Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не чув "криків і зойків" Тимошенко. У вас є аудіозапис?

Щодо лікаря - то у КОЖНОГО громадянина України є право вибирати БУДЬ-ЯКОГО лікаря. Інша справа - хто користується правом, а хто - ні, та кого незаконно обмежують в правах, а кого - не обмежують взагалі ні в чому.

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Ви ще скажіть "нєт чєловєка - нєт проблєми"...

Дурня. Це пустопорожнє філософствування якогось "пофігіста-нігіліста". Стільки багато слів треба було просто замінити словами "моя хата скраю, я нічого не знаю", а тут цілу "хвілосохвію" розведено.

Останнє редагування: 18 вер 2011
    • Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прочитав я допис одного прихильника Ющенка.

Важко не погодитися:

Це ющенко? їздив на поклон до вашого патріарха Кіріла у мАскву
    http://mechduhovny.com/news/2009-04-30-100
    Це ющенко? клявся Путіну, що приведе Україну у ЄЕП
    Це ющенко? оголосив "Флотам быть! флотам дружить!"
    Це ющенка? похвалила ваша рідна мАсква, коли бомбила Грузію
    http://maidan.org.ua/static/news/2007/1220451359.html
    Це ющенко? гарантував Януковичу президенство на 10 років, а Литвину спікерство на 15 років і це про його дії сказала Меркель "політичне шулерство з метою отримати владу"
    http://www.pravda.com.ua/news/2009/5/29/95662.htm
    Це ющенко? виступив проти НАТО і пообіцяв привести Україну під крило "русскАго міра"
    http://www.pravda.com.ua/articles/4b1aa3c7bda47/
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/horbach/48af4d9fadbc6
    Це ющенко? підписав з Москвою кабальний газовий договір по ціні на 30% вищій, ніж платить Німеччина і з небаченими у світі штрафами у 300%

• Подобається Подобається x 2
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

НІМЕЧЧИНА БЕЗ МЕРКЕЛЬ? "Сісти, суд іде?"

Очевидно, жоден ідіот такого в Німеччині не придумає. Бо таких там - дефіцит. В Україні - інша справа.

Отже, німці хочуть іншу ціну на газ, ніж за діючими контрактами... Значить, діючі контракти є НЕВИГІДНИМИ, тобто такими, що не враховують сьогоднішніх реалій, які передбачити було НЕМОЖЛИВО? Адже сучасні німці зовсім не дурні!

І ОСЬ ЗА ТЕ Ж САМЕ "МОРАЛЬЩИКИ" ВСЄХ МАСТЄЙ (ЛАКЕЇ МАСТІ БІЛОСИНЬОЇ) "СУДЯТЬ" ТИМОШЕНКО!?

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Я також його прочитав, тільки що. Дьоготь, присипаний цукровою пудрою. Варто копнути на 2 мм глибше - і все стає ясно. Копати не хочеться - смердить.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого за те ж саме?

У німців нема 300% штрафу за недобір газу, нє? А Юля підписала...

Дідіо, ви б краще щось аргументовано спростували, ніж мінуси ставити.

У мене враження, ніби вам Україна до лямпочки, лиш би Юлю віднести до лику святих.

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Так воно ж теж "червоне на білому" :)

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Не лише Україна. Всьо - фігня, Юля - багіня!

• Подобається Подобається x 5
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так економічний і політичний стан Німеччини був в 2009 році і є тепер не зовсім таким , як стан України. Нє? Достатньо порівняти, щоб зрозуміти, що слаба країна набагато вразливіша для тиску зовні, особливо коли всередині діє потужна 5-та колона, до якої приєднується і сам президент цієї країни:sad:...

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

У німців запитайте. Тільки вони не публікують своїх контрактів, бо вони конфіденційні. А підписаний і Німеччиною, і Україною контракт є стандартним для всіх країн Європи. СТАНДАРТНИМ ДЛЯ ВСІХ. Тому там є принцип "купуй або плати", він для всіх. І штрафні санкції відповідні.

Як видно, НІХТО не передбачав, що умови ринку так різко зміняться - ні розумні німці, ні дурна Юлька. Але німці подають в суд з метою змінити ціну. Тимошенко 100% зробила б те саме, бо на це є право!

Що робить теперішня влада України та її бувші помаранчеві, а тепер лакеї? Плюються гівном.
    То плюйте. Але ні "воскресіння" Ющенка, ні "беатифікації" Януковича - не буде.

---------- Додано в 06:55 ---------- Попередній допис був написаний в 06:46 ----------

Ви дуже вразливий. Я не бачу причин відносити Тимошенко "до лику святих", бо місце вже зайняте іконостасом з родин Ющенків, Януковичів та інших "діячів".

Але я, як поки-що громадянин України, досі не побачив і не почув ЖОДНОЇ підстави, ЖОДНОГО факту, ЖОДНОГО доказу, які б доводила вину Прем"єр-Міністра Тимошенко.

---------- Додано в 06:58 ---------- Попередній допис був написаний в 06:55 ----------

О, це слова досвіченого пральника!

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Сами же потом будут грызть друг другу и рассказывать почему в очередной раз ничего не вышло.
    Или что-то новенькое может быть, в следствии объединения - "против..."?
    Так может сразу и не делать ошибок?

Грабли грабли грабли...
    Ой как любите их!

Сначала объединяемся против, а потом каждый на себя одеяло.
    Есть другие варианты?

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

И как один умрем, в борьбе...? (С)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, ви навіть не помітили, як в одному реченні написали протилежні думки: то угода конфедеційна, то одинакова для всіх. Якщо одинакова для всіх, то всім відома, а не конфедеційна і навпаки, якщо конфедеційна, то для всіх різна.

Що до мене, то я не вірю, щоб Росія всім одинаково прозоро продавала газ. У Росії є різні політичні плани до різних країн, відповідно ціна різна. І те, що Німеччина має таку ж ціну, як Україна, з умовами 300% - розкажете бабцям, що сидять на лавочці.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

Гнівом? Ви про що?

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

Ну вже так не цейво... негарно.... Говорите одне, а через речення вже інше - протилежне.

Читаю дописи прихильників Тимошенко і реакція захисту у вас одна.

"Тимошенко нічого протиправного не робила, бо якби робила, то її б засудили давно при нинішніх розкладах", а як тільки запахло смаженим - від 7 - до 10 років, зразу появилася чергова фраза: "хіба це ви називаєте суд"?

Тобто, як не крути, як не верти, Тимошенко завжди права.

Я думаю, що Тимошенко відпустять - тиск Європи і таке інше. Є в тому позитив, бо це навчить Януковича рахуватися з опозицією, приблизить нас до Європи, але користь від самої звільненої Тимошенко для України нульова. Її час пройшов, а її присутність в політиці, як головного опозиціонера - це тупцювання на місці.

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Протиріччя У РЕЧЕННІ нема. Протиріччя в упередженності проти найкращого З МОЖЛИВИХ у 2010 р. вибору і в цілому проукраїнськими переконаннями.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та знаю, знаю, що "ВОНА найкраща з можливих", я ж про конфедеційність договору. Не вірю, що Росія стандартно дає всім одинаковий договір.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хіба би були дурними...
    Ех! Хоч це і протизаконно але спробую...
    Політтоталізатор

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто? Юля? І у вас є докази?

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мікі, все поволі міняється. Україна вже не така, як до 2004 року. Навіть у нас у Донецьку, попри всі перешкоди відомо кого. Процес становлення громадянського суспільства іде. Але, дуже повільно.
    От, вже вдруге надибую думку Ходорковського:
    Для інквизиції - "Ходорковський та Тимошенко - політв'язні." :)
    Але, російський олігархат є прямим конкурентом і ворогом господарю нашого керманича. Як бути з цим фактом?

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-и-и-и...
    Істерія набирає обертів. Наближається фінал-апофеоз. Через тиждень прогнозую "виявлення" мутованих керованих мух, отруєних штамом невідомої хвороби, ліки на подолання якої, були закуплені однією класною чувіхою, але на жаль термін придатності яких, сцуко, скінчився ще до початку епідемії... :)))

Тимошенко тримають у СІЗО поряд із хворими на відкриту форму туберкульозу

Цікаво почути думку форумців:
    - скільки метрів у цьому "що практично через стіну від камери Юлії Володимирівни", і чи це хоч в тому ж корпусі знаходиться... ?
    - три місяці не знали, і тут "как солнце из-за тучь", оп-пачкі, а медичка то поруч. Вмить лєпіла прибіжить, якщо бАгінє зле стане... :)))
    Клоуни, іті...

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"19.09.2011 21:17 , ОСТАННІ НОВИНИ
    За дорученням Тимошенко подано закон про газ внутрішнього видобутку
    Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує Верховній Раді законодавчо закріпити, що газ внутрішнього видобутку не повинен йти на експорт.
    Як повідомили УНІАН в прес-службі партії «Батьківщина», цей документ внесено на розгляд парламенту з метою недопущення зростання тарифів в житлово-комунальному господарстві та для cоціального захисту найбідніших верств людей."

Вот откуда воровка брала газ для покрытия всех своих "дырок".
    А теперь хочет выехзать из СИЗО на белом лимузине?

То-есть раньше УКРАИНСКИЙ газ был , но, его было ТАК "мало", что хватило только на "ЛУИ-ВИТТОН"для неё,ну и нескольких лет вешания "лапши" людям , которые ей верили.

Она знала об этом и использовала в своих целях.

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Не її зойки, вона тримається мужньо, а її фанатів. А от і відповідь на ваше питання:

Але тим не менше:

І нічєво. Ніхто не кричить, не рве на собі сорочку і не б"є у дзвони.
    Бо вони прості роботяги і селюки, а не багіні.
    Якщо би ще раніше відстояли права простих людей від такого, то і ЮВТ сиділа би в більш людських умовах. Хоча я не змінюю свої думки, що вона не повинна була сидіти, бо не становить жодної небезпеки і навряд чи збиралася кудись втікати.

P.S. Колись на судовому засіданні в господарському суді в мене задзвонив мобільний, який я забув вимкнути. Суддя оголосила перерву на 20 хв. і послала мене в ощадкасу заплатити 34 грн. штрафу за неповагу до суду. Якби я дозволив собі хоч 10% такої поведінки, як вона, то певно мав би бути олігархом, щоби заплатити штрафи.
    Але що поробиш: Що дозволено Юпітеру, то не дозволено нам, бикам. (с)

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Мне интересно каким образом из-под стражи диктуется сие _ "За дорученням Тимошенко подано закон про газ внутрішнього видобутку"
    хотя, по другим сведениям -
    "КИЕВ. 19 сентября. УНН. Здоровью экс-премьер-министра Юлии Тимошенко угрожает туберкулез в связи с пребыванием в соседней камере человека с открытой формой этой болезни.

Об этом УНН сообщили в пресс-службе «Батькивщины» со ссылкой на адвоката Сергея Власенко.

«В пятницу нам стало известно, что практически через стенку от камеры Юлии Владимировны находится медицинская часть следственного изолятора, в которой находятся люди, насколько нам стало известно, с открытой формой туберкулеза. Это ставит под большую угрозу жизнь и здоровье»МАДАМLouis_Vuitton[]

И каким ТАКим образом, ТАКая вся хворая вдруг осознала , что "За дорученням Тимошенко газ внутрішнього видобутку не повинен йти на експорт?"

Знала ...., чьё .... ела !!!

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Здається, нещодавно саме регіонали прийняли рішення про дозвіл продажу газу українського видобутку на експорт. Нє? Хітрожопиє падли...Населенню дорогий російський газ, а відносно дешевий український на експорт за ціною російського...Нічогісенький собі шматочок...Щоб вдавилися гадюки...:diablo:

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Повторюсь:
    Никто, кроме ВОРА не знает как воровать, и быть не пойманым.... в момент воровства.
    Правда всегда вспывёт. Рано или поздно.
    В данном случае - вовремя.

---------- Додано в 06:42 ---------- Попередній допис був написаний в 06:41 ----------

А Вы не давились, как это делалось до сих пор?

---------- Додано в 06:56 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ----------

А для меня - ВОРЫ.
    Но я - не инквизиция, я просто знаю, что обоих не возможно было посадить в момент воровства.

а де твій аватар? :)