Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я себе придумал, что Вы являетесь ярым и ослепленным в своей бескорыстной (я в это верю) ярости, поклонником ЮВ.
    Это идолопоклонничество Вас во многом заслепило... вот и всё.

Не думаю, что Вы за пару сотен, мертвых американских президентов, будете прославлять ПР.

А вот они (соратнички ЮВ) всегда готовы были продаться, просто временно не давали их цены.

Каков Поп, таков приход (С)
    (Древняя Еврейская поговорка):mocking:

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

Вот и поменялась власть, в чем проблема?
    Аааа... ЮВ в пролете!?!?
    И так бывает!
    А пугаться можно всегда.
    Поживем увидим. (С)

• Подобається Подобається x 4
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не закривається, і часом бовкне зайве. Мовляв, руки в них довги. Це треба взяти до уваги, коли Фортуна повернеться до них, скажених звірів, іншим боком.
    ===================
    "Во Франции начали сбор подписей за освобождение лидера «Батькивщины» Юлии Тимошенко. С соответствующей инициативой выступил французский философ и писатель Даниэль Сальваторе Шиффер."
    http://kiev.prostogorod.ua/Новости/Политика/130797/
    А ми, хуторяни?

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1, якщо не очікувати від лайна позитиву, крім гноївки.

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

А чому ж Юля не брала?
    Бо не було ТАКОГО конфлікту..?

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

У Франціїї що закуповував уряд ЮВТ? За якими цінами?

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Некогда было... деребан в розгаре... Ющ царюэ... Луценко не находит даже на Пидрахуя компромата...
    Короче - ребята праздновали.

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

:haha: Я вже неодноразово писав, що мені набагато більше подобається Гриценко. І що я голосував за нього в першому турі...Але декому, засліпленому противсіхством, "хоть кол на головє тєши"...Я вже неодноразово пропонував Вашим однодумцям назвати мені достойну кандидатуру, за яку варто віддати свої голоси, причому ця кандидатура мала б шанс вийти в другий тур..."А в отвєт - тішина"...Зате в бік вже засудженої, причому ні за що, Тимошенко продовжуєте виливати барила лайна...:sad:
    Та нє...Не в попі тут справа...Поп якраз хотів введеня імперативного мандату...Справа в системі, яку створила пострадянська номенклатура за 20 років...
    Юля контролювала лише СБУ...Але Турчинова відправили у відставку за надуманим звинуваченням в незаконному прослуховувані...Виконавцем цієї операції був ген.прокурор Піскун, який якось дивно відновився на роботі. До речі, ніхто не може порушити кримінальну справу проти будь якого урядовця, окрім прокуратури...Луцик криком кричав про кричущі факти розвалу прокуратурою справ, що розслідувала міліція...Було все і втрата документів, і звільненя підозрюваних, і тиск на свідків. Але то Вам невідомо...Юля в усьому винна. Дехто ще про засліплення говорить:sad: ...Інші силові структури контролював Рябко, який підписав з злодіями пресловутий меморандум...Однією з негласних домовленостей була відставка Тимошенко і Рябко постійно шукав приводу, щоб її позбавитись...Спровокувавши корупційний скандал з участю "любих друзів", він, так би мовити, розрубав гордіїв вузол, зігравши щось на зразок гамбіта...Щоб усунути ферзя, пожертвував кількома меншими фігурами.

А Юля там до чого!?о_О Що вона там надерибанила?...Дерибанив саме Рябий, підставивши всіх інших... Нема жодних фактів про Юлькіни дерибани з 1998 року, коли Бакай з Кучмою відібрали у неї її бізнес...

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Проблеми не було б, якби б не трапилось того, про що ми ( я, Ома, Мікі ) попереджали...Тепер змін влади мирним, законним шляхом НЕ БУДЕ!...Второпали? Нє?

• Подобається Подобається x 8
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

А ЮВ в этот момент касетами торговала.
    Нда... кто кто, а она-то никак к ним в "гости не ходила".
    Обходила их 10-й дорогой. На всякий случай, что-бы кака зараза не пристала.:mocking:

Вот пусть и посидит "без фактов".

Не предупреждали, а пугаете с утра и до вечера.
    Создаете и без того нервозную обстановку.
    И без Ваших "нравоучений" видим, что все не совсем правильно.
    А ЮВ, пусть посидит, выйдет будет поболе искать аргументы на ответную посадку своих "друзяк", а не с Луценко обниматься и пировать - праздник доступа к корыту.;)

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

А отмазывать будете ЮВ.
    Мне тоже больше нравиться... а пишу на ЛФ.

• Подобається Подобається x 7
  8. Yarema

Хто з них без гріха?
    Нехай торжествує сваволя?!о_О
    Прозріли, противсіхушкі?;) А Всьо могло би бить совсєм нє так...:sad:
    І коли це вона з ним була близькою? Я щось цього не помітив...Їх об'єднала лише одна доля...
    Справа в тому, що вона не вийде, бо це для хамів означатиме кінець...Невже Ви не розумієте, що регіонали вже відрізали собі дорогу назад? Для них втрата влади просто неможлива...Ті олігархи, що дістанціювались, ще мають шанс знайти прихисток на Заході...Хаму з найближчим оточенням вже нема куди подітись, а щурі, загнані в кут, стають просто страшними...
    Що означає "відмазувати"? Справа вже не в особі Юлі, вона була ще важливою, коли була надія на справедливе рішення суду (правда в мене її не було, але я сподівався на те, що оточення безголового Овоча злякається тиску Заходу), коли було прийняте несправедливе рішення стало зрозуміло, що синьожопі вирішили йти до кінця...Напевно розраховують на підтримку президента Путіна...А для України все це не несе нічогісенько хорошого.

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой ой ой... миссия в виде защитников ЮВ, а то все тупые одни Вы зрячие.
    Только Вы кроме ЮВ ничего и не видите, а у нас всестороннее, без шор из сердечек зрение.

Да здравствует самый гуманный... (С)
    И еще на подходе.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Ой, Вы даже своих уже не видите.
    Скоро вообще и от Майдана откажитесь, абы...

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Обещаете?:mocking:

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

А тема про...?о_О

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

:nea:
    Неа... тут у них... гонору больше чем мозгов.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Может быть, но вряд ли.
    Сами будут эту корову (нас с Вами) доить. (С)

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Это верно.
    При чем в варианте с ЮВ - тоже.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

«Самый тупой карандаш лучше

самой острой памяти» (с)

• Подобається Подобається x 6
  10. аксакал

"Тимошенко неожиданно приписали убийство"
    http://globalist.org.ua/shorts/84191.html

А ще промайнула новина: ПР хоче шляхом отаких судів пересадити ВСІХ лідерів Майдану-2004 і Майдану-2011. Лінк нажаль не записав.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

А это почему тогда не цитируете?

http://globalist.org.ua/shorts/84191.html
    о_О

12. аксакал

До Вашого відома: у США дуже прискипливо простежують все, що торкається вбивств. Але ж тут не нарили. А Янукович реально грабував і ґвалтував, молодим на місцевому рівні, тепер на національному.

13. Yarema

Такий же свідок, як і по справі Луціка?;) Посоромились би, реббе... Щербаня завалили донецькі...Завалили нахабно, по-домашньому...Недаром тогочасний керівник донецької міліції пригрівся під крильцем Ахмєтова...

• Подобається Подобається x 3
  14. аксакал

А я думаю, що той замовник мав на увазі те саме, що в нас кажуть "Очаківський равін заплатить/зробить/...", бо колись в Очакові євреям селитися було суворо заборонено. :morning1:

• Подобається Подобається x 1
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Доказать сможете?Или как обычно,метеоризм в лужу?

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Отмазка на все времена.
    Свидетелей нет, а те что есть - козачки и т.д. и т.п., а потом хотите доказательств.
    Если уж и Вам они не нужны, то другим и подавно.
    Счет на отопление и цена на газ - самая большая в Европе... вот наши аргументы.
    И так будет еще кучу лет (см. срок контракта).
    Вот пусть эти годы и для неё будут - не хлеб с маслом.
    Такова моя мера справедливости.
    Извините... - таков как есть.:dntknw:

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

17. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Всім відомо , що Юлія Тимошенко в літку того року разом із родиною відпочивала в Іспанії і витратила за два тижня велику суму грошей (приблизно 100 тис. євро.). Я задався запитанням - чому Юлія Тимошенко не відпочиває в Маріуполі ?
    На сьогоднішний день якби вона приїхала туди то був би широкий вибір - турбази , профілакторії , приватний сектор , дикарями. За такі гроші Юлія Тимошенко могла б придбати навіть квартиру в центрі Маріуполя і пересуватись виключно на таксі.
    В цьому місті існує широка культурна програма - багато кафе , ресторанів. Що стосується харчування то вона б вживала натуральні продукти , виключно з ринку - все домашнє , свіженьке , наїдалася б до схочу. По моїм підрахункам Ю.Тимошенко могла б відпочивати ні про що не думаючи приблизно три місяці.
    Цікаво , хто запропонував їй Іспанію ? ЇЇ просто обдурили.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А почему БЕЗ? Очень даже С. Как никогда.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

20. Yarema

а де твій аватар? :)