Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибачте, але нема ніякої заборони на створення нових партій...Просто американців ці поки що влаштовують... Перестануть влаштовувати, будуть шукати інших... Якщо держава буде в глибокій кризі, то спонсори відвернуться від цих партій, а будуть фінансувати інші...

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Юлю? А навіщо? Навіть свій бізнес профукала!

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

В мінусовій кармі! Бачу і чую, як тріскають з лютої ненависти. А мудрішими не стають.

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

4. levandivka

ТАК! І застрелитися - теж. :)

5. Yarema

---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:52 ----------

О размерах паука и форме банки

Виктор Шендерович

Почта нынче электронная, приходит почти мгновенно.
    Эти три письма прилетели ко мне разом, на следующий день после публикации на сайте радио «Эхо Москвы» моего «Особого мнения» о суде над Юлией Тимошенко… http://www.echo.msk.ru/blog/shenderovich/821500-echo/

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

В.ШЕНДЕРОВИЧ: Это зависит от того, до какой степени деградировала Украина за эти годы как демократическое государство, до какой степени, в каком состоянии находится тот миллион граждан, который вышел на Майдан в декабре 2004 года. Если за эти годы деградация общественная зашла достаточно далеко... А судя по небольшому количеству людей возле зала суда, деградация зашла довольно далеко и люди думают, что это их не касается, они ошибаются. Они ошибаются. И речь тут не о защите Юлии Тимошенко, а речь идет о том, что страна, в которой появляются политические заключенные, - это другая страна, это страна, живущая по другим правилам. И гражданам этой страны будет фигово через какое-то время. Это проверено, я хотел сказать «в России», но и до России много раз. Будущее зависит от них. Если общество ляжет и расслабится, и махнет рукой, и усмехнется, и скажет «Так ей и надо», - тогда вместе с водичкой выплеснут ребенка. Никакой демократии близко не будет до следующего какого-то исторического витка. Сейчас у Украины еще есть возможность, как мне кажется, встать на дыбы, - у некоторой части общества, активной и, так сказать, отдающей себе отчет, что означает появление политического заключенного, что это за синдром. Это, так сказать, гангрена. Если зайдет далеко, потом уже только ампутировать. И вот это мы увидим в ближайшие дни. Но по всему судя, прямой дорогой Украина идет в этот клуб, - ну, уже со всеми последствиями, к несменяемости власти. Янукович сам отрезал... http://www.echo.msk.ru/programs/personalno/820064-echo/#element-text

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так зачем скидывать в эту тему?:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

А до этого было прекрасно?:nea:

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Самодурство на державному рівні згубне в будь-якому вигляді. Забороняти пісні і мовчазні зібрання - це маніакально-депресивний психоз.

• Подобається Подобається x 3
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я б не радив недооцінювати Ярему. Здається, він один розгадав справжню мету посадки Тимошенко, коли кілька днів тому написав, що це був проект Путіна. Слова справдилися. Візит до Брусселю скасовано, підписи про ассоціацію з ЄС плакали. Тепер дорога до Митного Союзу відкрита. З чим і вітаю, дарагія таваріщі.
    Продовжуйте обливати один одного помиями...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сидять корєнниє москвічі і вільно та демократично віщають на Москву, Россію та інший світ, крамольні, як на тирансько-диктаторську расєйську імперію, думки, роблячі правильні, але противладні висновки, не боячись за свій зад, за свою свободу...
    Або Росія зовсім не така страшна, як її малюють, або козачки куплені...
    І в першому і в другому випадку - віри їхнім словам нема.

• Подобається Подобається x 1
  10. Yarema

Як кому...Мені було краще, бо була надія на вибори, на зміну влади...Тепер цю надію відібрали...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дуже просто якось...
    Насправді у чуваків із ЄС-у не було серйозної причини відмовити Україні. А тут Йулька, як Сонце із-зі хмар... І всі в один голос...
    От тільки яка халепа. Всі, від Білого дому до самих до окраін, трясуть кулаками, тупають ногами, зтирають кутні зуби у праведному гніві, і всьо... ;)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Не с чем поздравлять.
    У Украины один стратегический курс - в Европу.
    Она им и будет следовать в ближайшие 20-40 лет.
    А то что происходит сейчас - лишь небольшие заминки на пути.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Равін, памятаєте анекдот про пяного в трамваї? Стоїть бідняка, хитається, штовхається... Одна дівчина до нього - молодий чоловіче, ви пяний, пяний як свиня! Він - так, я пяний, пяний як свиня, а в тебе ноги криві.
    А завтра я буду тверезий...
    Тоді було погано, але можна було стати тверезим. Тепер - вже ноги криві...

14. Yarema

А може то російське керівництво спеціально залишило для російського інтелігента запобіжний клапан, щоб випускати пару?..Поки більшість народу Росії ведеться на прогнилу ідейку "вєлікодєржавності", то якійсь там відсоток інтелігентних фрондерів не є небезпечним, а навпаки служить макіяжем для потворного москальського мурла... Якщо їхня діяльність буде дійсно становити загрозу, то їм швиденько рота прикриють...ФСБ все тримає під контролем;)...

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

Додам ще...Ким-ким, але дурнями російську верхівку не назвеш, на відміну від нашої:sad:...

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Догоним и перегоним Америку! Здогонемо і перегонемо Європу! Хм... щось знайоме! :)

16. levandivka

Немає можливості. Гангрена (с). З багатьох причин:
    №1. Юля нічого не зробила, щоб отримати реальну підтримку виборців.
    №2. За Юлею "плаче" лише невелика частина електорату з вузьким чолом, щоб оцінювати реально "діяльність" і широкими вухами для локшини про патріотизм Юлі
    №3. За демократією "плаче" зовсім невелика частина електорату, але не в Юліній гілці про це дискутувати

Так, суд придуркуватий. Але бувають ситуації "чим гірше - тим краще".
    Впевнений, що Україна вибереться з того. Не раніше, ніж мутанти з широкими вухами для локшини стануть у меншості. Не раніше, ніж нарід український буде готовим боротися за своє життя.

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Давно криві!
    тільки їх тривале вирівнювання змінить ситуацію.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Вона сама ще не впевнена.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут не в Юлі справа взагалі. А в підході до політики.

• Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

Хто б то розумів, що фігур на шаховій дошці троха більше..? :)

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

От і працюйте над підходом до політики ВИБОРЦЯ, гегемону демократії. :) Облиште "павуків у банці"

Є класичний сценарій "отримання вареничків":
    http://www.youtube.com/watch?v=7SJ5oZIzh1Y
    А зараз за Юлею звучить кінцівка:
    Де ж ти мене поховаєш
    Милий мій миленький?
    Де ж ти мене поховаєш
    Голубе сизенький?

В кропиві, мила, в кропиві, мила,
    В кропиві— уха-ха, моя чорнобривая.

Що ти на мені посадиш
    Милий мій миленький?
    Що ти на мені посадиш
    Голубе сизенький?

Будяки, мила, лопухи мила
    Будяки, лопухи— уха-ха, моя чорнобривая.

З ким ти будеш доживать
    Милий мій миленький?
    З ким ти будеш доживать
    Голубе сизенький?

І з другой мила, і з другой мила,
    І з другой— уха-ха, моя чорнобривая.

Так пішли додомоньку
    Милий мій миленький.
    Вареничків наварю
    Голубе сизенький!

Не жартуй мила, не жартуй мила,
    Не жартуй— уха-ха,
    моя чорнобривая

Останнє редагування: 19 жов 2011
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юля тут суб'єкт, а не об'єкт. Вона підгрунтя конфлікту і її особисті якості чи діяльність значення ніякого не мають. Хто такий був ерцгерцог Фердинанд? Та просто остання крапля для того щоб розразилася світова війна, яка сама по собі давно назрівала.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Був (неординарний і неприйнятний для неї) варіант: 1) коли Ющенко поїхав кататись у Карпати, не воювати, а надіслати на його адресу лист-запрос на вказівки та поїхати позагоряти у Єгипті, поряд із Семенюк; 2) ще до виборів 2009 р. не опиратись своєму звілбненню, а натомисть розпочати власну передвиборчу програму. У найближчому українці би отримали "щасливе життя", проте план по приведенню до влади Януковича би луснув.

Якщо Ви праві, то наше майбутнє таке саме, як в Росії: самодержець у столиці і контрольована за кількістю купка шендеровичей-каспарових. З одной відміною: в нас царюватимуть виключно дурні-блазні.
    П.С. Шендерович... Каспаров... За СРСР Сахаров... Етнічних росіян не видно. Чи не тому, що НКВД-КГБ-ФСБ проводить СЕЛЕКЦІЮ, простіше кажучи росіян вчасно відстрелюють, - щоби в пересічного крутилася думка: то все "проїски мірового єврейства".

Останнє редагування: 19 жов 2011
а де твій аватар? :)