Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Так он всем дал нас "погопать" только по очереди, чего теперь нервничать?
    АААААААААааааааааа..........
    Забыл назначить смотрящего?
    Ну.... на то она и игра в демократию.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, я тоді таки вірив Ющенку. Адже такі шанси... Я жив тоді в Англії. Іноді випуск новин ВВС був повністю побудований на Україні. Ющенко був в усіх передачах, навіть на недільній програмі "Сніданок з Фростом", де могли зявитися тільки вибрані цього світу.
    Підтримка народу, підтримка світу. Путіноянуковицька шушара наклала в штани і зникла. Плюс помста за отруєння...
    Вийшов пшик. На жаль, це вже доведений український характер. Тому й Україна є в дупі. Мабуть на краще і не заслужила.
    Як казав найкращий друг фізкультурників, кадри рєшают всьо. А кадрів Україна ніколи і не мала.

• Подобається Подобається x 5
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не надо обобщать!
    Часть зомбирована, но не все.:nea:
    Бывало и хуже, забыли?:blush:

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Ну, Вы даете!!!!!!!!!!!!!!!о_О

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Равін, йде гра в футбол. Одна команда виграє 8:0. І в кінці-кінці пропускає 9 голів і програє. Як ви це назвете? Звичайно, Україна не раз перебувала в набагато гірших ситуаціях. Але кращих шансів виборсатись з г...вна не мала мабуть за всю історію після Хмельницького.

• Подобається Подобається x 4
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мдям... ми всі були в такій ейфорії.

• Подобається Подобається x 8
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

а юліністи тільки об'єкт ейфорії змінили і ждуть чуда...

• Подобається Подобається x 1
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так вот, просьба не путать...
    Одна команда вела, а совсем другая... допустила пропускание в свои ворота. И что получается, что первая - дураки, недостойные победы?:nea:
    Да, нас кинули и не раз ещё кинут, ну и что?:dntknw:
    Очень хотят, некоторые, Юлю... мало того что она "подавала там мячи"?
    Хотят убедиться на собственное шкуре?
    Так или иначе, пройти придется и через это, я Вас уверяю.
    Может Юля дальше будет только "подавать...", но от корыта её никто далеко не отгонит и не сомневаюсь в этом.
    Другого пути нет... просто все уже забыли, как весь мир проходил через подобное.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Монголия тоже пробовала из феодализма... сразу в развитой... ну и...?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, ти диви! Виявляється, що всі провідні західні політики аморальні. А наші уркагани, яки вбили судочинство, просто янголи:

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

На Помаранчовій революції "влетів" увесь світ, будучи впевнений, що в Україні є повноцінне громадянське суспільство. Але виявилось, і дуже скоро, що то зовсім не так. Справді, люди масово вийшли на вулиці і з самого початку це були усі соціальні групи саме киян. Це сталося тому, нагадую, що перший наїзд донецьких на Київ, з приходом при Кучмі прем'єра Януковича у 2002 році, шокував киян до коліків. Нічого подібного по безпредєлу до того ж бізнесу вони, навіть, і у страшному сні не бачили.
    Свій беспредєл по бізнесовому, адміністративному наїзду на киян, незалежно від їхнього соціального положення, тоді ще доволі примітивна донецька команда перенесла і на свою наглючу фальсифікацію президентських виборів 2004 року. Головний прокол тодішніх донецьких був у тому, що вони в Києві стали поводитися так, як вже в сто разів "здєланому" ними Донбасі. І кияни масово повстали саме тому, що побачили цю орду "в дєлє".
    Але треба зазначити, що ті сотні тисяч "майданників" не представляли собою сталі громадські недержавні організації, як це повинно було бути в ідеалі. Їх там, таких, просто не було. Можна згадати саму представницьку на тоді жовту "Пору", але вона була представлена всього лише 5 квітня 2004 року в УНІАН і керував нею відомий зараз, як член команди Януковича, В. Каськів... От, шо хочете, те можна й думати з цього приводу, але я скажу таке: якби на Майдані стояли дійсно структуровані громадські організації європейського типу, то Ющенко би точно знав (хоча б і через свою американську, госдепівську Катрю), що поклявшись на серці перед тим Організованим Майданом, він повинен буде так, чи інакше, відповідати перед організаціями громадянського суспільства за свої клятвенні обіцянки. Але люди просто розійшлися, роз'їхалися по домівках і після того мочилова, який розпочав Ющенко по відношенню до усіх, майже без винятку, "любих друзів", а, точєчно, саме проти найхаризматичнішої Тимошенко, неорганізовані люди аж ніяк не мали змоги вплинути на ситуацію.
    І це класика, яку я дуже добре знаю.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Як зараз видно,- вони продуктивно для себе відсиділися п'ять ющенківських років в "опозиції": їхні технолологи, і зі сходу, і з заходу дарма свої шалені гроші не получають.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Я, особисто, тим більш після Харківських домовленостей, в ніякий справжній конфлікт між Кремлем і бригадою не вірю. Той весь "патріотичний" трьоп з приводу тої ж ціни на російський газ розрахований на малоклєточних, але патріотично налаштованих виборців, не більше.

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Камінчик? Та на здоров'я. Ви на перше місце поставили дугорядне. Головне зараз - об'єднатись проти спільного ворога. А якщо і в таких умовах українці не зможуть позабути хоча б на час чвари - народ не має перспектив.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ок, "дУрні і дороги"...
    З дорогами до Євро 2012 райці уже об'єдналися.
    Нам залишається об'єднуватися тільки проти дурості.

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Дивні люди, і смішні... :)))
    Шановний Левандівка вже другий том про Йульку започаткував, ще ціла дровітня гілок про політиків і політику, половина дописів в яких зводиться до гасла - Треба об'єднатись! Йулька зі своїм білим братсвом, йулькасті всіх відтінків, всі політлузери, типу Сєні та Олєжика, вже два роки тільки цю рєчьовку і рєчують...
    А народ український їм НЕ ВІРИТЬ!
    Пілюйот на них і їх бАгіню...
    От така фігня, малята...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Василю, а у вашому селі... є БЮТ?

http://www.youtube.com/watch?v=2ap6nOtILsg

15. VasMT

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з іншого села - Сихів, а пісню ви не послухали...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

18. VasMT

Шановний Миху, та чув я її з десяток разів... ;)
    Ну а Сихів, то історичний центр Львова :)))
    Я ще пам"ятаю ті часи, ще до Йулькі, коли до Сихова нарід пішки ходив... Паломництво таке собі, хадж, проща... ;)

А от що сказав Багс Бані:

:)))

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

БЮТ перестане існувати без Тимошенко - А.Яценюк

Та то казе панятно... як і зрозміло то, шо без Яценюка весь його "фронт змін" зразу попаде в окруженіє і здасться без бою любому штатному "предводітєлю дворянства". На Донеччині,- так точно, бо я був на їх "учреділовкі", і бачив, і чув ці "фронтові" кадри:haha::haha::haha:

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)