Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. Synoptyk

Synoptyk Active Member

Власне так воно і сталося. После дождічка. Дивіться тепер у п'ятницю шустерів з кисельовими (знаю Ви до їхнього рівня не опускаетесь) або слухайте телеканали від
    Хорошковського. Основна теза це істеричний крик при чому тут посадка Юлі...це дрібниця давайте все вместе бороться с нацизмом фашизмом петлюровщиной враг не пройдет...люди будьте бдительны.....А що ще потрібно жителям Донбасса для того щоб відчути себе "в теме"???

Ви ще в п'ятницю після дощика переименуте який проспект у "14 Division Grenadiere der Waffen-SS «Galizien»" Тільки перед цим непродешевіть візьміть з ригів грошенят побільше за такий подарунок наприклад ...на "визвольну боротьбу".

Голова дана людині щоб ДУМАТИ а не галасувати.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. У мене інші джерела грошенят, далекі від політики
    2. Не варто в чужі гаманці язика пхати, бо прищемити може
    3. І по темі:
    провокація - нормальний, звичний інструмент політики.
    На цій провокації зароблять кожен свою долю піару.
    В чому проблема? :)

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Sehr!!! Sehr gu-u-u-ut!!! Na-tu-r-li-ch, саме та-а-а-к!!!!

• Подобається Подобається x 1
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

7. Synoptyk

Synoptyk Active Member

Я перепрошую. (entschuldihum Sie bitte). Мабуть з помилками.
    Вас влаштовує то шоу з костюмами пошитими з радянської біл'ярдної тканини, або кобури з пачкою Пріми (без фільтра), або капелюхи у формі австрійських листош???
    Та після завтра ВИБОРИ!!!
    Знову будемо нагадувати старий совдепівський анекдот про НЕВЛОВИМОГО
    ДЖО, ЯКИЙ НІКОМУ НЕ БУВ ПОТРІБНИЙ.
    P.S.
    Хороше нам жити у своїх левандівках...:sad:

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І я тієї ж думки...Провокація в дусі "Свободи" (не знаю, чи вона доклала до цього руку)...

9. Boris_Kiev

А власне кажучи - чому мешканці Західної України мають кожний свій крок робити з оглядкою на маргіналів із Севастополя - "как би чєво нє вишло?"
    Хочуть перейменувати вулицю - нехай перейменовують.

А я буду на роботі вбивати в мапу маршрутизації:
    Site A - Івано-Франківськ, вул. Бандери, 1
    Site B - Донецьк, ул. Политбойцов, 51.
    Реальні адреси. :)

10. Yarema

Кужель про Тимошенко: Та жоден мужик так не «пахав»

Кращого прем`єра, ніж Юлія Тимошенко, за двадцять років незалежності в Україні не було.

Про це заявила заступник глави партії "Сильна Україна" Олександра Кужель в ефірі Шустер Live.

"Я хочу вам сказати, що я працювала з нею в 2005 році, ніхто не може запідозрити, що я з нею була в одній партії, що я в неї отримувала фінанси, що біля корита хтось стояв...", - зазначила вона.

"Я вам можу сказати відверто, і говорила це і Леоніду Даниловичу при зустрічі, кращого прем`єра за двадцять років незалежності Україна, з яким би я працювала, а я працювала з кожним, не було", - уточнила Кужель.

"Та ні один мужик так не "пахав". Вони жодного документа не читали. Вона працювала до 12 годин ночі", - вважає політик.

"Ось тут повинна стояти металургія та хімія на колінах, сказати: спасибі Юлія Володимирівна, що у нас не розморозилися печі, і Фірташ це може купувати і продавати. Спасибі Юлія Володимирівна, що ти дотувала і дала можливість вижити сільському господарству", - додала Кужель. http://www.unian.net/ukr/news/news-462364.html

• Подобається Подобається x 7
  11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

А с чего же интересно маргиналы ?
    Обычно это чубоголовые разъезжают что бы облить памятник краской или отрезать голову, (Ленинского видимо мало для памятника Бандеры) то в Одессу, то в Запорожье.
    За великую украину.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Україна пишеться з великої літери.

З того, що, як і ви є манкуртами, які не пам"ятають свого минулого. От у нас в Донецьку ніхто не зібрався перейменовувати вулицю Постишева у центрі міста.

Тут ми з вами в одному човні:
    Россия

Улица Постышева — улица в г. Биробиджане.

Улица Постышева — улица в г. Владивостоке.

Улица Постышева — улица в г. Находке Приморского края.

Улица Постышева — улица в г. Иванове.

Улица Постышева — улица в г. Липецке (Дачный).

Улица Постышева — улица в г. Нижнем Новгороде.

Улица Постышева - улица в г. Хабаровске

Краще нам з вами замовкнути у цій темі, поки не вирішемо свої проблеми.

• Подобається Подобається x 10
  13. levandivka

Прошла весна, настало лето, спасибо партии за это (с)

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Заголовок теми усім видно? Чи в ПП копію надіслати? :banned:

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Wall Street Journal: Злет і падіння Юлії Тимошенко

Пані Тимошенко – це Протей у спідниці. І ми говоримо не про звичні опортуністичні сальто в політиці чи дуже хитку лояльність до соратників – хоч є й таке. За останні 15 років вона набирала докорінно відмінних образів. Слов'янська роль – її остання за часом, але, можу закладатися, не остання в житті Тимошенко роль. Її змінні ролі підходять для такого місця, як Україна. Сама країна також поки що напівфабрикат – країна, після двох десятиліть першого тривалого періоду незалежності досі не впевнена в тому, що вона собою являє та чим вона стане.

Їм'я Тимошенко вперше спливло в 1996 році, коли щойно утворена компанія Об'єднані енергетичні системи України (ЄЕСУ) зненацька здобула контроль над однією десятою, однією п'ятою – можна було тільки здогадуватись – економіки.

У тому липні я записався на зустріч із головою ЄЕСУ на ім'я Тимошенко, про яку було дуже мало відомо. У готелі в центрі Києва люди з кулеметами охороняли її номер-люкс.
    Я очікував побачити звичного пострадянського магната, або слизького, або троглодита – або те й інше водночас – і вочевидь чоловіка. Натомість я побачив молоду жінку (лише 35 років) із довгим, витким русявим волоссям і провінційними манерами й одягом.

Це було її перше інтерв'ю з репортером. Вона м'яко говорила російською – єдиною мовою, якою добре володіла на той час – і невиразно окреслила своє минуле.

Вона почала працювати економістом на фабриці, що будувала ракетні комплекси Р-36М "Сатана" й міжконтинентальні балістичні ракети в її рідному місті Дніпропетровську. В останні дні перебудови вона почала бізнес разом зі своїм свекором: піратські копії фільмів на відеокасетах для прокату, а потім транспортування бензину.

Пані Тимошенко зашарілася, коли я запитав про її стосунки з тодішнім прем'єр-міністром Павлом Лазаренком – також уродженцем Дніпропетровська. Політичні зв'язки були й залишаються ключем до успіху в бізнесі як у Росії, так і в Україні.

Раніше в тому-таки році новий прем'єр надав її компанії екслюзивну концесію на постачання природного газу українським енергоємним фабрикам. МОНОПОЛІЯ ВИЯВИЛАСЯ ПРИБУТКОВОЮ: ЄЕСУ ОТРИМАЛА 11 МІЛЬЯРДІВ ДОЛАРІВ ПРИБУТКУ В САМОМУ ЛИШЕ 1996 РОЦІ – З ЯКИХ КОМПАНІЯ ЗАПЛАТИЛА, ЯК ПОТІМ ВИЯВИЛОСЯ, ТІЛЬКИ 11 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ ПОДАТКІВ.

З лютого 1996 по вересень 1997 року ЄЕСУ через посередників переслала принаймні 120 мільйонів доларів на рахунки Лазаренка у Швейцарії й Антігуа, відповідно до пізнішого розслідування у США щодо відмивання грошей, шахрайства й інших злочинів, які йому ставлять у провину.

"Весь наш бізнес спрямовано на те, щоб зробити Україну сильнішою", і – сказала Тимошенко того літа.
    http://vsyapravda.com/news/id5061

15. levandivka

Не вірю! (с)
    В цьому бізнесі зашарітися = профнепридатність.

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Історія повторює свої уроки, бо ніхто на них не вчиться. Чекаємо на таку катастрофу, як 3-й райх?
    "- Рассчитываете ли вы на уличные акции? Пока что ситуация выглядит так, что людей, готовых выйти на улицу, лишь бы Тимошенко была свободна, не так уж много.
    - Опять-таки сошлюсь на недавние исследования, которые показали радикальное изменение настроений общества в последнее время. 35% украинцев считают, что вердикт Тимошенко – справедливый и законный. Однако 53% респондентов назвали судебный процесс заангажированным и политическим. Другой вопрос, готовы ли эти люди выходить на улицы. Если люди массово не готовы протестовать, очевидно, для этого не вызрели все субъективные и объективные предпосылки: Наверное, лидерам оппозиции нужно больше внимания обратить на информационно-просветительскую работу. Пытаться искусственно вывести людей на улицы – это ошибочный подход. Придет время, и общество само напомнит о себе власти."
    http://www.urist.in.ua/showthread.php?p=580277#post580277

17. Yarema

Шпанократия
    Юлия Латынина, "Газета.ру"
    16.10.2011 19:35

На этой неделе стало ясно, кто станет следующим президентом Украины. Им станет Юлия Тимошенко с вероятностью, я бы сказала, 80 к 20...

...На мой взгляд, Ющенко является одним из величайших политических несчастий, которые случились на Украине. Когда народ в ходе революции выдает мандат президенту на коренные, глубокие изменения и когда президент вместо этого оказывается манной кашей, ни то ни се, рохлей, не способным настоять ни на чем и не решившим ни одной проблемы...

...это, в сущности, страшнее даже диктатуры.

Потому что с диктатурой можно бороться, а такие, как Ющенко, компрометируют само понятие «оранжевой революции», народной воли и демократических реформ. Это после них возникает понятие «дерьмократы»...

... Законно избранная шпана продемонстрировала новый стиль правления — шпанократию...

...Это такая очень простая философия, когда братки, пришедшие к власти, понимают шапку Мономаха как ондатровую шапку, которую можно сорвать с прохожего в туалете

(это mot Тимошенко обречено войти в классику политического фольклора). И, разумеется, браток Янукович в этом берет пример со своего Большого Восточного Брата. Точнее, Большого Восточного Братка. http://vsyapravda.com/opinion/id358

• Подобається Подобається x 4
  18. Мікі

Мікі Well-Known Member

А хто в ті часи не займався тим, чим було дозволено придуркуватими законами. Різниця була тільки в результативності. Тимошенчиха, за перші копійки, починала зі звичайного совдепівського ринку, де пахать треба було і руцями і головою...
    А з чого починала свої перші копійки лідери ПР? Зі знятих шапок? Заткнулись би, уроди... Ви шо, із сімества чесних яйцеголових Нобелів, чи кулакастих Кличків?

19. Boris_Kiev

2 Miki
    про "перші копійки"...

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

А кто это такие ????:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)