Янека і Юлю готови голосувати разом близько 15 мільонів, то ні про яку перемогу "Противсіха" не може бути і думки, то нащо зливати свій голос?

15. ORoss

ORoss Well-Known Member

....а сидітиме вона.?
    Логіка кацапська така логіка...Чому ж тоді кримінальна гвардія навіть не відкрила справи на Турчинова та їже з ним по даному хвакту? Невже когось забоялись? Годі нести ахінею...

Даааа! Підкацапникам сьогодні всі привілеї та вседозволеність...Ось вам....(з низеньким поклоном)

Який мудрий фацет???! Тільки чомусь від пана просто тхне запашком ...цапа?
    Чого б це!???

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В березні планую бути в Тернополі. Можемо зустрітись ,якщо не сцикло... На місці покажете, куди Ви мене послали.
    От і Луцика закрили. Цікаво, він крім шкарпеток, щось своє має? Чи все дідове, бабине, внукове... Щоби якийсь зиск у держави був від конфіскації... :)))
    Вот, Петька, перебьем всех белых — и заживем!(с)

17. аксакал

Пан заслуговує не одного, а двох минусів.
    1. Міцність м'язів не є адекватною заміной логічних аргументів.
    2. Нахабна сила має знати, що проти неї також може бути застосована сила. (приблизно так сказав Гоша у "Москва сльозам не вірить")

18. Дальневосточник

Во как... Слепая вера в "непогрешимость" Юли и ее окружение сплошь в "белых одеждах" натолкнувшись на правдивое отображение сей честной компании в американских (а не в российских!) источниках поравала на куски сознание...Когнитивный диссонанс - в чистом виде....
    Я минусовать - не буду. Поскольку наблюдаю в нападках пана на противсіхів - тот-же когнитивный диссонанс - только по другой причине. Не желание принять на себя, на своих партнеров вину за проигрыш своей политсилы - и навязчивое желание переложить ответственность за это на других.
    Success has many fathers, failure is an orphan...

• Подобається Подобається x 4
  19. аксакал

"Диссонанс" і в Вас, бо (пошукайте мої пости за бажанням. ) ті, хто голосував за Тимошенко, бачили і бачать її недоліки, але ще тоді зрозуміли, що її недоліки - як "копійка перед мільоном гривень" недоліків Шапкокрада і його ЗПГ.

20. Дальневосточник

Не тешьте себя иллюзиями. что все вокруг кого-то обвиняют, чтобы на этом фоне оправдать свои "попранные" чувства. Прочтите мои посты - я уже не раз писал. что не разбирался - и не собираюсь разбираться в разных сортах .... . И уж тем более выяснять, какое пахнет "не на копейку. а на миллион" лучше. :)

а де твій аватар? :)